עדיין מזריקה

rinamlo

New member
עדיין מזריקה

אתמול אחר הצהריים כאבי ראש, מתקלחת מזריקה בולעת אקמול ונכנסת למיטה עד הבוקר.
אני באמת לא יודעת מה לעשות מ 16.11 אני מזריקה, התחלתי ב 75 יחידות והגעתי ל 175יחידות, הרירית דקה ויש זקיקים קטנים, אם מחר לא תיהיה תזוזה אז יגדילו את המינון, חשבתי קודם לעשות מעקב זקיקים ואם יהיה משהו ללכת להדקר ואם לא יהיה אז לגשת לאחות ולהודיע על הפסקת הטיפול ונתחיל מחדש כשתגיע הוסת, אם באמת אני מפסיקה את ההורמונים מה התהליך האם אבייץ באופן טבעי? מתי אקבל שוב וסת?
אני מבולבלת ואשמח לשמוע מנשים שהפסיקו את התהליך באמצע מה היה ההמשך, תודה

אל תפסיקי כ"כ מהר

ובטח לא על דעת עצמך. אם את מגדלת הרבה זקיקים את חייבת להיות במעקב אפילו אם כרגע הם קטנים, יתכן שזה פשוט מהטיפול שנקבע לך על ידי הרופא המטפל.

ייתכן שלוקח לגוף שלך הרבה זמן ויתכן גם שנותנים לך זריקות לדיכוי יחד עם הזריקות של הסטימולציה בכדיי לתזמן את הביוץ שלך. ייתכן ואת בפרוטוקול ארוך ובאמת באמת לא ניתן לדעת מה מצבך כרגע כי לא מסרת אינפורמציה של ב.דם או אולטראסאונד.

מציעה לך בחום להמשיך ולעשות את הכל כפי שהורו לך ולא להפסיק את הטיפול על דעת עצמך או בהתיעצות עם אחות אלא אך ורק עם הרופא המטפל שלך שיכול לתת לך את כל התשובות. במידה ואת רוצה תוכלי לפרט מה תוצאות ב.דם ואולטראסאונד וננסה לראות באיזה שלב את בטיפול.

בכל אופן המון בהצלחה!

rinamlo

New member
יותר פרטים

ראשית אני לא אחליט לפני שהרופא ידבר איתי וכמובן לא על דעת עצמי, אבל ההחלטה להפסיק מהדהדת לי בראש. לעניין התוצאות: נכון ליום ראשון האסטדרול פחות מ 100 והפרוג` 1.2 ושחלה ימנית זקיק 9 ועוד כמה קטנים ובשחלה שמאלית זקיקים קטנים רירית 3.5. בעקרון הייתה מיני תגובה והיא התפוגגה וחזרה למצב ראשוני פרט לגונל לא לוקחת דבר, בסבב הקודם ללא הורומנים יום 13 זקיק 16 רירית 5.9 1000 ומשהו לא זוכרת ופשוט פספסו כי זה נפל על סופ'ש

rinamlo

New member
עדכון - אין שינוי

הרירית ירדה ל 3 זקיקים קטנים בשתי השחלות סביר להניח שתוצאות בדיקות דם יהיו במקביל, מחכה לטלפון של האחות כנראה המינון יעלה ל 200.

anguly

New member
בד"כ בחודש כזה אם תפסיקי

לא יניב ביוץ, לכן בהחלט כדאי להתייחץ עם הרופא מה כדאי לעשות הלאה.

למעלה