עדיין במסגרת השנה החדשה

Diana M

New member
עדיין במסגרת השנה החדשה

פותחת שירשור של משאלות. מה הייתי מבקשת עבור ילדי בנפרד ועבור עצמי בנפרד בשנה זו. משאלה אחת מעשית ואחת כיד הדימיון והפנטזיה של כל אחת ואחד. גם לגבי אלה של הילד וגם לגבי אלה של המבקש/ת. כמובן שהשירוש נועד לכל המשתתפים, אלה שאינם הורים יכולים לבקש עבור ילדי הכתה שלהם. נשמור את השירשור ובלי נדר נבדוק בשנה הבאה. מי מרים את הכפפה?

bis fd

New member
אמן שיתגשם

לסהר
בן ה-11 שיהיה בריא שיצליח בלימודים שיתקבל בחברה בכיתה ויהיה לו טוב.
לשביט
בת ה-8 שתהיה בריאה שלא יהיו התקפים שתרגיש טוב שתיתפתח מוטורית פיזית נפשית שתקלות את הקריאה שתהיה מאושרת ותמשיך לכייך
להילה
בת ה-6 חודשים שתיתפתח טוב יפה ונכון שתהיה בריאה ומאושרת
לבעלי
האהוב בריאות הצלחה בעבודה (אולי טובה יותר) הצחלה בלימודים ואושר מכולנו לי אני מאחלת בריאות כוח נפשי ופיזי הצלחה בלימודים (שבתון) וכל מה איחלתי להם
בריאות שלום ואושר לכולם

אמאשל א

New member
שנה טובה

לבתי ה ה הכי בעולם שתהיה בריאה סוף סוף ותתקדם ותתקדם ותתקדם
ולי- המון המון סבלנות ואינטואיציה ואדע איך להעניק מעצמי לכולם בלי להשחק ולהשרף
לכל עם ישראל - קצת שקט....

אוהו, צריך כמה עמודים בשביל זה ../images/Emo3.gif

יש לי כל כך הרבה משאלות עבורי ועבור תלמידותי, אמנה חלק מהן:
שהן תתקדמנה מבחינה לימודית.
שתצלחנה בשילוב מבחינה חברתית ולימודית.
שתאהבנה לבוא לבית הספר.
שתהיה אוירה נעימה בכיתה.
שיוקלו מעט מצוקותיהן הרגשיות.
שהן תיצורנה קשרים חברתיים נורמטיביים בינהן, וקצת פחות מריבות... ובשבילי אני כמובן מבקשת את כל הנ"ל, ובנוסף: שלא אעבוד קשה מדי
שההנהלה והפיקוח יהיו מרוצים מעבודתי, ושאזכה לראות את הברכה בעמלי... לכולנו, שנה של הגשמת כל המשאלות!!

שרון123

New member
די בנאלי

כמובן שהמשאלה שלי עבור ירדן היא מתחום הדימיון והפנטזיה - שהיא תהיה בריאה, או לפחות שהמצב לא ידרדר עוד. אם היא רק היתה מקבלת את זה, את כל השאר היא תוכל להשיג לבד, או שכבר יש לה. גם עבור שקד וגיא אני מבקשת בריאות, וגם שצמיחת השיניים תעבור בקלות יחסית (השבוע, בהפרש של יומיים יצאה לשניהם שן ראשונה). עבור בעלי אני מבקשת שתהיה לו אשה קצת יותר רגועה. ולעצמי, אני מבקשת שהילדים שלי (ובכלל המשפחה שלי, הורים, אחים וכו´) יהיו בריאים (קודם ביקשתי בשבילם, ועכשיו אני מבקשת בשבילי), והלוואי שאוכל להיות יותר רגועה ושלווה, פחות תחרותית, פחות להסתכל לצדדים וקדימה כל הזמן (למרות שהרבה פעמים זה מה שדוחף אותנו קדימה, ומכין אותנו לבאות). הלוואי שיהיה לי יותר כח לדברים הנורמלים - סתם לשחק עם ירדן אחר הצהריים, ולהנות מהטיפול בבנים, גם בשעה 6 בבוקר בשבת, אחרי לילה בלי שינה.

kofetz

New member
לילד שאני חונכת

שיהיה לך את הכח לרצות להתקדם... שתהיה לך היכולת לקום וללכת שתוכל להגיד "אמא" כשתרצה ולהזיל דמעת שמחה, עצב או כאב בשבילי אני מבקשת הרבה כח להתמודד, לתמוך, לאהוב ולשמוח על כל ´פיפס´ קטן שהוא עושה. לכולנו אני מבקשת הרבה אור ותגובות מהילדים, חיוכים ומבטים בעיניים וחיבוקים. טל

פאני יצ

New member
כיסאות גלגלים

המישאלה שלי פרקתית אך לצערי כנירה שלא תיתגשם אני רוצא כיסא גלגלית טוב לאחת התלמידות שלי . מה זה טוב, זה אומר שהיעלדה תישב בוא כמו שצריך וצוות לא ישבור את הגב אה כן והפיה הטובה שמישהוא יממן אותו כי להורים אין. ולי ולמישפחתית אני מאחלת לישמור את ריגעי האושר הקטנים של ערבעתינו יחד. שנה טובה

נושא קשה, דיאנה

אבל אני בכל זאת עונה: מאחלת לילדה שלי - משאלה כיד הדמיון: שתהיה כמו כל הילדות, נורמלית, רגילה, לא התלמידה הכי טובה, לא הכי חכמה, לא הכי יפה, פשוט רגילה. מאחלת לילדה שלי - משאלה מציאותית: שתשתלב בבית הספר. שיהיה לה יום לימודים ארוך ומהנה. שיהיה לה טוב במסגרת. מאחלת לעצמי - משאלה כיד הדמיון: לאהוב את החיים, להנות מהחיים, להיות מלאת שמחת חיים, להיות רזה (אופס, זה לא הפורום המתאים..). מאחלת לעצמי - משאלה מעשית: לקבל את המציאות באהבה, להסתכל על חצי הכוס המלאה, לבלות יותר זמן עם הבנים שלי, להקדיש קצת יותר זמן לעצמי, לטפח את עצמי קצת יותר.

2_be

New member
לילד שאני עובדת איתו...

מאחלת: שתוכל להביע את רצונך בקלות ואפילו לא במילים, שתיהיה מאושר כל הימים. ולנו אני מאחלת: שנזכה ממך רק לחיבוקים שניהיה חזקים גם בימים קשים...

לברבור הקטן שלי../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

לברבור החמוד שלי: שתמשיך לשוט לך בכיף בעולם רק שההוא שם למעלה יעזור לך לבטא את הרצונות שלך יותר בקלות ושנגיע לרגע שנתחנן שתשתוק קצת. לברבור הגדול: שתמשיך להפיק פנינים בלי סוף ושתמשוך את אחיך חזרה לדרך המלך אחריך ולברבור הראשי וגם לי הברבורית: שנחזור להיות משפחה כמו פעם עם צרות כמו של משפחות רגילות ואם אפשר בלי צרות בכלל. אמן........ זה כל מה שאבקש נכון שזה כמעט כלום אז שמשהו שם למעלה ישמע וישלח לנו קצת יותר טוב. ובהמון תודה מראש....... ברבורית1

Diana M

New member
גם הבקשות שלי די בנאליות

עבור בני ביתי, אני מבקשת בריאות טובה. עבור בני שילמד להיות פחות רגיש ולהיפגע כל כך בקלות שיפתח יותר "נוגדנים" בכל הקשור לשרדנות חברתית. לעיתים נדמה לי כי בנים בכורים הם הרבה יותר רגישים . אולי מפני שלא היה עליהם להלחם על מקומם בבית. מהפנטזיות שלי לגביו.. ובכן הייתי שמחה לו היה הופך לספורטאי מצטיין זה היה משמח אותו מאוד. אך כילד עם קשיים מוטוריים זו באמת רק פנטזיה שניתן לחיות גם ללא הגשמתה. עבור עצמי אני מבקשת בריאות טובה ויכולת להסתכל על דברים בפרופורציות. ללמוד להתייחס במידה הראויה ולא יותר מכך. אני כל כך מקנאה באנשים שיודעים מתי לא שווה להתרגש ממשהו כי בעוד שבוע זה בכלל ישכח. אצלי בזמן נתון, כל דבר הוא הכי משמעותי בעולם. גם כשהוא לא כזה וזה לא קל. יהיה מעניין להביט על הדברים שכתבנו בעוד שנה ולראות מה קרה. שנה נהדרת לכולנו.

למעלה