עדיין בעניין ABN

עדיין בעניין ABN

אולי מישהו מכם, אוסים יקרים, יכול לפתור לי תהייה גדולה:
אם אני "חובבת" ורוצה לקבל כסף עבור שירות - אני צריכה ABN number ?

Javali

New member
זה לא קשור לחובבת

למיטב ידיעתי אם את מרוויחה פחות מ-$75,000 בשנה מהשירות ואת לא מעסיקה עובדים, החוק לא מחייב שיהיה לך ABN. אבל יש הרבה פעילויות עסקיות שיכול להיות קשה או בלתי אפשרי לעשות ללא ABN.
&nbsp
קחי בחשבון שאני לא רואה חשבון ולא יועץ עסקי. העיצה הזו שווה בערך כמה ששילמת עליה. אם את חושבת שתרוויחי יותר מכמה עשרות עד מאות בודדות מהעסק אני מאוד ממליץ לפנות ליעוץ מקצועי. קצת כסף עכשיו יכול לחסוך הרבה מאוד אח״כ.

Commander Data

New member
בעקרון מס הכנסה יחליט אם זה הובי לא את!

המבחנים לקביעת מה מגיע לכדי עסק מאד מגוונים ודי דומים לפסיקות בישראל (העולם המערבי).
מה את מתכוונת לעשות להיות מאפרת רק לחתונות? ככל שההכנסה שלך שולית ולא חוזרת על עצמה פעמים רבות היא לא מגיעה לכדי עסק! מה כל המטרה להרוויח כמו בייביסיטר? מס הכנסה לא ירדוף אחריך אם את לא על הראדר בשביל כמה אלפי דולרים בשנה! בשביל זה המציאו את המדרגה השנתית של 18,200 ראשונים פטורים ממס.

הבהרת מצוין. אז בשביל הכנסה עד 18,200 בשנה לא צריך שום מסמך

של השלטונות? גם לא TFN?
מתנצלת מראש.. חדשה ודאגנית

אבל מודה לך מאוד

Commander Data

New member
נראה לי שדווקא להפך

כלומר אם ההכנסה שלך לא גבוהה מ18,200 בשנה למה שלא תוציאי ABN? מס הכנסה גם ככה לא ייקח ממך שקל. ואם זה עניין של להגיש דוחות? כל אזרח אוסטרלי חייב להגיש דוחות.

TFN - ניתן לכל אזרח גם אלו שלא עובדים בכלום - זה מאפשר לקבל כל מיני שירותים ממדיקר וסנטר לינק.

למעלה