עדיין לא עניתם לי על השאלות!

עדיין לא עניתם לי על השאלות!

מה זה הפורום, ומהם המפגשי פורום??? וגם לוח הופעות מעודכן!!! מקווה לתשובות הפעם.

talba3

New member
אוקיי אני יתן לך תשובות והמלצות../images/Emo71.gif

נתחיל מהתשובות: הפורום הוא מעיין צ'אט, שכל בנאדם כותב בזמנו שירשור (הודעה) שבדר"כ קשורה לבית הבובות (הלהקה כמובן). רק להבדיל מצ'אט, פורום זה מקום שאתה כותב הודעה ולא עונים לך ישר אונליין, אלא מי שרואה את ההודעה שהשארת, יענה לך בזמנו החופשי ואם הוא רוצה כמובן. כלומר אל תצפה שיענו לך ישר אם אין אף אחד פה... דבר שני: מיפגשי הפורום הם מפגשים שנועדו להכיר בין כל המשתתפים בפורום כדיי שתוכל לדעת עם מי אתה מדבר (כלומר מי הפרצוף שעומד מאחוריי השם...) מפגשי פורום יש פעם בכמה חודשים שפירסומים עליהם נכתבים פה מספיק זמן מראש. כל בנאדם שרק רוצה יכול להגיע למפגש, בין אם הוא חדש או ותיק פה. המפגש האחרון שהיה של הפורום היה בסוכות על הגג בעזריאלי והיה נורא נחמד שם (גם חלק מהלהקה הגיעו למפגש). הערות: דבר שמאוד אבל מאוד מרגיז את המנהלות (אל תדאג הם לא אלימות חח הם חמודות) זה שמשרשרים (כלומר כותבים הודעה חדשה) על נושא שכבר נפתח ולא נכתב כתגובה. אתה יכול ללחוץ על אותו שירשור ומתחת יהיה כתוב הוסף תגובה שם אתה עונה על השירשור עצמו (וככה נוצר סדר מסויים בפורום) חשוב לקחת לתשומת הלב שגם מעצבן את המנהלות שפותחים שירשור חדש שלא קשור ללהקה. אבלללל יש מקום לכתוב תגובות כאלה בפורום, בערך כל שבוע יש פינת הOFF של הדר (שהשם משתמש שלה פה הוא-Hadardur ) ששם כותבים תגובות שלא קשורות לבית הבובות. או שיש כל כמה ימים הודעות "מה חדש בתפוז" ששם אפשר גם לכתוב על דברים שלא קשורים לפורום. דבר אחרון יש את הנצל"ש - (ניצול שירשור) שבכל שירשור אתה יכול לכתוב את המילה נצל"ש ולכתוב תגובה שונה מנושא השירשור כדיי לא לפתוח סתם עוד שירשור מיותר! מקווה ששיננת ולקחת לתשומת הלב. ורק עכשיו שכתבתי את כל ההודעה שמתי לב שאת בכלל בת ולא בן חח אז אני מצטער שכתבתי בלשון זכר :] ואם זה היה נשמע כאילו אני תוקף אז אני מצטער אני רק רציתי להבהיר את העיניינים וכמובן כמובן ברוכה הבאה אני טל נעים מאוד ומקווה שתישתלבי פה איתנו :] עוד דבר יהיה נחמד אם תספרי על עצמך יותר לא??

talba3

New member
ועוד דבר!

המבינים פה בפורום יכולים לתקן, להוסיף, לשנות דברים שטעיתי או ששחכתי חח תודה :]

אז ככה...

שלום טל! רצית שאני יספר קצת על עצמי אז הנה זה בא: קוראים לי סיון, אני בת 16 עוד שבועיים ואני גרה בפתח תקווה. אני בכיתה י"א מגמות כימיה ביולוגיה ואני רוצה להיות גניקולוגית (כן, כן, גניקולוגית) שאני יהיה גדולה. בזמני הפנוי אני רוקדת, מעודדת את קבוצת הכדורסל בבצפר, משתתפת במועצת תלמידים, עורכת את עיתון בצפר, רואה טלוויזיה, נפגשת עם חברות, ומתענגת (!) על בית הבובות. על הלהקה שמעתי לפני כמעט שנה ששמעתי את סיגפו- אפילו לא זוכרת איך. וממש התלהבתי. אז התחלתי לאט לאט לפרסם אותם, ואף אחד לא ממש התלהב. רק בזמן האחרון שהם הגיעו לרדיו פתאום שומעים אותם בכל מקום (מה שאגב מראה שרוב אנשי ישראל פשוט הולכים עם הזרם). יש לי חבר כבר 4 וחצי חודשים (תפו) והוא הכי חמוד בעולם- גם הוא מעריץ מושבע.... הם השירי רקע שלנו. עוד לא הייתי בהופעה ל הלהקה המדהימה כי תמיד מתפקשש לי (כולל מחר). אבל אני מקווה להיות כמה שיותר מהר- בגלל זה, אגב, ביקשתי לוח הופעות מעודכן. גרתי באמריקה עד לפני 10 וחצי חודשים בשליחות שארכה כשנתיים וחצי והיה כיף לא נורמלי. אני לא פקאצה! אז אל תעזו אפילו. וחוץ מבית הבובות אני גם מעריצה גדולה (אבל לא כמו בית הבובות) של סינרגיה ומטרופולין, פיטר רוט. אבל לרוב אנגלית: HIM, SYSTEM OF A DOWN, HOOBASTANK, STORY OF THE YEAR, LINKIN PARK, MAROON 5, PINK FLOYD ועוד טונות. אז תשמור על קשר.

talba3

New member
פששש כל הכבוד על הפירוט

ובקשר להופעות יש היום בבארבי בת"א תבואי :]

anatanat1985

New member
ושל הסוכריות!

http://www.tomerelbaz.com/?page_id=12 הם גם שווים בטירוף!!!! הם ובית הבובות שלי!!!

anatanat1985

New member
הלינק הנכון להופעה בפסטיבל בראשית

הלינק הנכון להקלטה של ההופעה בפסטיבל בראשית חברים שלי הלכו לפסטיבל בראשית השנה כדי ללשמוע את בית הבובות ואז גילו את הסוכריות !!!! מזכיר את מה שסיוון כתבה.... עוד מעט התקליט שלהם יוצא (גם בהליקון כמו בית הבובות ...) ואז כולם ידברו עליהם אני מרגישה כבר עכשיו איך זה קורה. בהצלחה לבית הבובות מזל טוב על תקליט הזהב!!! מי יתן ותופיעו ביחד.

סיון עם ו' אחת אני מבקשת!!

ואני לא אוהבת אנשים שהולכים עם הזרם... אגב מתי ההופעות א-ח-ר-י זו שבבארבי?

RoCKeR121

New member
יש הופעה ב1.12 בזאפה ת"א

אני 90% בא כי זאת ההופעה האחרונה שלהם לעוד הרבה זמן ועוד לא הייתי לפי מה שהבנתי ההופעה עדיין לא סגורה ככה שזה יכול להתבטל ברגע האחרון

eladi88

New member
תיקון קל

"עוד מעט התקליט שלהם יוצא (גם בהליקון כמו בית הבובות ...) ואז כולם ידברו עליהם" הדיסק של בית הבובות לא יצא דרך הליקון... הוא יצא דרך הבארבי בשיתוף עם נענע דיסק.

למעלה