עדיין יש כרטיס לילד ב 15??

צור2020

New member
עדיין יש כרטיס לילד ב 15??

נראה אולי אני יבוא לראות משקח נחמד.. נמאס מליגה א :).

AnakondA1

New member
יש ילד אבל 30 שקל...

למה ליגה א'?אתה הולך למשחקים של מכבי ב"ש?

צור2020

New member
כן כן הולך למשחקים של מכבי..

אבל מחכה לשנה הבאה לליגה ג עם ביתר או יותר נכון מ"ס.

מוצארט

New member
טוב, בסופו של דבר

יצאנו בזול. האווירה הייתה נפלאה, יחד עם עוד 10 אלף איש! חזיזים, בלאגנים, אבוקות.... רק חבל שהמשחק לא היה ברמה משו...

g i l 1 7 8

New member
הייתי בוסרמיל...

טוב, אז האהבה חזקה מעקרונות ואתמול הייתי בוסרמיל, פשוט לא יכולתי לשבת בבית במשחק כזה (למרות שנשבעתי לא לחזור יותר לשדה הקוצים הזה יותר), והאמת שהרמה היתה לא רעה כלל. על התלאות שעברתי בכניסה אין טעם להרחיב, כולם מכירים, אבל אנא שמישהו יסביר לי: שנים שבאיצטדיון הזה אין דבר כזה "ישבתי בשער כזה או אחר..." כי ממילא המעבר באיצטדיון בין השערים חופשי (האיצטיון היחיד בעולם שנועג כך. טוב, האמת שבאלבניה לא הייתי אז אני לא ממש יודע). אתמול דווקא סגרו לפי שערים לשם שינוי, אז למה אני צריך לשלם 70 שקל לראות משחק מאחורי השער (הצלם של הטלוויזיה מסתיר, השלטי פרסום מסתירים את את קו השער ) בדיוק כמו כל אוהד שישב בשערים 2,5,6 וראו עדיין חרא אבל יותר טוב ממני??? בכל מקרה אני מזמין את כולכם בשבוע הבא לטדי, לחווית כדורגל אמיתית ( בעזרת השם שננצח) שלכם - גיל

מוצארט

New member
עצם העניין שהגעת לווסרמיל

יותר משמח אותי משאר ה-11 אלף שהגיעו! כל הכבוד! וד"א, אם היית מגיע שעה וחצי לפני המשחק לאצטד' (כמוני למשל), היית יכול לשבת במקום טוב מאוד, גם בשער 2 וגם בשער 6.

AnakondA1

New member
אני מהמעודדים בשער 5

ככה שהגעתי כמעט שעתיים וחצי לפני ואחרי ששמעתי שסגרו את השער אמרתי תודה שעשיתי את זה... בכל מקרה בשער 6 גם סגרו שעה וחצי לפני???כי אם לא יכלת להגיע לשם... אין מה לעשות בשער 5 לא היה מקום לזוז מטר ישבו 2 על כסא... הדבר הכי חכם שאלי זינו יכול לעשות זה לשים את אוהדי האורחת בשער 3.. לא ישמעו/יראו אותם וגם אנחנו נוכל לקבל גם את שער 9.. זה בדיוק מה שיעקב שחר עשה בקרית אליעזר.. אבל אצל זינו מה לו ולנו?......... היה יפה,כל האוהדים יצאו מהחורים כמו בגביע והיה עידוד שכונתי בגלל זה ניירות עפו אצל ילדים קטנים ונהרס כל תצוגת העידוד שהוכנה מראש..וחבל. שבוע הבא טדי......ואז הפועל ת"א בוסרמיל

מוצארט

New member
חמוד, לאט לאט

את שער 6 לא ידוע לי שסגרו, למרות שנשארו שם אולי 50 מקומות פנויים. אני פשוט רציתי לתפוס מקום טוב. כל האוהדים יצאו מהחורים כמו בגביע? האוהדים חיכו לראות כדורגל. לא נצחון לא תיקו לא הפסד רק לראות כדורגל. לדעתי הם ראו אתמול משחק כזה. ואם נמשיך ביכולת הטובה, יגיעו גם הרבה עוד שבועיים. אני נוסע לטדי.

g i l 1 7 8

New member
תסביר את עצמך...

מה זאת אומרת נהרס העידוד וכל מה שהוכן נהרס? ד.א: אני תל אביב והייתי היום בבלומפילד, אך איזה איצטדיון!!! הוא מאפשר לקהל לבוא לידי ביטוי כי אתה קרוב לדשא, לשחקנים, פשוט תענוג (מתי לעזעזל זה יהיה בב"ש?).

מוצארט

New member
נו גיל, מספיק כבר

כל חצי הודעה שלך אתה מתבכיין על וסרמיל... זה לא בסדר, וזה לא בסדר, ותראה את ההוא... חלאס!

AnakondA1

New member
בעיקרון הוא צודק..

אין מה לעשות עם פוטנציאל קהל כמו שלנו מגרש טוב כמו בבלומפילד או טדי היה מנוצל היטב. אבל אנחנו בדרום וכמה שעצוב להגיד את זה כבר התרגלנו להדפק.

AnakondA1

New member
מה שנהרס הוא

ההכנה של טונות של ניירות שעליהם עבדו שבועיים שלמים ובגלל ילדים קטנים שבפעם הראשונה במגרש כדורגל נזרקו אחד על השני כמו בטיול שנתי... בנוסף השירה/עידוד!!רוב היציע היה אנשים שאת פניהם ראיתי השנה אולי פעם או פעמיים אנשים כאלה לא ידעו את מילים של שירים ויהרסו את כל העידוד. לבסוף מה שנהרס הוא גם זה שה"טרמפיסטים" הגיעו לשער 5 שער המעודדים כביכול ותפסו את מקומם של אנשים קבועים שהיו צריכים לנדוד לשער 3 אחרי ששער 5 נסגר...

AnakondA1

New member
אתה יודע מה?

אם ישמעו את אותם 3-4 אלף על הדשא יותר מה11 אלף אז אני מעדיף 3-4 אלף ישנו משפט טוב שאומר:"חשובה האיכות ולא הכמות"

g i l 1 7 8

New member
תשובה מעולה בשבילך (מוצארט גם לך)

בבלומפילד האיצטדיון בנוי כך שאוהדים קבועים יושבים ביציע השרופים (שער 4 של הפועל , שער 11 של מכבי) כי כך רשום במנוי או בכרטיס, בטדי יש את הגוש המזרחי שאוהדים קבועים יושבים שם מתחילת העונה כי על הכרטיס רשום כך, בקריית אליעזר יש את שער ג' וכן הלאה והלאה בכל המגרשים בארץ... חוץ מ"היכל התהילה" וסרמיל- בכרטים שקונים לא רשום לך לאיזה יציע אתה שייך כך שכל שבוע אתה יכול לנדוד מיצע ליציע. אני היום די מבוגר אבל בילדותי הייתי יושב רק בשרופים ואני כל כך מבין את הכאב שלך. יש לעשות משהו בנידון גיל ( להתראות בטדי)

AnakondA1

New member
בדיוק...

וזה עוד דבר שמראה מה אלי זינו חושב עלינו האוהדים.. איך הוא אמר פעם בעיתון ואני מצטט:"כוסאמו האוהדים"

AnakondA1

New member
ד"א יש סרט מרהיב ותמונות של האוהדים

באתר האוהדים www.hbs.co.il וגם באתר הרשמי www.hb-7.com

מוצארט

New member
מעניין....

נכנסתי לאתר האוהדים, והסרט המוהלל שדיברת עליו - הפוך! התמונה הפוכה!

AnakondA1

New member
הפוך?!

רק אצלך... נסה להוריד את אלו: http://www.filemirrors.com/search.src?file=XviD_Install.exe http://download.divx.com/divx/DivXPro511GAINBundle.exe תבלה

למעלה