עדיין לא דיברתם על הHSP החדש?

Papito

New member
עדיין לא דיברתם על הHSP החדש?

אחלה פרק, האיטלקי הקטן הזה מעלה לי ת'קריזה. אבל גיליתי TELL אצלו, שאני חושב שאחרי שמי שמשחק שם יראה את הפרק יקלוט את הTELL ובעתיד יפרק אותו. כשהוא מבלף, יש לו חיוך מפגר בזמן שהוא מחשב בכמה הוא מבלף

זונע

New member
כן חבל על הזמן

אחלה פרק אגב. מלצר עם כמה שהוא שמן יודע לנצל את האימג' שלו יפה מאד, חבל שהוא יצא מטומטם וחשף את הבלוף שלו.

NoEgo

New member
אני לא חושב שזה TELL

דריו הוא שחקן מצויין, ואני גם לא זוכר שהוא בילף... בשתי הידיים שהוא שיחק הוא פגע בזוגות בפלופ, מה שהיה יפה שאלי קרא אותו מצויין ביד עם ה - 64 ואמר לו שהוא לא מצליח להסביר את זה אבל הוא יודע שהוא מאוד חזק. מלצר עשה קול מדהים לדוואן עם הקינג היי ועושה רושם שהתדמית שלו דוואן מתחילה קצת לעבוד נגדו. בקסטר לעומת זאת ניסה לצאת גיבור ויצא אידיוט ביד האחרונה כשהוא רק עשה קול עם ה -AK, אם הוא נותן שם רייז יפה, דוואן חייב לזרוק את ה Q9... כי הוא מוכרח לשים אותו על AJ.

Papito

New member
לעשות רירייז עם 6-4 זה לבלף

לפגוע בהם אח"כ זה מזל, הרירייז עצמו הוא בלוף מוחלט

Papito

New member
עוד משהו

אלי אלעזרא פשוט שחקן מעולה, הוא יודע לקפל ויודע להעלות ויודע מתי מבלפים מולו, תענוג להסתכל עליו

NoEgo

New member
הסתכלתי על זה שוב עכשיו

וזה פשוט ההבעה הקבועה שלו כשהוא מהמר. גם בתוך היד כבר שיש לו את הזוגות והוא שם עוד 37000 בטרן, יש לו לחצי שנייה את החיוך האידיוטי הזה, כך שזה לא TELL ולא נעליים. גם לדוואן יש הבעת פנים קבועה הוא הרבה פעמים מסתכל לצד שמאל למעלה כשהוא מהמר אם תשים לב טוב. אז גם זה TELL? כי לדוואן אף פעם לא יודעים מה יש ביד, אפילו כשאני רואה את הקלפים שלו, אני לא בטוח שזה באמת היד שלו לפי איך שהוא מהמר (-:

DoubleN

New member
ההבעה של דואן דומה

לטיקים של הנסן, הוא "משבש" את הרדאר של היריב שבטוח שעלה על דפוס כלשהו.

lirans1

New member
הקול עם הקינג היי

הקול שלו עם הקינג היי היה אחרי מהלך טיפשי שלו, הרי הרייז לא היה וליו בט, היתה לו יד בינונית שככל הנראה מנצחת, מה הטעם לתת בט 2000? אין בזה שום הגיון, לדעתי הרייז שלו היה רייז מיותר. בקשר לקול... נגד דררררררר אתה אף פעם לא יודע איפה אתה עומד :)

למעלה