עדיין לא בהריון

loligos

New member
עדיין לא בהריון

מישהיא יודעת מה אפשר לעשות למנוע מחזור מתמשך. אני יודעת שיש לי בעיה בבלוטת התריס שבטיפול עי תרופה. אבל כל מחזור מתמשך יותר משבוע. ניסיתי דיקור סיני וצמחים ואני לא רואה שום שיפור. יש לציין שלפני האובדנים לא היתה הבעיה הזאת בכלל. יש למישהיא המלצה מה לעשות? תודה, לוליגוס נב: סליחה אם זה לא בפורום הנכון...לא יודעת לאיזה פורום לשייך את זה. (פוריות?)

אין לי בעיה עם השאלה הזו ../images/Emo24.gif

ואת מוזמנת לכאן בכל עת, גם אם כמובן שנשמח כשהשאלות יהיו שייכות לתחום העיסוק של הפורום... אני לא ממש יודעת איך לענות על השאלה, כי לי אף פעם לא הייתה בעיה כזו, אבל אני חושבת שכדאי לבדוק אם הדימום המתמשך לא נגרם ע"י איזושהי פתולוגיה, במיוחד אם מדובר בדימום כבד לאורך כל ימי המחזור ואם הוא מלווה בכאבים חריגים. האם נבדקת ע"י רופא נשים לאחרונה? האם עברת איזושהי בדיקת דימות של הרחם (צילום רחם/ היסטרוסקופיה)? מקווה לעדכונים חיוביים בלבד, עתליה

loligos

New member
תודה וכן נבדקתי לאחרונה

הי, עברתי את כל הבדיקות בחצי שנה האחרונה וגם פאפ סמיר pap smear והכל יצא תקין. מחר אני מתחילה מעקב זקיקים כי למרות הנסיונות להרות בחצי שנה האחרונה שום דבר לא קורה...והמחזור לגמרי לא סדיר...פעם כל 25 ימים פעם אחרי 32 ימים נוסף לכך שכל פעם הוא מתמשך 8 ימים...הימים האחרונים זה ממש טיפות טיפות אבל מה זה מצביעה על בעיה כלשהיא שאף אחד לא מצליח לגלות מהי. יכול להיות שבמעקב זקיקים יראו משהו מחר...לא יודעת. אני מקווה לעדכן חיובי... תודה על הנסיונות לענות.

למעלה