עדיין לא שייכת לקטגוריה

סיגל 01

New member
עדיין לא שייכת לקטגוריה ../images/Emo13.gif

בע"ה בעוד כמה חודשים, אבל בינתיים רוצה להעזר בכן וללמוד מנסיונכן. בקרוב אצטרך לעשות בירורים לגבי עסקאות לידה. מהן החנויות המומלצות? מי טובה ואיכותית ולא יקרה במיוחד? חשבתי לבצע את כל העסקה בשילב, אבל הבנתי שהם מאד מאד יקרים. אשמח לחוות דעת.

ברוכה הבאה.

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות, זה תלוי בשיקולים שלך. לשילב יש מוצרים יפים ואיכותיים, יש להם פטנטים בטיחותיים למיטות ולשידות, אבל הם יקרים. לעומתם יש את בן או בת שהם טובים וזולים יותר, יש גם את טוב לי לתינוק שנחשבים לזולים מכולם אבל לא תמיד המוצרים שלהם טובים, אבל צריך לדעת לפני טוב טוב איזה מוצרים רוצים לפני שקונים מהרשתות הזולות. אני לא יודעת היכן את מתגוררת, אבל בטח יש חנויות נוספות באזור שלך. אנחנו הזמנו את חבילת הלידה מטוב לי לתינוק בראש העין, בדיעבד לא הייתי מזמינה מהם שוב ולא בגלל שקרה משהו. פשוט, השידות והמיטות של שילב טובות יותר, במיוחד השידות שלהם. עכשיו חבל לי לקנות שידה חדשה, אבל כשנעצב את החדר של זיו מחדש, אין ספק שלא תמיד נלך על הזול ביותר.

את הזמנת הלידה עשיתי בבן או בת

ובדיעבד לא הייתי עושה שם את ההזמנה אלא רק בשילב. את כל הבגדים שקנינו שם החזרנו (התכווצו בכביסה), הציור שהם עשו על המיטה היה חלקי (לדובים לא היו פרצופים) ואחרי שחיכיתי עד בוש שה"מעצבת" תהוא לצייר עיניים אף ופה - עשיתי את זה לבד. הם לא שמו מעצורים בשידה כפי שביקשנו, ואחרי כמעט ארבעה חודשים בא איש מטעמם וקדח לי פיסות פסולת עץ בשידה - יענו מעצור... הסלקל של פג שקנינו דרכם היה פגום - ועוד כלמיני דברים קטנים שממש מעצבנים אותך כשיומיים אחרי הלידה את צריכה לעשות שוב קנייה. בקיצור - לדעתי, שווה לשלם את הכסף וללכת לשילב. עדיין לא שמעתי תלונות (חוץ מהמחירים).

חן123

New member
תלונות על שילב

את ההזמנה ממש לא עשיתי בשילב, אבל אמא שלי קנתה שם את הכיסא בטיחות, ורק צרות היו לנו איתם, בהתחלה לא רצו להתקין לנו אותו, אח"כ המוכרת הבינה שאחרת אמא שלי לאתקנה אז היא הועילה בטובה לבוא להתקין אותו, ו"שכחה" לאמר לה (אחרי שהיא ירדה איתה לחניון לאוטו) שהיא זכאית לחניה חינם אם היא קונה (ושתינו שילמנו כמו ילדות טובות למרות ששתינו קנינו), אבל, על כל זה הייתי סולחת אלמלא הכיסא הותקן בצורה לא בטיחותית וממש נפל אחורה כששמתי עליו יד (בלי לחץ) תודות לבעלה המתוק של אום יפתח הכיסא הותקן כראוי, אבל שילב כבר (ואולי לא היו אף פעם?) מופת לשלמות ושירות, לפחות כך היה אצלי. אנחנו קנינו בטוב לי, והיינו מאוד מרוצים, הבגדים לא התכווצו/דהו/וכו´. אני לא אומרת ששילב=אבי כל רוע, אבל לי, באופן אישי, הייתה חוייה שלילית איתם, ולא רק בגלל המחירים.

אני דווקא מאוד מרוצה ממהזמנה מבן-או

בת. לא התכווץ לי כלום, הציורים היו כפי שביקשנו. בכלל, הכל היה כפי שביקשנו. אנחנו לקוחות שלהם עד היום, ונהנים מהדברים שלהם.

אני גם עשיתי שם את ההזמנה ודווקא

יש לי כמה דברים טובים לומר עליהם (טוב לי לתינוק בראש העין): ילדתי שבועיים אחרי ההזמנה (כי הלידה הקדימה ביותר מחודש) והם התאמצו מאד כדי לספק לנו את המוצרים בזמן הכי קצר שאפשר: - מיטה ושידה אמורות לקחת חודש וחצי והם זירזו את המפעל כך שקיבלנו את השידה אחרי שבוע (על המיטה לא היינו לחוצים). - השכירו לנו עריסה למרות שהם כבר לא משכירים עריסות. בנוסף היתה לנו בעיה עם הסל-קל שלא תלויה בהם: בבסיס הסל-קל של אוונפלו יש בחלק מהדגמים רגלית שמגביהה את הצד שפונה למושב הרכב כדי ליישר לגובה. בדגם שקנינו (העגלה עם הסל-קל - טרוול סיסטם) אין את זה ויש על ההוראות הנחייה לגלגל מגבת מתחת לבסיס כדי להגביהו. לא היינו מרוצים מזה והם החליפו לנו את בסיס הסל-קל באחר מתוך אריזה של דגם אחר, אבל זהה (כלומר הסלקל מתלבש באותו אופן והוא באותו גודל). לגבי הביגוד הראשוני, בזה הם יותר חלשים אבל לא חייבים אצלם. אפשר לקנות אצלם את הדברים הגדולים שבהם הם זולים ואת הביגוד לקנות במקום אחר. בכל מקרה, כמות הביגוד שקנינו הספיקה בדיוק ליומיים - אז קנינו עוד אח"כ. רחל

אנחנו עשינו כמעט את כל ההזמנה בשילב

חוץ מהעגלה (ובדיעבד אני מצטערת שלא קנינו את היקרה בשילב) והטרמפולינות. הבגדים של שילב הם הכי איכותיים שראיתי עד עכשיו - מתכווצים מעט במייבש ושומרים על צורתם, אינם מורידים צבע, הכפתורים שלהם תפורים חזק ולא נתלשים (נשמע טפשי, אבל זה חשוב) והם נוחים להלבשה. לגבי הרהיטים - הם הכי יפים. לגבי איכות - כל מי שיש לו תו תקן הוא בסדר, ואת הפטנט של המגירות בשידה אפשר לקנות בנפרד, אבל אני קניתי כי הרהיטים באמת היו הכי יפים. התייחסתי להשקעה של ריהוט חדר הילדים כמו לריהוט של כל חדר אחר בבית. כשאני כבר מחליטה לקנות, אני קונה טוב. עם זאת, צריך לקנות עם שיקול דעת. לא כל מה שרשום ברשימה שלהם נחוץ באמת. צריך לעבור מראש על הדברים ולראות מה מיותר (וכבר נכתבו אינספור רשימות כאלה בפורום הריון).

shiranShik

New member
השירות בשילב על הפנים

כמעט לא קנינו כלום בשילב, או בכל מקום אחר, כי קיבלנו את רוב הדברים. המעט שקנינו איכותם טובה (עד כה). עם זאת, השירות על הפנים. הם סנובים ברמה בינלאומית

אנחנו קיבלנו שירות מעל ומעבר

בכל מה שהיינו צריכים, כולל בקשות מיוחדות, הם תמיד היו נחמדים ואדיבים והשתדלו מאוד לבוא לקראתנו.

shiranShik

New member
גם כשרציתם להחליף משהו, חס וחלילה?

אם כן, אז זה תלוי בסניף.

ריטה1

New member
אני אשבור את השרשרת

ולא אמליץ על שילב, הם יקרים שלא בצדק. אני קניתי ברב קט ואני מאוד מרוצה גם מהמחיר, גם מהשירות וגם מהאיכות. את הבגדים קניתי גם שם והם באיכות מעולה. אח"כ כבר קניתי בגדי יום יום בפיפו, קצת פחות מוצלחים, אחרי מס´ כביסות מאבדים מעט צבע, אבל 3 בגדי גוף בשלושים ש"ח זה שווה,כי זה היה בסה"כ לחודשיים. יש גם חנות נהדרת בפאור סנטר ליד נס ציונה (מאיזה איזור את?), שלחתי לשם חברה והיא הייתה מרוצה, לגבי הרהיטים קיימת גם בצומת כנות חנות מפעל שמוכרת במחיר שהם מוכרים לספקים.

טילי2

New member
גם אני ממליצה על החנות בפאור סנטר

בנס ציונה. קוראים לחנות תינוק נולד, יש להם מבחר עצום, מחירים סבירים והם נורא סימפטיים.

ת ו ת

New member
הי סיגל

שילב אכן יקרים אבל יש להם מוצרים טובים. אני לא אהבתי את הרהיטים שם וקניתי רהיטים ונילווים בצוציק/רב-קט שיותר מצאו חן בעיני. בשילב קניתי בגדים וצעצועים. תות.

חן123

New member
העצה שלי?

תסתובבי בכל החנויות, תחליטי מה את קונה, ואת העיסקה עצמה תבצעי בחנויות הזולות (טוב לי, בייבי שיק וכו´), גם אני נגד שילב, בעיקר בפריטים הקטנים שיקרים בטרוף. לדעתי ברגע שתהיהי לך רשימה מגובשת והחלטה עם עצמך על עגלה/סל קל וכו´ לכי למקום הזול ביותר חן

Navva

New member
אנחנו פיצלנו

את הרהיטים קנינו בשילב, הם היחידים שיש להם את ה"פטנט" לפתיחת מעקה המיטה ביד אחת. כמו כן יש להם שידה ללא ידיות בולטות. אני מרוצה. היתה בעיה קלה עם המיטה פתחית המעקה של המיטה, והם שלחו איש שרות ללא כל תשלום. התקלה נבע מכך שאישה השרות לא היה והמנהל שלו בא להתקין. קנינו את הדגמים הפשוטים ביותר, ככך שלא היה הפרש רציני. (לדעתי כל הציורים והצבעים, סתם מיקרים את הרהיטים, ומגבילים בהמשך). שאר "הדברים הגדולים", למעט ביגוד, קנינו בחנות פרטית באזור התעשיה של רשל"ץ (מחירים ומוצרים דומים לרב-קט). הביגוד הראשוני אמא שלי קנתה, ליד הבית (כמו שכבר כתבתי השבוע באזור שלנו יש לא מעט חניות ביגוד תינוקות) וגם כיבסה. אז המשך הריון קל ולידה קלה נאוה

noh1

New member
המלצה שונה

את כל הרהיטים והבגדים קיבלתי מתנה. אבל ההמלצה שלי היא בקשר למנשא. הקניה הכי הכי טובה שקניתי היתה "מנסארי" רצועת בד ארוכה שקושרים סביבך. אם תרצי פרטים איפה ואיך, אשמח לתת. אבל באמת לדעתי אי אפשר בלי זה, מהרגע הראשון.

ypog

New member
בגדים זולים לקטנים קונים

ב"עמק". רגלית/חזייה/בגד גוף של שילב או קישקוש ב-10 ש"ח. וגם לגדולים יותר יש דברים שווים. בעצם, שינו את השם לי.ס עודפים והחנות נמצאת ליד בית מרכזים בת"א. ולא, אין לי אחוזים.

ypog

New member
נכון אני תמיד יוצאת עם

ערימות לבת וכלום לבן, אבל השבוע מצאתי טרנינגים מעולים לבן והוא מסודר לחורף. מה שחשוב הוא שבגדים ראשוניים יש שם גם לבנים וגם לבנות וממש בזול.

למעלה