עדיין לא שייכת....

saritamedi

New member
עדיין לא שייכת....

ממתי אפשר להצטרף לפורום שלכם?אני ממש על סף אמהות..בעזרת השם..לאחר טיפול IVF ראשון מוצלח.החזרת עוברים מוקפאים.. איזה כייף זה לראות כאן את כל התמונות....

מעכשיו ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מזל טב על הטיפול המוצלח

saritamedi

New member
איזו חמודה!!!!../images/Emo140.gif

תודה...... אני אחכה ללידה ואצטרף רישמית רק אז...

יעלה239

New member
זה ממש אוטוטו../images/Emo140.gif

תאריך יפה בחרת לך.... את מחכה לקיסרי?

saritamedi

New member
לא מחכה לקיסרי..חלילה../images/Emo13.gif

בינתיים,בלי עין הרע...הראש למטה...כך שאני הולכת ללידה רגילה.מה שיתפתח באמצע...זה כבר לא תלוי בי....

saritamedi

New member
אשמח להצטרף...../images/Emo140.gif

ורק שאלה למי שיודעת...רציתי לשאול האם אני נורמלית, שאני חושבת כבר על הטיפול הבא?העניין הוא שאני אהיה בת 41 עוד 24 יום..ואין לי מידי זמן....מה דעתכן?

chompi1

New member
לפני הלידה, זה בטח נורמלי

אני מניחה שאחרי הלידה תרצי קצת פסק זמן, כי התקופה שאחרי הלידה, עם כל האושר הגדול שבה (ויש הרבה אושר) מלווה גם בהרבה קושי. צריך זמן הסתגלות והתרגלות למצב החדש, לאחריות ולתלות החדשים, לחוסר השינה, להורמונים המשתוללים. אני תמיד אומרת לחברות לפני לידה, שייקחו בחשבון חודש וחצי-חודשיים של תקופה קשה, אח"כ החיים מתחילים להראות אחרת. זה לא גורע מההנאה, האושר והאהבה העצומה שפתאום יש כלפי היצור הקטן הזה, אבל צריך לדעת שלא הכל ורוד כמו בסרטים, במיוחד אצלנו, שחיכינו כל כך הרבה זמן ודמיינו את הורותינו במשך שנים, אפילו יותר קשה להתמודד עם הקשיים של ההתחלה. אז רק קחי לך את הזמן להתאושש אחרי הלידה ולהכיר את הקטנה שלך, גם הגוף צריך לחזור לעצמו לפני שחוזרים לטיפולים. ואחרי מס' חודשים, אם תרגישי שאת רוצה עוד, תחזירי לטיפולים. זאת אומרת לך, מי שבאופן אישי לא היתה הכי נורמלית, כי אחרי הלידה (הלא פשוטה שלי), ועם כל הקושי אחרי הלידה, הפחד מהלשאר עם אחד היה כל כך גדול, שאחרי 3 חודשים חזרנו לנסות. למזלי נקלטנו ספונטני חודשיים אח"כ, כך שיש לנו היום פער של שנה וחודשיים בין הילדים, ששוב האושר גדול מאד, אבל הקושי גם הוא לא מבוטל כלל. אז זה גם משהו שאת צריכה לקחת בחשבון כשאת רוצה לחזור לטיפולים, שלמרות שלנו לקח הרבה זמן בפעם הראשונה (ויכול להיות שזה ייקח שוב הרבה זמן, ומזה פחדנו), יכול להיות שזה גם יילך ממש מהר, ואז יהיו לך שניים קטנטנים, שזה גם לא פשוט. אז הכי חשוב, שהלידה תעבור בשלום ובקלות, ותחזיקי את הנסיכה שלך בידיים. אח"כ תראי מה יהיה...

saritamedi

New member
לא מצפה שהכל יהיה ורוד

להפך..אני מתה מפחד ומלאה בחששות, ודואגת שמא זה יפרקיע לי להנות מהקטנה שלי... בגלל גילי,אין לי מידי אפשרות לחכות.זה העניין..אז הלואי וייקלט שוב מיד,עם כל הקושי.כי אין אופציה אחרת אלא לנסות מיד!!!הלואי והייתי יכולה לקחת פסק זמן רציני..

chompi1

New member
אז שוב כמו שאמרתי

תלדי, תתאוששי, וברגע שתרגישי שאת מוכנה, תחזרי לנסות. שיהיה בהצלחה עם הכל. (ולא רציתי להפחיד אותך, רק שתדעי לפני מה את עומדת, כי הרבה פעמים הכל מצטייר ורוד מדי, ונשים לא מבינות מה לא בסדר איתן. אז אני מקווה שיהיה לך קל ואני בטוחה שתהני מהקטנה שלך).

saritamedi

New member
שוב..

אני אחזור לטיפולים כשארגיש שאני יכולה מבחינה רפואית ..מבחינת מוכנות נפשית..זה יבוא אחר כך..כי אין לי זמן לחכות להחלטה שכלתנית מחושבת. בעיה.אני מודה.

saritamedi

New member
הניק שלך מוכר לי!!!

מאיפה ??? מחכה בקוצר רוח להצטרף..חסרת סבלנות!!!

למעלה