עדיין לא עומד

batelav

New member
עדיין לא עומד

עמית בן שנה וחודש ועדיין לא עומד האם אני צריכה להילחץ מזה? תיזכורת: נולד עם ק"פ דו צדדי , צד שמאל קשה יותר במהלך כל השנה היה עם גבסים + ניתוח להארכת הגיד בשני רגליו באפריל עבר ניתוח ברגל שמאל לשחרור פורמלי של העקב ובקיצור עד היום עם הנעליים סוף החודש אמורים להוריד לו את הנעליים ללילה. עמית התחיל לזחול גחון לפני חודש וישר עמד על שש וזוחל מאוד יפה אבל לא עומד כשהוא נמצא ליד שולחן הוא נעמד על הברכיים וזהו. באופן כללי אנחנו מרוצים מהתפתחות שלו אבל מה עם העמידה נתקלתם?

סבלנות

בר שלנו התחיל לעמוד בגיל שנה וחודשים כל ילד והתפתחות שלו חוץ מיזה יש לקחת בחשבון שעוברת תקופה קשה גם אליו

מכיוון שעמית החל לזחול רק לפני חודש

אני לא הייתי מציעה לך להזדרז בנושא העמידה. על פי ה"ספרות המקצועית" ילד זקוק לשלושה חודשי זחילה מינימום להתפתחותו התקינה. אז... קחי לך את הזמן... שתי בינתיים איזה
אורנית

בוקר טוב

אושרי נעמד לראשונה לבד בגיל שנה וחודשיים. וזה עם טיפול פלדנקרייז. לדעתי בלי הטיפול הוא היה עומד מאוחר יותר. הוא התחיל ללכת לבד בגיל שנה וחצי. מזכירה שיש לו היפוטוניה וכמובן זה השפיע.

טאניוש

New member
לאון התחיל ללכת בגיל שנה ו-5

לשבת- בגיל שנה וחודשיים. נעמד בגיל 9 חודשים עם הנעליים פעם או פעמיים וזהו, אחר כך רק כשהתחלנו להוריד את הנעליים במשך היום. אל תדאגי, נשמע שעמית מתפתח ממש בסדר.

למעלה