עדיין יש לי שיער על החזה?!?!?

mor93

New member
קראתי כבר P:

לפני שנכנסתי לפורום P: האתר בית שלי זה וואלה : ) אממ יש מצב את מעלה תמונה שלך ? אחרי הליזר ?

S16 זה אני

New member
חחחח יא

בדיוק היום דיברתי על זה עם איזה חבר שלי כשחזרנו מהחדר כושר הכי טוב כמו שיש לי שיש שיער, לא יותר מדיי ולא חלק ואשכנזי

גם לי יש שיער על החזה..חח סתם סתם...פיכס

יענו לבנות זה פיכס.. לבנים זה סקסי
חייבת להתוודות אני חלקה כמו טוסיק של תינוק

MANY MEN

New member
איך את מגדירה את עצמך ``העם`` ?

בשביל להיות עם צריך פורום צריך אנשים צריך מנהיג צריך אותי צריך אותך , בשניה הגעתי למסקנה שלך....בעצם למסקנה של העם . . . .חחחח

MANY MEN

New member
ומיוחד , זה המילה ששכחת להוסיף .

אגב אני עכשיו אני שומע את nas ואת השיר שלו HipHop is dead ‎ אלבום משובח יש לנאס הזה בלי להיטים פשוט הוא יורק לפנים של הראפרים , יצא לי כמה חרוזים רק חבל שהם עלובים (-:

אני תכף יש לי שיעור...אעוף לבית ספר

יש לי שיעור לשון בשעה 10..ובשעה 9 ורבע יש לי אוטוובוס לבית ספר ככה ש... עוד 10 דקות אני עפה להמשיך להתארגן.. ואמ.תהנה עם השירים...ולמה עלובים?שלח לי אותם במסר בא לי לקרוא

MANY MEN

New member
שיהיה לך יום מקסים ולימודים כיפיים

בהמשך אני ישלח ך את מה שאני מדי פעם כותב . .

לימודים כיפיים?אתה בטוח שיש דבר כזה?

שיעור לשון אני מדברת איתך אחי...זה כיף זה?היא עושה לנו בוחן כל תחילת שיעור ומי שלא יודע נשאר איתה אחרי הלימודים ולומד ועושה פלוס כמה תרגילים(שזה נחשב עמודים) תביןןן זאת מורה מגעילה...היא יכולה להשאיר אותך כל השבת... תעשה איתה שבת בבית...לא יהיה אכפת לה

חחחחחחח אני סוף סוף חזרתי..../images/Emo13.gif

אחרי מתכונת אחת הקשות באנגלית
נקווה לטוב

MANY MEN

New member
מגעיל אותי לחשוב . . .

לעשות שבת אצל מורה שאני שונא ! = הקאות בחילות ושנאת האנושות . .טוב קצת הגזמתי אבל זה מעצבן .

עובדה היום היא השאירה אותי..ידעתי

זונה בת זונה זאתי... משאירה אותי ולמה ?כי לא הבנתי משו בש.ב... ועשיתי אותם רק לא נכון..וכי לא עשיתי נכון אז אמרה לי להשאר...ביצ'

חחחחחחחחחחחחחחחח

ומה רק בגלל שלא הבנת או לא עשית טוב היא השאירה אותך???!!? איזו חוצפה זאת.. הרי יש אוטובוסים היא לא חשבה על זה שתפספסי אותו!??! דפוקהההה

למעלה