עדיין חום וביה"ח

אביתר27

New member
עדיין חום וביה"ח

טוב מה שקורה הוא שאכן יש חומר בתרופות שניתנות לה שגורמות לעליית החום. בכל מקרה אמרו לנו להגיע לביה"ח אם החום עולה מעל 38 ולה היה בהתחלה 39.6, הספירות כרגע עוד בירידה והחום עדיין עקשני ולכן הם רוצים אותה שם למס' ימים עד סוף השבוע. אולי אם הלבנים יתנהגו יפה היא תבוא הביתה לשבת. לא רוצים לקחת סיכונים שאולי יש לה זיהום שעוד לא מצאו. . היא מקבלת נופוגן (??) להעלות את הספירות. מערכת חיסונית חלשה יש לה גם בלי טיפולים בכל חורף וירוס/ שפעת / דלקת גרון אפנדיציט בילדות, צהבת חודש אחרי לידה, שנה שעברה מחלת הנשיקה (מונו), בקיצור אם יש משהו באוויר זה ימצא את דרכו אליה. היום גם התגלגלו להן כמה דמעות חצופות … (כך היא כינתה אותן) עד עכשיו היא בכתה פעם אחת וזה היה קשור רק באופן עקיף, היום באה התפרקות שהיתה צריכה כבר לבוא אבל נדחקה זה התחיל מזה שהיא הפסידה מולי בהתערבות כמה לבנים יהיו לה היא אופטימית ללא תקנה ואני לא… טוב ויתרתי לה בסוף. מה אני אעשה עם 10 כדורי פראמין (במחשבה שניה מה היא תעשה איתם? הרי הם לא עזרו לה) אח"כ על הג'ינס שפתאום גדולים מדי עליה – התיאבון שלה בהתרסקות, על הילדה, על הרופא שמעשן בקפיטריה "אני נלחמת על החיים שלי והוא לא אכפת לו לוותר על שלו ככה?!" על זה שהיא גורמת לכולם דאגה "מיותרת" ובסוף גם על זה שהיא בוכה כל היום משטויות במקום להקל על כולם. הסברתי לה שיש עכשיו הרבה חומרים שמסתובבים לה עכשיו בגוף והם משחקים לה במצב רוח וחוץ מזה שהיא חמודה כשהיא בוכה… אבל זה רק החמיר את המצב אז נשאר לי רק לנגב לה את הדמעות… אני חוזר עכשיו לשם לנצח את המלכה במשחק שח.

היי אביתר

אכן בתרופות יש משהו שגורם לעליית החום ואם ספירות הדם נמוכות אז משאירים אותה בגלל זה בבית החולים על מנת לתת אנטיביוטיקה רחבת טווח דרך הוריד במצב של חום לא תמיד מוצאים גורם מסוים לטענת הרופאים מחלת הלימפומה עצמה גורמת לפעמים לעליית חום ללא סיבה ועל כן הם נותנים סוג מסויים של אנטיביוטיקה למספר ימים ואם החום ממשיך להופיע הם משנים את מרכיבי האנטיביוטיקה זריקות הנפוגן עוזרות לעליית ספירות הדם <כדוריות לבנות> ובתקופת מתן הזריקות יש כאבים בעצמות הגוף אך זה חולף. לגביי מצב הרוח טוענים שיש משהו דכאוני בחומרי הכימותרפיה אך זה חולף וצריך המון המון עידוד ולהשתדל לא להשאיר את החולה לבד אלא להיות סביבו ולהעלות את מצב רוחו. אני מאחלת לאישתך החלמה מהירה וממחקר קטן שעשיתי אחוזי ההצלחה במחלת לימפומה מסוג הודג'קין גבוהים מאוד ויצא לי לפגוש אנשים שניצחו את המחלה בהצלחה וחלקם כבר אחרי תקופת הרימסיה והם בריאים לחלוטין. בהצלחה

ליMור

New member
היי אביתר,,,

אני קוראת אותך בהדיקות,, מאמצת בשקיקה כל מילה,,, מנסה לשאוב טיפת אופטימיות דרכך,, אתה /אתם,,, פשוט מדהימים,,, איחולי החלמה מהירים לאשתך, הרבה משחקי התערבות ,, וחיוכים על הפנים,, ולדמעות החצופות,,, גם להן מותר לפרוץ,, ואתה,, אתה תנגב לה את הדמעות,,,,
מגלגלת את שק הכח חזרה אליך,,,

אביתר27

New member
מקווים שאולי מחר בבית

אם מחר ימשיך כמו היום אז תמר תחזור הביתה מחר לשבת וכנראה לא ידחו טיפול שצריך להיות בשבוע הבא... איזה שבוע מתיש לילה טוב - ושבת שלום

מחזיקה עצבעות

לתמר, שתבלה את הסופ"ש בבית. ושתרגיש יותר טוב, שיהיה לכם קצת זמן ביחד בלי צינורות מסביב. ושהספירה תעלה ותוכלו בשבוע הבא לשים עוד טיפול מאחוריכם. כל דקה שעוברת מקרבת אתכם לסיום הטיפולים. סופשבוע טוב לכולנו

מזי א

New member
תקוה

כולי תקוה שרעייתך נמצאת יחד עמך בבית בשבת שבת שלום

אביתר27

New member
כן

עם לחץ מתון, שיכנוע, ואפילו קצת שוחד. (טוב לא בדיוק) אנחנו בבית. מחר כבר טיפול נוסף...
יש לי מבחן מחר (ועוד לא ממש התחלתי ללמוד) אז אני לא אוכל להישאר איתה עד הסוף... אבל ההורים שלה יהיו איתה כמובן. ועוד לפני שהיא תתחיל עם התופעות אני כבר אהיה בבית.

למעלה