עדיין בארץ...

אושי 6

New member
עדיין בארץ...

כרגע אני בביקור מולדת בארץ ישראל היפה(?) הייתי צריכה להגיע לשלושה שבועות שבמהלכם עברתי כבר בר מצווה אחת שתי חתונות מכרתי את הרכב הפרטי שלי וכמעט פיניתי את הדירה,ולמה כמעט? כי רגע לפניי הbig boss (שהוא במקרה אבי) הודיע לי חגיגית כי עקב לחץ עצום בעבודתי בארץ אני יאלץ להישאר למי יודע כמה זמן,,,עד מהרה תאילנד נראתה לי רחוקה מתמיד שכן עברו כבר כמעט חודשיים ואני עדיין כאן לא שיש לי אשליות בקשר לתאילנד, תאילנד לא מחכה לי ,גם שם אהיה לבד,אבל לפחות בתאילנד יש לי את השקט שלי את הפרטיות האין סופית ומעל הכל אין אף אחד שמכיר אותי וההתחלות החדשות הן אין סופיות. אין אין על תאילנד והייתי כבר בכמה מקומות בעולם אבל תאילנד היא קסומה וסוחפת היא בלתי מובנת היא שובה בחיות שבה ובאופן התנהלותה הכמעט בלתי פוסקת . שכן מי שמכיר יודע שגם אחריי 2 אפשר למצוא עוד כמה מקומות פתוחים וחיים. אז אחריי שפרקתי כל עול על הבוס/אבא שלי הוחלט שאחריי שאני אסיים את ההזמנה הגדולה של אירופה,,, (ציורים רבותיי ציורים )אני משוחררת לכן לקחתי על עצמי 30 ימים להיות חזרה במקום הביולוגי שלי... אני רק מקווה שאני יספיק בכל זאת אנחנו צריכים לצייר המון המון תמונות... אז תאחלו לי בהצלחה?

Benkok

New member
בהצלחה...

וכמה דברים שאני חייב לתקן - תאילנד לא מחכה לי ,גם שם אהיה לבד,אבל לפחות בתאילנד יש לי את השקט שלי את הפרטיות האין סופית ומעל הכל אין אף אחד שמכיר אותי וההתחלות החדשות הן אין סופיות - אין לך מושג כמה את טועה... א. תאילנד כן מחכה לך. (כי יש לך מה לעשות כאן) ב. את לא תהיי לבד. (כי את מכירה לפחות ישראלי אחד בתאילנד...שבמקרה מכיר עוד כמה...) ג. אין מי שמכיר אותי זה לא רלוונטי - איך שלא תסובבי את זה בטוח מישהו יתחבר איכשהוא לעבר שלך, בטוח יש חברים משותפים רחוקים יותר או פחות...חוצמזה - אם את מנסה לסגל לך "אישיות חדשה" היא ברוב הפעמים תתפוצץ לך בפרצוף יום אחד. אנחנו מה שאנחנו, אי אפשר לברוח מזה (אפשר כמובן לשפר את זה) ושוב...בהצלחה...

אושי 6

New member
אתה צודק

אבל לא זו הייתה כוונת המשורר... התכוונתי: א. תאילנד בהחלט יכולה להסתדר גם בלעדיי . ב. הלבד הוא שלי עם עצמי השקט הפרטי אני לא חייבת לבקר או להתקשר או להתייחס כמובן שגם בארץ אני לא חייבת אבל זה מתבקש. ג. למרות שיש כמה דברים שכן הייתי רוצה להתעלם מהם בעצמי , בסה"כ אני די שלמה עם מי שאני והחיים עוד לפניי כל יום אני לומדת משהו חדש על עצמי ( תאמין לי...). ד. אמרו לך כבר שאתה סרקסטי במובן הציני של המילה? ו.... ה. תודה על התמיכה.....

Benkok

New member
אני תמיד צודק...

א. ידוע. ב. תתפלאי כמה יתחשק לך פתאום לבקר (רחוק) או להתקשר (עוד לא התעוררו/בעבודה) ג. הלוואי עליי. ד. אמרו, אבל לא הקשבתי... ה. 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע (כולל יום כיפור)

למעלה