עדיין בבנייה

radm

New member
|../images/Emo45.gif,יופי שאתה יוצר ומחדש(מכין

אנימציה?)

Katarzis

New member
אני הולך להכין סרטון

השאלה היא באיזה רינדור... אז תעזרו לי להחליט:

zeevpe

New member
cartoon הכי מדליק

איך יצרת את האפקט הזה? אני מעונין באפקט כזה איך אני משיג?

EfroachChandler

New member
נו, זה טריק ידוע וברור../images/Emo70.gif

חברי, שיעור ראשון בגרפיקה - שהתוכן של הדברים יתאים לצורה שהם נראים בה... מה זאת אומרת? התבונן על דמות הזאב הזו... הרי היא די נראית כמשוייכת לסרט מצוייר, ואף יתרה מכך, בעוד תכניס אותה לביצוע/לתרגום (render) בקרטון סטייל, היא גם תעלה בעיניי המתבונן אסוציאציה של דמות מסויימת מסרטי המצוירים המפורסמים ("מיפ-מיפ והזאב", נדמה לי...) ולסיכום - הדמות שהצבת נראית שייכת לסטון מצויר, על פי כן דעתי תומכת בביצוע הקרטון... אז נכון, זה לא יציג צל יפה ומדויק, וגם לא יבליט את התלת מימד האיכותית, אבל זה לדעתי נראה הכי מתאים והכי נכון לדמות שכזו, ואשמח אם תסכים איתי. תודה, אפרוח_צאנדלר, ירון.

ejay

New member
ומאידך,ביצוע ריאליסטי לדמות מצויירת

יכול להיות מעניין יותר- לא מתוך תכלית של הטלת צללים יפים או הפגנת יכולות מידול איכותי אלא מתוך העניין שבהוצאת רכיב מסביבתו הטבעית והצבתו בסביבה זרה. דווקא בגלל שברירת המחדל היא רינדור בסגנון דו מימד- השבירה שלה יכולה להוכיח את עצמה כמסקרנת יותר. אגב ,כפיר- אם אתה בוחר בדו מימד, נסה ללכת עם זה עד הסוף ולוותר על ההצללה (כלומר תן לחפץ להצבע בגוון אחד שטוח עם קו מתאר שחור, וזהו.)

EfroachChandler

New member
אתה יודע מה?../images/Emo8.gif

זה דווקא רעיון לא רע. לדעתי צריך לראות את האנימציה עצמה בשתי הדרכים, ורק ככה יהיה ניתן להחליט. לא די בצפייה בתמונה מתוכה (שוב, לפחות לדעתי).

EfroachChandler

New member
אתה יודע מה? ../images/Emo8.gif

זה דווקא רעיון לא רע. לדעתי צריך לראות את האנימציה עצמה בשתי הדרכים, ורק ככה יהיה ניתן להחליט. לא די בצפייה בתמונה מתוכה (שוב, לפחות לדעתי).

ai_karamba

New member
נחמד מאד...

רק שלפי דעתי לדמויות מצויירות יש בדר"כ 4 אצבעות .

Katarzis

New member
כן גם בד"כ יש להן כפות רגליים ; )

כמו שכתבתי זה עדיין בבניה, בכל מקרה הנה הבית שלו.

למעלה