עדיין מחפש אחרי הגולש שטס ביום שבת

חגי זיו

New member
עדיין מחפש אחרי הגולש שטס ביום שבת

האחרון באזור לטרון כל היודע דבר על זהותו של הגולש בעל הגלשן קינג פוסט עם ורוד וכחול ירקרק מוזמן להודיעני בעניין. העניין בעל חשיבות גבוהה.

SENTINEL 1

New member
תגיד אתה ......./images/Emo163.gif

זה היה אלישע שטס מצורעה לאיזור לטרון על גבי הWW שלו!!! "THE WIND ISN'T SOMETHING YOU CAN CHOOSE THE GLIDER IS"

alexz2

New member
כבר כתבתי

ללטרון טס אלישה אני נישרתי בצורה בגובה 1000 מטר ובכושי הצלחתי לרדת לנחיתה

חגי זיו

New member
אוקיי - תודה

אני לא יכול להתאפק וזה לא בושה : אלישע ולא אלישה נשארתי ולא נישרתי בצרעה ולא בצורה בקושי ולא בכושי (כושי סמבו)

SENTINEL 1

New member
חגי מדריך נבוכים../images/Emo67.gif

אם אתה רוצה להחזיר לחגי-תשאל אותו מה המצב עם העבודה

חגי זיו

New member
מאז שספ חזרה ביום ראשון אני דופק

בין 5 ל- 12 כל יום. ותודה שהתענינת

SENTINEL 1

New member
זאת אומרת שאתה חלש אופי

אני מזכיר-"כל אדם קרח בין השערות ולכן מי שנכנע ללחצים - מצטמק!" אתה יצגת בעבר את "איש הברזל" בגלישה-והיום ישנם סימנים של גמישות?! יכול להיות הדבר????!!

גלעד HPAT

New member
אולי...

מר חגי או מר סנטינל יסבירו גם בעברית את שכותבים גרוזית עתיקה (אולי) חבר'ה - לא מספרים סודות בחברה. תחליטו: כותבים בעברית (כפי שחגי מנסה להחליף את אבן שושן ו/או אבשי קור) או לא כותבים בכלל. מה זה פה? שוק?! כך, על איזה עבודה מדבר הסנטינל, מי זו או מה זו ספ? מה חגי דופק בין 5 ל-12 פעמים ביום? האם כדאי לשלוח אותו למועמדות לספר השיאים של גיניס? ועוד.

SENTINEL 1

New member
הסבר מדעי?!../images/Emo8.gif

לפי מה שאתה מסביר,אתה(חגי)"נפלת"עם העבודה כשספ עזבה וחזרתה לאיתנך כשהיא חזרה,כלומר אתה מושפע מלחצים ובעצם לאופי ה"ברזלי" שלך. ועוד דבר:בתחום העבודה שלך אתה ידעת אותנו שאתה שפיץ/אלוף עולם ופתאום אתה לא יודע להסביר מה קורה??!. זה בדיוק כמו שמר מנפרד רומר-אלוף העולם בגלישה אוירית,יגיד לך:"אני לא יודע מה קרה הרגשתי שהגלשן לוקח אותי..."

SENTINEL 1

New member
היי בלונדה../images/Emo45.gif

אתה בהחלט ניראה הרבה יותר מאושר עכשיו.

SENTINEL 1

New member
ועוד דבר../images/Emo9.gif

חגי,זאת לא חתולה-לא צריך לזרוק אותה על הריצפה ולבדוק אם היא נוחתת על ארבע.
עוד מעט תתחיל למרוח לה גם ממרח שוקולד על הגב-ולראות ת'תוצאות.

SENTINEL 1

New member
דיבורים כמו חול ואין מה לאכל

רק טענות...ומה לא בסדר חוץ מזה תקנה כבר גלשן-תוצאות לא תירוצים.

shaniya

New member
מי הדמות העומדת מאחורי ה sentinal ?

להזכירך! במקור אני מאילת. עברתי לבאר שבע. ורק אח"כ לת"א. שהחזות הצפונית שלי לא תטעה אותך. אני מאוד מסוכן...וסטיראוטיפי.

מי אמר כבש?

כן כן.. פטמו את עצמכם בכל טוב. בזמן שאני שוחה לי בין המחברות והספרים, וניזון מלחם יבש וחמאה (למי יש זמן לבשל), האחד נהנה לו באילת והשני אוכל לו צלעות כבש לארוחת ערב....
דוד מיקלס

למעלה