עדיין מיואשת מהפעילות פה

עדיין מיואשת מהפעילות פה../images/Emo10.gif

נו כתבתי שאתמול אחרי הפרק נכנסתי לצ'ט - חיכיתי למישהוא מישהי שתבוא לדבר איתי ומצאתי שם בנים שרוצים להתפשט. אולי אפשר ככה שכל אחד יעלה נושא גדול שעליו הוא רוצה לדבר ונעשה סימפוזיון על זה וכך נוכל להתבטא...... למשל נושא: גבר צעיר עם אשה בוגרת - בעד או נגד? נמק הסבר פרט אז תתנו רעיונות ונחליט מה יהיה הנושא הראשון

anir123

New member
נעמה dj 20 הנושא שלי..... אמממ

אגב גם אני בעד להחיות את הפורום.... אומנם אני חדשה אבל אני בעד!! הנושא שלי זה: לצאת עם הבחור הצעיר של אימא שלך???

ים כחול

New member
טוף בתור קשישופילית ידועה ....

אני בעד בעד צעירה כמוני עם מבוגר אבל כמו מיגל לא כמו פדרו השימפנזון ... .... ואם לאמי היה חבר שווה בחיים לא הייתי מעזה להתקרב אליו !!! ייהרג ובל יעבור !!!

ממש לא = עד היום אני מרגישה לא נוח

כשאני רואה את קמילה ואדו. זה היה משהו כזה לא ברור. היא התאהבה בו והוא סימפט אותה בתור ילדונת כי זה מה שהיא לעומת אשה אישה כמו אלנה. חלק גדול של הסיפור זו השפעתה הבלתי נלאיית אל נשמתינו הטובה אלמה שטחנה לכולם את המוח וגם שיגעה את אלנה והוציאה לה את המיץ. למרות שאלנה משכה ומשכה והחזירה לאלמה המילים כדורבנות ישירות לפרצוף היא החליטה לסגת כי באמת =מה? היא תעשה לו משפחה????? כמה זמן תחזיק התשוקה המטורפת? ולהיות ישירה:לא הייתי מתקרבת לחבר צעיר של אמא שלי גם אם הייתי בוכה כל לילה מרוב אהבה אליו........

ים כחול

New member
../images/Emo45.gif פאצ"ולינוש ../images/Emo24.gif

אהבתי כל מה שכתבת
כלכך נכון ויפה !!

נעמהdj21

New member
../images/Emo9.gifדעתי !!!

כמה צפוי... ברורה היא דעתי בנושא , כמו כל בחורה שפויה, אני בחיים לא הייתי מתחילה עם בחור של אימא שלי (למרות שגם ככה זו לא אפשרות ריאלית...) וגם אפילו לא הייתי מספרת לה על רגשותיי. הייתי מחכה שהם ידעכו לבד ונושכת את הלשון , כי אימא זו אימא , ועדיין למרות שלמראית עין אלנה כאילו שמחה בשביל קמילה עדיים אפשר לראות שזה כואב לה... קמילה כאילו הייתה צריכה את האישור של אימא שלה כדי שהמצפון שלה יהיה נקי אבל עדיין זה לא אומר שזה בסדר... וואלה!

החמצה-זה מה שאני רואה על הפנים

של אלנה כשהיא מסתכלת עליו. לפי דעתי במאמר מוסגר הבימוי והמשחק פשוט נפלאים.הם מצליחים להעביר אלינו רגשות ומחשבות וזאת הסיבה שאני מוטרפת על הסידרה. הקורס בפורטוגזית שאני מארגנת ייצא לדרך יש כבר חמישה אנשים פה באילת. ואני אומרת לכם שאני רואה את עצמי בברזיל מכינה
ואוכלת

למעלה