עדיין כאן

טולייצ

New member
עדיין כאן../images/Emo3.gif

בטח שמתם לב שאני כבר לא מציפה את הפורום כמו בעבר. כמה סיבות,המחשב בבית מקולקל,והנייד נעלם,אז לא יוצא לי להיות פה הרבה. רק כשאני אצל חברים אני קוראת פה
בכל אופן,כבר שבועיים שלא העלתי את העדכון השבועי,ואני לא מרגישה שזה ממש חסר,אבל שיהיה. בהזדמנות זו,קראתי שנמש סיימה טירונות,אז שיהיה בהצלחה בהמשך השירות הצבאי (אחח..עוד חודש צו 1). אני לא יודעת מי מכאן כותב גם בפורום הרישמי (הייד פארק),אבל נכתבו שם תגובות של אנשים מעוררות נקודות למחשבה בנוגע ללהקתנו החביבה. מוזמנים לקרוא כאן (הפורום הרישמי),ובפרט,הודעה מחממת לב שיובל כתב בנוגע לכל תגובות המעריצים. כדאי :) (פה). ועד הפעם הבאה,למקרה שאני אהפוך לאדומה (
),ולמקרה שמישהו יתגעגע אליי (פרקשון
).. להתראות

dsol

New member
ברוכה השבה (?)

נכון קשה בלי הפורום ? וגם לי יש צו ראשון בקרוב... חעחח בעצם זה היום ! אבל לא הלכתי כי מחר יש לי בגרות. ומה שיובל כתב באמת יפה ונכון. והתפיע אותי הצד הזה שלו וזה רק גורם לי להעריך אותו יותר.

טולייצ

New member
חח במת קשה ../images/Emo13.gif

יובל
אני כל כך אוהבת להביט בתמונה שלנו,חח..תליתי אותה מעל המיטה שלי..אמ...

חחח

בקשר ליובל ולמה שהוא כתב.. חלאס תעזבו את הבן אדם..מה אכפת לכם כול עוד אתם אוהבים לשמוע את המוזיקה הזאת? ברוק עצמאות הוא שם לב שזה גס רוח מדיי להגיד את כול המשפטים על "אתם אוהבים אותנו ותקנו את הדיסקים שלנו והכול" ואז הוא אמר "בגלל שגם אנחנו אוהבים אתכם.." וכמובן שהכול בצחוק. אז רדו ממנו.

...

"אני כן יכול לתקוע נוד מגורען וריחני בתקווה שתריחו ושלא יגיע לכם חמצן לראש." חחחחחחחחח הרג אותי
"אני באופן אישי הייתי מעדיף קהל של שוודיות בלונדיניות עם חזה גדול, עיניים כחולות ושיזוף" חחחחחחחחחחחחחחחח יווווו אני כ"כ מתגעגעת אליווווווווווווו

פרקשון

New member
ברור שאני מתגעגע (ואתגעגע)

כמה טוב להיות חלק מהעידכונים שלך כבוד גדול וההודעה של יובל באמת מרשימה

טולייצ

New member
חחח ..../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

"אני בתור עייייראקיי..הייתי ג-ב-ר בגילך" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. (לא תבינו
)

פרקשון

New member
אני באמת לא מבין../images/Emo4.gif

אבל אני עיראקי ואני פחות או יותר גבר לא?

טולייצ

New member
חחח זה א היה מכוון אלייך

עשיתי חמסה חמסה עלינו חחחח.. וסתם נזכרתי בנהג מונית מאתמול,הוא היה כזה צ'חצ'ח חחח.. אתה עיראקי??

פרקשון

New member
לא סתם עיראקי! עיראקי גאה!

זה כתוב לי בשיערות על הידיים וכשאני אומר גאה הכוונה לגאה..לא למתרומם אוכל מאחורה נושך כריות מחזיק משקופים רץ אחורה בשדה תירס לובש בוקסר הפוך וכו'...

yardenbm

New member
וואי את הבוקסר הפוך עוד לא שמעתי

נחמד נחמד גם אני חצי ערקית לא שזה קשור

פרקשון

New member
יש לדבר הזה מילון שלם

יוזם רכבות במועדונים מתחפש לספה חובב ממטרות

yardenbm

New member
פסדר אבל בקטע של הבוקסר מצחיק

כי ראסמי הבנתי מה זה אומר החור של הבוקסר מאחורה