עדיין אין ציונים באספקת מסמכים

noam_ma

New member
עדיין אין ציונים באספקת מסמכים

וביום ששי מועד ב'. זה נראה לכם תקין????

לי זה נראה מ-ז-ע-ז-ע../images/Emo70.gif

בדיוק נכנסתי מקודם לבדוק מתי מועד ב' וגיליתי לתדהמתי שהוא אכן ביום שישי... כנראה שהם סומכים על זה שאף אחד לא יעשה מועד ב? ממש מוזר ולא תקין
האמת שהתפלאתי שלסוגיות הוא נתן ציון ממש מהר...

inbalmunitz

New member
אני מיום חמישי מנסה לברר את העניין

כל יום אומרים לי שמחר הציונים יתעדכנו...ממש חבל שלאף אחד בחוג הזה - כולל עמליה ויפית המזכירה, אין שום נכונות לעזור או לעשות משהו בנידון...כנראה שבחוג הזה אין דין ואין דיין!

noam_ma

New member
אני כבר שנתיים כותב על ההפקרות

בכל מה שקשור לדולינסקי. גם קורסים ברמה נמוכה (חלק מהקורסים מועברים וירטואלית באתרים מיושנים כמו גאוסיטיס, במקום להכניס את הקורסים להיילרן של המחלקה) והם לא מעודכנים כבר כמה שנים-התכנים נשארו אותם תכנים כמו לפני כמה שנים, גם במקרים שיש צורך לעדכנם (אינטרנט למתקדמים, למשל). ואני עוד לא מדבר על היחס המזלזל לסטודנטים ועל הציונים שמגיעים אחרי הרבה זמן. לא היה לי קורס אחד אצל דולינסקי שקיבלתי את הציון מהר. הבוקר התקשרתי למחלקה לברר מה עם הציונים באספקת מסמכים לאור העובדה שגיליתי שמועד ב' ביום ששי. התשובה היתה "אנחנו מטפלים בזה".

noam_ma

New member
בקורס אספקת מסמכים, מי שעשה,

היה פורום של הקורס. מי מכם שעשו את הפורום יכולתם לראות כמה פעמים דולינסקי נכנס וענה לתשובות הסטודנטים. אולי פעם אחת כל הקורס. הכל מתנהל בצורה לא עניינית לחלוטין.

inbalmunitz

New member
וגם לא נראה לי שיהיה בגלל שהציונים

הם של המבחן - הוא לא טרח לעשות שיקלול של התרגילים - משהו יודע אם הוא באמת התכוון שמה שפורסם זה רק המבחן או שזה סתם טעות וזה הציון הסופי?

noam_ma

New member
היו בסה"כ שני תרגילים (מתוך 4

מתוכננות, כשאת השתיים האחרונות הוא בכלל לא טרח להעלות בקורס). וביננו, השקלול של התרגילים לא ממש ישנה את הציון באופן משמעותי. כך שאם את יודעת את ציון המבחן שלך, את יכולה לדעת אם תרצי או תצטרכי לעשות מועד ב'.

inbalmunitz

New member
בהנחה שנקבל את מלוא הנקודות

שזה 4 נקודות, זה די גבולי אם לעשות מועד ב' או לא, במיוחד לאור הציונים הלא ממש מזהירים שהיו...

למעלה