עדיין מחכה להמלצה.....

עדיין מחכה להמלצה......./images/Emo122.gif

ללכת זה לא קל לי.חלק מהמטפלים ממליצים הליכה ברגל -האחרים ממליצים אליפטיקל. אני רוצה ליהיות בטוחה בהחלטתי בעזרתכם בבקשה-כי כאן יש את מי שהתמחותם היא ספורט ולא מביני דבר לרגע ..................... לא ברור לי אם ההליכה יכולה להזיק לירך בטווח הרחוק והאם מכשיר אליפטי ישמר את הירך מפגיעה? לדעת כל הרופאים חטפתי בורסיטיס בסדר גודל לא שכיח בלשון המעטה.כל הטיפולים-כשנה כבר-לא הביאו מזור לכאב אך כיום יש רגיעה בעוצמתו והצליעה פחות קשה. שבת שלום ותודה גדולה. דולפי
בת דודתו של הדגיג

oridoron77

New member
תשובה

מצטער, לא שמתי לב בתגובתך האחרונה שטמונה שאלה. התשובה שאת מחפשת, לא יכולה להינתן בפורום בצורה מקצועית. בורסיטיס שמהווה תהליך דלקתי צורך איבחון מיוחד, גם בהקשר של מה מותר ומה אסור. כמוש אמרתי מקודם, הליכה זוהי פעילות מומלצת יותר מאליפטי שמהווה תחליף לפעילות אירובי לאנשים שכבר הולכים\רצים. משמע, אם את כן יכולה לעשות מאמץ וללכת (ומותר לך עפ"י אבחנה של מומחים) אז תלכי, לפני פעילות אירובית אחרת. אורי

|חיבוק ו ../images/Emo229.gif לך אורי על המענה המיידי

עכשיו הכל ברור לי-ואני מתחילה להחזיר את גופתי המדולדלת לחיים
! אני מודה לך על הבית החם שמצאתי כאן בוודאי שאחזור בעתיד להתייעץ.רק מי שפעילות גופנית כאורח חיים היא נר לרגליו יכול להבין מה קורה לגוף שממכונה משומנת ומטופלת הופך לגופה נוקשה.אין לי הגדרה אחרת.מקווה שיהייה בסדר. שוב תודה גדולה ושבת מבורכת וטובה. דולפינה עם תקוות

lampel

New member
אינדבידואלי

אין פה משהו אחד שיותר טוב מהשני. הכל תלוי בך, איפה שכואב וקשה לא לעשות כדי לא להסב נזק גרוע יותר, אך אם זאת אני דווקא הייתי ממליצה לך על הליכה במים בבריכה, שחייה כיוון ששם אין עומס את לא מרגישה את משקל הגוף ויכול להיות שזה משהו שיעזור גם לחיזוק וגם להרגשה הכללית כמובן לא להעמיס על עצמך. לפרטים נוספים : www.elinorlampel.co.il מקווה שעזרתי :)

למעלה