עדיין לא הבנתי לגבי המסנן

jdror

New member
עדיין לא הבנתי לגבי המסנן

אמרו בחדשות לא לפתוח את האיטום אלא רק להבריג למסכה. אבל בדקתי וראיתי שאת ההברגה אפשר לפתוח רק אחרי שפותחים את האיטום (המדבקה הלבנה) האם הסרת המדבקה לא פותחת את האיטום לחלוטין? או שיש עוד פקק על המסנן מלבד המדבקה?
 

jdror

New member
ושאלה לגבי דלת ממ"ד עם גומי פגום

הגומי בדלת הממ"ד נקרע בחלקו. סגרתי את הדלת לבדוק אטימות ובחלק שחסר גומי ברור שהדלת לא אטומה. שמתי סלוטייפ רחב בכמה שכבות באזור שהיה צריך להיות גומי. האם זה איטום מספיק או שאני צריכה לאטום את הדלת כמו כל אטימה בחדר שאינו ממ"ד?
 

-רוני-

New member
לגבי הממ"ד אילטור של רגע

אפשר לגלגל ניר עיתון בעובי של הגומי ולהדביקו עם סלוטייף ליחידה אחת עם הגומי ובדיקה בעזרת פנס כאשר כל הבית חשוך
 

-רוני-

New member
אני חושב שהם בעצמם לא יודעים

מה לעשות ראה דף הבית של נענע
 
פתיחת ערכת המגן

יש לפתוח את ערכות המגן, להרכיב אותן בהתאם להוראות השימוש המצורפות לכל ערכה, ולתרגל את חבישתן. לפני חיבור המסנן למסיכה יש להסיר את מכסה הפלסטיק מהמסנן, ורק אז למדוד את המסיכה. את המכסים יש לשליך לפח. לאחר סיום המדידה יש להחזיר את המסיכות לאריזה, כשהן מורכבות.
 
למעלה