עדיין מחפש

עדיין מחפש ../images/Emo10.gif

נדמה לי שכבר פרסמתי פה את הבקשה הזו, ואולי בינתיים מישהו מצא: אני מחפש את ה"אנציקלופדיה ליהדות" בעריכת ג'פרי ויגודר שיצאה בהוצאת מעריב ב-1994. ההוצאה הפסיקה להוציא את הספר הזה. למה? ככה. עוד אני מחפש את "איך לאהוב ילד" של קורצ'אק בהוצאת הקיבוץ המאוחד ביחד עם בית לוחמי הגטאות. הספר הזה (כמו שאר הכתבים הפדגוגיים של קורצ'אק) תורגם כבר לעברית, אך התרגום הזה של יונת ואלכסנדר סנד, מ-1996, הוא מופלא במיוחד. גם אותו חדלו להדפיס. גם כאן "למה-ככה..." ולסיום, פריט נדיר שאולי זרוק אצל מישהו: "שערת הקסמים" של עמוס בר (פוסה). ספר דקיק משנות ה-70, אם לא מוקדם יותר. יש למישהו? תודה, א.מ.

היי אחד ../images/Emo140.gif

ה'אנציקלופדיה ליהדות' עדיין נמכרת במס' חנויות מקוונות. למשל Books4sale ,BooksRus ו- Bakbook. (המחיר ב-Books4sale אגב, הוא הזול ביותר)
'איך לאהוב ילד' בהוצאת הקיבוץ המאוחד - http://www.books4sale.co.il/app/product.asp?param=12058 אני מקווה שרשימות המלאי של החנויות הנ"ל מעודכנות. אם לא, אל תהסס לפנות אלינו שוב וננסה למצוא פתרון אחר.

לאז, מון אמי

הזמנתי את הספרים הללו בכל החנויות שציינת - אין . הן מפרסמות אותם למרות שהם אזלו בהוצאה!

כן, גם לי זה קרה בעבר

ישנו מאגר ספרים קיים שחנויות הספרים משתמשות בו, ברגע שאתה מזמין ספר והם לא מוצאים אותו, הם מוציאים אותו מהאתר. גדעון הבטיח להיכנס לפורום היום. נראה מה יהיה לו לומר.

אם כבר אז גם זה:

Four Strange Books in the Bible, של אליאס ביקרמן. יש למישהו? אשמח לקנות משומש. כנ"ל את הכרך "בראשית" מתוך הפירוש של ש.ל. גרדון (כרך זה נכתב ע"י משה ויינפלד), או הפירוש לספר איוב של טור-סיני, מהדורת תשל"ב בלבד. מה הסיכויים? תודה, א.מ.

למעלה