עדיין לא כתבו את זה?

The Mad Hatter

New member
עדיין לא כתבו את זה?

נעשה בYnet פרויקט של 100 האלבומים הטובים, אם יש מישהו שלא יודעע. היום התפרסמו מקומות 19-11 עם שתי כניסות לביטלס (כשרדיוהד ביניהן :)). חבל לי על המקום הנמוך של פט סאונדס. ובכלל, היו עוד כמה אלבומים שהייתי מעלה, אבל...נו, טוב. :)

סיקסטיז

New member
אני ממליץ להתעלם ...

אם פט סאונדס לא נכנס לחמש ראשונים (והוא צריך להיות הראשון) , בזמן שנכנסו שם החברים של נטאשה וברי סחרוף (עם כל הכבוד אין מה להשוות) , אז הסקר לא מייצג ולא ממשי מבחינתי ... עוד מעט יגידו שסרג'נט פפר מקום 10 ומקום 9 זה אלבום של שרית חדד ... דרך אגב , משהו ישראלי שמצא חן בעיניי מאותה התקופה , השיר היה היה של אריק איינשטיין וחבורת שבלול , נראה לי שזהו השיר הישראלי הפסיכדלי הראשון אי פעם .... (שנת 68 - 69)

The Mad Hatter

New member
P:

טוב, שרית חדד לא תגיע לשם (אני מקווה), אבל גם לי מפריעים מקומות נמוכים של אלבומיםשאני אוהבת בעוד שמטאליקה והרד הוט צ'ילי פפרס מקבלים יותר מידי ייצוגים לטעמי. אבל מה לעשות, זה מבוסס על בחירות של הרבה אנשים ששלחו את הצבעותיהם. אני לפחות מקווה שהביטלס יגיעו למקום הראשון (עם העדפה לאבי רואד).

The Mad Hatter

New member
ובמקום השלישי...

אבי רואד. מקום ראשון-הצד האפל של הירח (שאני לא יודעת אם הוא באמת האלבום המושלם, אבל אני יכולה לחיות עם זה :)), אחריו "החומה" (בחירה לא כל-כך טובה, לדעתי). ורק אז אבי רואד. היה יכול להכנס יותר גבוה, לדעתי. (ורדיוהד מקום רביעי. אני שמחה. :)) סרג'נט פפר נכנס למקום תשיעי. לאלבום הלבן, לדעתי, הגיע יותר להיכנס לעשיריה. וגם למסע הקסם המסתורי, למרות שהוא כנראה לא נחשב ל"קלאסי" במיוחד. :/ וזהו. נגמרו ההערות שלי על העשיריה. למרות שאני לא ממש מרוצה מחלק מהבחירות שלהם (כמו נירוונה וU2, אבל זה רק הטעם שלי). וזהו. :)

Another Girl

New member
אהה ליכלכו...

"החומה" לפני Abbey Road? אלבום טוב אבל במיקום לא מוצדק..וכן,מסכימה איתך בקשר לשאר הדברים.

Miss CB

New member
אוי איזה רשימה בולשיטית...

כל אחד יכול לבוא להתווכח "למה לא שמתם ככה וככה" הקטע העצוב הוא שבמקרה הזה זה אשכרה בחירה של העם ולא שופט אחד. האם אנחנו באמת עד כדי כך משעממים? ועד שישי יציאה מעניינת, היא לא במקום. מה זה?? החומה מקום שני?! מילא לפני אבי רוד (לא מילא בשבילי, מילא כי זה יותר נחשב, זה פינק פלויד הם יותר מתוחכמים
)... נניח נשווה פלויד מול פלויד רק ככה זה משחק הוגן: החומה יותר טוב מוויש יו?!! ועוד בשלושה מקומות?? תעשו לי טובה. ו"10" של פרל ג'אם אלבום ענק - אבל לא יותר טוב מכמה דברי םשקיבלו מקומות מביכים ממש. ודארקסייד במקום הראשון? צפוי, צפוי, צפוי. נכון אולי, אבל לא פחות צפוי.

אהה לכלכו...

Dark side (עם כל הכבוד, ויש לי יותר כבוד אליו מפעם שעברה) לא לפני אביי רוד ופט סאונדס!!! והחומה בכלל... ואיך סרג'נט פפרס הגיע לעשיריה הראשונה?!

אלרוס

New member
בקשר לסרג'נט

כי זה אלבום טוב! מתי תקלטו שזה אלבום טוב עם מוזיקה טובה!!! לא סתם הוא נמכר, יש בו כמה שירים גאוניים למדי (לוסי ברקיע היהלומים, סרג'נט פפר, SHE'S LEAVING HOME,FIXING A HOLE, WITHIN WITHOUT YOU, GOOD MORNING*2, A DAY IN A LIFE וסה"כ כל השירים טובים. אני הולך לקבל את אביי רואד/האלבום הלבן ליומולדת שאני מזכיר לכם שתהיה בעוד שבוע.

i love lucy

New member
אני עם אלרוס שזה אלבום נהדר וגם

אני נהנית ליהיות ברקיע היהלומים לה לה לה לה ... סתם!

דונץ

New member
מממ...

אני מניחה שבשאלה הזו אני מעירה שרשורים עתיקי יומין משינתם, אבל... אתם באמת חושבים שאבי רואד הוא האלבום הכי טוב של הביטלס? אולי כי אני מאוד אוהבת שניים אחרים, אולי כי הוא הכמעט-אחרון שהיה לי, משהו בו תמיד היה בשבילי קצת קשה לעיכול. שלום, דרך אגב

Another Girl

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

אני הגעתי למסקנה שאני פשוט לא יכולה להכריז על האלבום האהוב ביותר. קשה לי! אני יכולה להסכים עם זה שכולם מעולים,כולל אבי רואד, אבל כמובן שבכל אחד יש את השירים שאני אוהבת יותר ופחות...וכמובן שזה תלוי בתקופה.

למעלה