עדיין זקוקה לעזרה בנושא קבצי קול

D u m b o 2

New member
עדיין זקוקה לעזרה בנושא קבצי קול

הנה שאלתי מהעמוד הקודם. בינתיים, בנוסף על כל הצרות, באמצע השמעת מוסיקה הפאלם נופל ומת, וצריך לעשות לו soft reset כדי שייתאושש. אח"כ הוא גם מודיע לי, שקרוב לוודאי הוא נפל עקב השימוש בתכנת ה tunes pocket מה לעשות? דיסק ההתקנה שהגיע עם הטראו 680 היה ריק. קרי, דפקטיבי. אז התקנתי את המכשיר עם מה שמצאתי בר הורדה באתר של פאלם. אין בהתקנה מהרשת אופציה לקבצי מדיה. זה כנראה נמצא רק ב CD שהיה אמור להגיע עם המכשיר. כך שלא הצלחתי למלא את ההוראות של העברת קבצי קול דרך ה desktop שניתנו לי כאן למעלה. הבן שלי סידר בתיקיות יצירות קלאסיות על הכרטיס.אבל כשמפעילים את ה pockt tunes, איך אפשר לסדר מוסיקה לפי התיקיה שלה, ולא לפי שם הטראק? כעת שומעים רק טראקים מיצירות שונות לפי הסדר שלהלן: קודם כל, אל כל הפרקים הראשונים מכל היצירות, המופיעים תחת הכותרת track No01.mp3. אח"כ עוברים לכל הפרקים מס' 2 בכל היצירות, המופיעים תחת הכותרת track No02.mp3, וכן הלאה. תודה על העזרה

cinargy

New member
בבקשה - TCPMP החינמית

TCPMP החינמית היא אחת התוכנות הטובות ביותר לפאלם לניגון מדיה (אודיו ווידאו). בין השאר, התוכנה מאפשר לבחור תיקייה בכרטיס הזיכרון ולנגן אותה לפי סדר השירים. כך תוכל להקשיב לדיסק הקלאסי האהוב עליך לפי הסדר הנכון.

למעלה