עדיין מאוהבת בו

ספיר164

New member
עדיין מאוהבת בו

היי כולם... יש לי בעיה.... לפני חצי שנה בערך היה לי חבר יותר גדול ממני בשנה וממש אהבתי אותו. היינו ביחד 4 ימים ואז הוא נפרד ממני כי הוא אמר שהוא עדיין לא ממש מכיר אותי והוא רוצה שקודם נכיר ואז נהיה ביחד.. אבל זה לא עזר כי רק התרחקנו...התחלתי להיות בדיכאון בגללו. לפני שבועיים הוא שלח לי הודעה לפלאפון ואמר לי שאנחנו צריכים לדבר ובאמת דיברנו יום אחרי שהוא שלח לי תהודעה.. הוא אמר לי שהוא עשה טעות בזה שהוא נפרד ממני כי רק התרחקנו והוא עדיין אוהב אותי.. בקיצור הוא רצה שניהיה ביחד ואני הסכמתי כי פץאום התחלתי שוב להרגיש אליו משהו חזק.. שבוע שלם נהנתי איתו (אנחנו בפנימייה) ואז יום אחד התחלתי להרגיש שהוא מתרחק ממני ולא מדבר איתי... הלכתי לדבר איתו והוא אמר לי שהוא רוצה להיפרד כי חבר שלו אוהב אותי והוא לא רוצה לפגוע בחבר שלו.... מה אני עושה עכשיו? אני כל כך אוהבת אותו למרות שהוא פגע בי פעמיים :( איך אני שוכחת אותו?.. או לעשות משהו אחר בבקשה תעזרו לי :( מחר אני פוגשת אותו

אממ

נראלי שתנסי להסביר לו מה שאת מרגישה במילים הכי פשוטות שיש.. וגם אם לא ילך אל תהיי בלחץ ולא בדכאון כי את בהמשך תפגשי המון אנשים נחמדים.. בקיצור לא לקחת קשה זה הכי חשוב! ושיהיה בהצלחה!

דברי איתו דוגרי, אל תנסי לסבך את העניניים

לדבר בצורה ישירה זו הדרך הכי טוב והכי נכונה. בהצלחה :)

יונתנטן

New member
תגידי לו

האם בשביל חבר שלו הוא מסכים להיפרד ממך? אם כן, מצטער להודיע ש.... לא ילך בינכם. תטיחי בפניו את כול מה שאמרש עכשיו ותגידי לו שתחליטו עכשיו איך להמשיך עם זה

muse18

New member
רגע..

אז רק לי נראה שהוא משחק בה וברגשות שלה? חזרתם הייתם ביחד נהניתם ואז פתאום הוא מוותר רק בגלל החבר?.. כמו אלו שאמרו לפניי, תדברי איתו ותסבירי לו איך את מרגישה. וגם אם לא יתפתח מזה כלום, תדעי שיהיה בסדר ואת עוד תכירי הרבה.. בהצלחה

tinkerbel35

New member
וואווו קצת טלנובלה

אין לי כל כך מה להגיד אבל כיךף לך שישלך מישאוהב אותך או שפעם היה לך חבר.................... לי בחיים לא היה והייתי מתה שהיייה לי.......................?????????!!!!!!_

למעלה