עדיין לא נגמר

עדן*

New member
עדיין לא נגמר

אתם זוכרים אותי עם הסיפור על החבר שמזלזל בי.* לאלו שלא מכירים את הסיפור נא דפדפו לסוף הדף או עמוד לפני להודעה: ``בעיות עם החבר`` אז ניסיתי את כל השיטות שלכם , התרחקתי קצת, הוא בא והתנצל , האמנתי אבל...... הכל חזר להיות בדיוק כמו שהיה פעם: הוא מזלזל, אני מרגישה אומללה , אין לי יותר כוחות, אני יושבת פשוט ובוכה אנא עיזרו לי!!!!!!

Night Star

New member
עדן חמודה...

אין לי עוד דרך לנסח את זה חוץ מ...תזרקי את החרא הזה!! או שתנסי משהו אחר... מחר על הבוקר את מתקשרת אליו (לא אכפת לך אם הוא הלך לישון לפני שעה , או שהוא צריך את שנת היופי שלו!!! ,מובן?!) את אומרת לו ``אני צריכה לדבר איתך דחוף וחסר לך שאתה לא פה עוד רבע שעה על השעון..או במילים יותר עדינות תביא את התחת שלך ככל שיותר מהר.. ואם את נגד התעוררות צבא , תמיד תוכלי להגיד יותר נכון לבכות בטלפון ולהריץ אותו אלייך... אחרי שהוא בא אלייך , את לא ואני מדגישה את המילה לא שואלת אם הוא רוצה משהו לשתות או לאכול...את מושיבה אותו ומתחילה ,ומצטערת על בוטות לזיין לו ת`שכל מה יקרה אם הוא לא יתחיל להתייחס אלייך...אפילו אם אלה איומי סרק..את מספרת לו את כל מה שסיפרת לנו , ומקווה לטוב... תקווי לשיחה נעימה והבנה (ולא כזאתי של שתי דקות..בנים יכולים להיות לפעמים דיסלקטים...אני לא מרמזת או אומרת כל הבנים..יש כאלה שהם חמודים!!).. או שתקווי לריב עם פיוס מתוק שלאחריו...ועוד פעם סוג הבנה נכונה ולא חד פעמית.. או שתנסי את השיטה היותר קלה ...פרידה לכמה ימים , ואז הוא יתפוס עד כמה את חסרה לו.. או שתיפרדי ממנו...ההמלצה שלי... אבל מכיוון שאני שונאת לשפוט אנשים מהר , למרות שאני עושה את זה ומצטערת אחרי...אז אני ממליצה לך מטעם ייסורי מצפון לנסות לדבר איתו... ואם את מדברת איתו...תיהי קשוחה!!! שלך באהבה ומקווה שתמצאי פיתרון כוכב הלילה

bubble

New member
עדן*

דבר ראשון אף אחד לא שווה את האושר שלך... אם לא מתאים לך איתו אז אל תמשיכי את הקשר.. או שאולי תנסי להסביר לו מה את חושבת הרי בכל זאת אתם חברים...:) בהצלחה אוהבת באבל :cool:

kiticat

New member
את חייבת להתמיד!

לא לתת לו לחזור!!! את חייבת להיות חזקה ולהביא את הכוח הפנימי של עצמך, ולהגיד לו- לא!!!!!!!

למעלה