עדיין אצלנו ..

עדיין אצלנו ..

הכלבים שנזרקו אצלנו ועדיין לא נלקחו על ידי המועצה עדיין מחפשים להם בתים

אני רק יודעת שהיא מתוקה

ומצד אחד חברותית אבל לא נותנת שילטפו אותה אולי הבעלים שלה התעללו בה ולכן זקוקה לשיקום (חום ואהבה)

יש אלוהים וקוראים לו אינטרנט

בזכותו מצא הגודלן רטריוור המתוק בית ב23:00 התקשרו אלי בחורות מחיפה שהן מגיעות לקחת אותו נסיעה של שעה וחצי הבון בון כאילו ידע זאת וחיכה בשער של הקיבוץ הגעתי לשער וקראתי לו והוא רץ אלי כמו דובון מתוק והבנות שהגיעו ראו אותו וישר התאהבו בו והכי נפלא שזה היה הדדי באיזה טבעיות הוא קפץ להן לרכב כאילו הן הבעלים שלו רציתי לבכות מרוב אושר אבל לא היה לי נעים מהשומרים שבשער חזרתי הביתה מאושרת ועוד זכיתי לליווי מלכותי של אחת החתולות שלי שליוותה אותי בכל הקיבוץ

היי רויטל...

אחד החסרונות של קיבוץ, זה שזורקים טונות של כלבים לשם. חושבים ששם יהיה להם בית יותר טוב, אבל בעצם זה לא מקום יותר טוב מאשר להזרק בעיר. ועוד בעיה רצינית מאוד - כמו מעגל קסמים, את אוספת, ואנשים זורקים, כי הם יודעים שתאספי את הכלבים, וכשהם זורקים, אני מודעת לכך שאי אפשר לעמוד מול העיניים העצובות של הכלבים. זה עצוב, זה עצוב מאוד איך שאנשים זורקים בלי לעשות חשבון. כל הכבוד לך שאת אוספת ככה את הכלבים שזורקים אצלכם! ואני בטוחה שזורקים לא מעט. אני גם משערת שחצי מהכלבים של האנשים אצלכם בקיבוץ זה כלבים שזרקו. תמשיכי כך, ומקווה שתמצאי בתים חמים במהרה!

בלאק ברי אנגל תודה

בדרך כלל לא אני זאת שמוצאת להם בתים אלא מישהיא אחרת שהפעם היא פשוט נשברה ולפעמים הכלבן של המועצה משיג אותנו - אז למי שחושב לזרוק כאן כלב שידע שיש סיכוי שתוך שבוע הוא יומת אחרי שהות נוראית בכלביה של המועצה ושלא יעזור לו שום יום כיפור והוא (הבעלים) צפוי להגיע לגיהנום

זה עצוב...

זה פשוט עצוב שאנחנו כל כך רגילים למציאות הזאת. שאנחנו כל כך אדישים. ולא עצוב שאנחנו אדישים בגלל שאנחנו "רעים", אנחנו אדישים כי אנחנו כל כך רגילים לזה. למה אנחנו כל כך רגילים לזה?! עצוב
מקווה שבקרוב מאוד נמצא פתרון לעצור בעד אלה שחושבים שלזרוק בקיבוצים ובמושבים זה לא כל כך גרוע. אני מושבניקית מלידה, ואצלנו זורקים לא פחות כלבים

זה כבר חובה...

זה חובה בכל הערים, אבל במדינת ישראל המשטרה דואגת לעצור נהגים בתחנת אוטובוס באמצע שום מקום בכביש מהיר יותר מאשר שהיא דואגת לכך שאנשים לא יזרקו כלבים, וכמובן שלאנשים ממש לא איכפת מהחוק הזה.

למעלה