עדיין מתלבטת פרדסיה או כפר יונה

עדיין מתלבטת פרדסיה או כפר יונה

עשיתי בחיפוש בפורומים השונים ועדיין אני מתלבטת. אנחנו נמצאים בחיפוש אחר בית קרקע באזור השרון, התקציב שלנו 1,700,000-1,800,000 ש"ח יש לנו ילדים שעוד שנתיים מתחילים ביה"ס. לפני הכל אציין מה חשוב לנו, החינוך, אוכולוסיה איכותית , ומגוון אפשרויות להעשרת הילדים אחה"צ, אני לא יודעת איך לקרוא לזה בשם אבל מתנ"סים ובתי חוגים וכו'... פרדסיה- ראינו שם בתים, יש שניה בני 10 + שאפשר לשפץ ועדיין להיות במסגרת התקציב. כפר יונה- גם שם ראינו עשרות בתים, ופה לא אציין את נושא המתווכים באזור ... מי שיודע בטח מגלגל את עיניו עכשיו... העניין הוא שתקציב שלנו נוכל לקנות שם בית גדוללללל עם גינה יחסית לפרדסיה גדולה, מרתף... אני תוהה האם באמת כפר יונה במערב החדש זה המקום לגדל ילדים? האם התנופה הזו של אנשים שבאו מכפר סבא רעננה הרצליה ופתח תקווה אכן הצליחה או תצליח להרים שם את האוכלוסיה. ואנא אל תסכלו אותי כאן על מה שאכתוב, אבל יש לי הרבה חברים מאזור נתניה שאמרו שהם בחיים לא יקנו בכפר יונה ... כי זה שדרוג של נתניה. !?!?!?!? הרי ברור שהאוכלוסיה הטרוגנית, וגם בצהלה יש אוכלוסיה חלשה , וסמים כפי הנראה מגיעים לכל מקום לצערנו.... בקיצור אני מבולבלת, אני באמת אשמח לשמוע ממי שכבר גר כפר יונה אם יש כאן כאלה... ומאיפה הם באו , מה הם חושבים ומתרשמים מהמקום. ופרדסיה גם, בפרט מהורים לילדים צעירים בגיל ביה"ס היסודי ואם יש דברים שלא לקחתי בחשבון ובטוח יש כאלה אשמח לקבל חומר למחשבה. המון תודה ושנעבור את סוף החופש בשלום ובשפיות

למעלה