אז ככה...
שלום טל! רצית שאני יספר קצת על עצמי אז הנה זה בא: קוראים לי סיון, אני בת 16 עוד שבועיים ואני גרה בפתח תקווה. אני בכיתה י"א מגמות כימיה ביולוגיה ואני רוצה להיות גניקולוגית (כן, כן, גניקולוגית) שאני יהיה גדולה. בזמני הפנוי אני רוקדת, מעודדת את קבוצת הכדורסל בבצפר, משתתפת במועצת תלמידים, עורכת את עיתון בצפר, רואה טלוויזיה, נפגשת עם חברות, ומתענגת (!) על בית הבובות. על הלהקה שמעתי לפני כמעט שנה ששמעתי את סיגפו- אפילו לא זוכרת איך. וממש התלהבתי. אז התחלתי לאט לאט לפרסם אותם, ואף אחד לא ממש התלהב. רק בזמן האחרון שהם הגיעו לרדיו פתאום שומעים אותם בכל מקום (מה שאגב מראה שרוב אנשי ישראל פשוט הולכים עם הזרם). יש לי חבר כבר 4 וחצי חודשים (תפו) והוא הכי חמוד בעולם- גם הוא מעריץ מושבע.... הם השירי רקע שלנו. עוד לא הייתי בהופעה ל הלהקה המדהימה כי תמיד מתפקשש לי (כולל מחר). אבל אני מקווה להיות כמה שיותר מהר- בגלל זה, אגב, ביקשתי לוח הופעות מעודכן. גרתי באמריקה עד לפני 10 וחצי חודשים בשליחות שארכה כשנתיים וחצי והיה כיף לא נורמלי. אני לא פקאצה! אז אל תעזו אפילו. וחוץ מבית הבובות אני גם מעריצה גדולה (אבל לא כמו בית הבובות) של סינרגיה ומטרופולין, פיטר רוט. אבל לרוב אנגלית: HIM, SYSTEM OF A DOWN, HOOBASTANK, STORY OF THE YEAR, LINKIN PARK, MAROON 5, PINK FLOYD ועוד טונות. אז תשמור על קשר.