עדיין מחפשת עזרה, כיוון, הסבר...

prozakoz

New member
עדיין מחפשת עזרה, כיוון, הסבר...

כתבתי את הסיפור הזה כבר במספר פורומים אבל משהו בפנים אומר לי שעוד לא קיבלתי את התשובה. ובשנים האחרונות למדתי שכשמשהו בפנים אומר לי משהו אני צריכה להקשיב לו טוב טוב. אני מאמינה בתיקשור, אני מאמינה שיש דברים ועולמות חוץ מהעולם והמצב צבירה שאנו נמצאים בו, ואני יודעת שיש לי את היכולות להיות בקשר עם המיימדים האחרים הללו. ומה שאני הכי יודעת זה שאני עוד לא ממש מבינה בזה, עדיין בהלם כל פעם מחדש וכנראה שאני צריכה הסבר והדרכה. וזה הסיפור..... לפני פחות או יותר חודש נכנס לי ג´וק לראש שאני ממש רוצה לצבוע את השיער לג´ינג´י. בעיקרון זה נשמע נורמלי לחלוטין אבל.... אני עיוורת צבעים לחלוטין מלידה. מעולם לא ראיתי צבעים (הראייה שלי היא רק באפור ולבן) ואין לי שום יידע בצבעים חוץ מזה שדשא הוא לרוב ירוק ובקיץ שלא משקים אותו הוא צהוב. שגג רעפים אמור להיות אדום ושאדמה היא חומה ודברים בסיגנון שקשורים ליידע שכך זה אמור להיות. הסביבה הקרובה שלי דיי צחקה על השיגעון שנכנס בי לגבי הצבע הג´ינג´י, ובצדק כי מבחינתי הג´ינג´י הוא טיפה יותר שחור ביחד לצבע שיער הטיבעי שלי. חברה טובה שלי שאלה אותי אם היה לי פעם ג´ינג´י, סיפרתי לה שכן ומיד נזכרתי בקטע משעשע שהיה לי לפני כמה שנים עם מישהי שעבדתי איתה. אותה בחורה איתה ג´ינג´ית וגיליתי את זה רק שנתיים אחרי שהתחלנו לעבוד ביחד כשנכנסתי יום אחד לעבודה אחרי שצבעתי לג´ינג´י והיא שאלה אותי אם רציתי להיות דומה לה. (קטע שיכול להיות רק לעיוורי צבעים) כי שוב עד לאותו היום בכלל לא ידעתי שהבחורה ג´ינג´ית. לפני שבוע הסתפרתי וצבעתי לג´ינג´י. גם הספרית איתה בהלם מהבקשה שלי כי היא חברת משפחה כבר הרבה שנים ויודעת שאני לא רואה צבעים ולרוב כשאני באה להיסתפר אני נותנת לה יד חופשית לעשות מה שהיא רוצה עם השיער שלי. אבל לא הפעם הפעם ממש לחצתי על זה שאני רוצה ג´ינג´י. ואתמול דיי במקרה גיליתי את הדבר המוזור. בערך שבוע לפני שאני ניכנסתי לקטע של זה שאני חייבת לצבוע את השיער שלי לג´ינג´י אותה בחורה ג´ינג´ית מהעבודה הקודמת שלי נפטרה בפתאומיות. אני לא יודעת אם זה קשור אבל זה נראה לי מוזר לחלוטין ואפילו מלחיץ ומפחיד שאני, עיוורת צבעים לחלוטין מרגישה פתאום צורך חזק לצבוע את השיער לאותו הצבע שהיה למישהי שאיתה מאוד חשובה בחיים שלי בעבר, ועד היום (למרות שהפעם האחרונה שדיברנו איתה לפני 4 חודשים) פחות או יותר במקביל לזמן שבו אותה בחורה נפטרה. אני עדיין בהלם, רק מתחילה להבין שאותה אישה כבר לא נמצאת במרחק של שיחת טלפון. תודה מראש עוז

מהסיפור שלך עולה כי

חשת באופן כלשהו את הבחורה והמוות שלה. לא במודע ולכן גם הרגשת שעלייך לצבוע. זה היווה מין חוט חיבור בינכן. חשוב להבין שני דברים: 1. צבע הוא אנרגיה - אורך גל מסויים, תדר. לכן גם עיוור צבעים חש אותו. 2. לא צריך להפוך את הסיפור הזה למשהו מפחיד. זה קצת מפתיע נכון - אבל מה שהתרחש לך קרה כי חשת את הבחורה בתוכך, באופן כלשהו, וזה התבטא באופן כלשהו במציאות שלך. להבנתי והרגשתי אין כאן דברים מעבר לכך - כמו שאת לוקחת את מקומה או משהו מסוג זה. חישה אנרגטית - זה הכל. זה קרה גם כדי לספר לך שהיא ניפטרה. מציעה לך לעשות פרידה ממנה - לבקר את הקבר או משהו מסוג זה. כפי שנפרדים ממת.

למעלה