עדיין עם התקלה ביאהו מייל, כבר שבועיים

evike

Well-known member
מנהל
עדיין עם התקלה ביאהו מייל, כבר שבועיים

הקישור להודעה המקורית, בינתיים בודדתי את הבעיה עוד יותר.
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=179135934[/URL]
התקלה היא בכל מערכות ההפעלה, בכל המחשבים, אבל רק בגירסה העברית. (ביקשתי מהבן שיכנס לדוא"ל שלי מהמחשב שלו, וגם אצלו יש את התקלה. בדוא"ל שלו שבאנגלית, אין בעיה.
למרות שאני מעדיפה את הגירסה העברית, ניסיתי לבינתיים עד שהתקלה תתוקן לשנות לגירסה האנגלית, רק שגם זה לא ניתן. גם הבן לא הצליח.
מצרפת 2 תמונות.

מיאהו לא קיבלתי לא תגובה ולא עזרה על הרבה פניות, פירסום התקלה ב YNET (בתקווה שיפרסמו ואז יזוז משהו) לא קרה. גם בפייסבוק של יאהו לא ניתן לקבל עזרה, כי לא ניתן לכתוב על הקיר שלהם. (סתם תגובה עם בקשת עזרה לאחד הפוסטים שם למישהו שנראה כבכיר לא הניבה תגובה)
מעבר להעדפה לדואר של יאהו, אני לא אתחיל עכשיו לשנות את הכתובת שלי לכל המכותבים. ולא רק חברים, אלא גם דואר רישמי, זיהוי בכל אתר (תפוז, פייסבוק, בנק, טלפון, פלאפון, הוט, רשות המיסים ועוד מלא, אפילו לא זוכרת את כל מי ששולח מידי פעם דואר) זה מייאש, ואני אובדת עצות.
יש בבקשה למישהו רעיון?
תודה.

rafid1

Active member
מנהל
הנה רעיון: תעזבי אותם ותעברי לGMAIL (למשל)

ולטובת ההמשכיות - תגדירי שם העברה אוטומטית של הכל לדואל החדש.
&nbsp

evike

Well-known member
מנהל
תודה על הרעיון, יש לי ג'ימייל, ממש לא אוהבת אותו

גם לא את שני האחרים.
מי שמכיר את הדואר של יאהו, יודע עד כמה הוא נוח ופשוט. שום דבר לא דומה לו.
אני עדיין מחפשת עזרה לפתרון הבעיה של יאהו.

ואגב, בלי קשר, אפשר לקבל הסבר איך להעביר את כל אנשי הקשר בבת אחת ולא אחד אחד, מיאהו לג'ימייל? (כ 150) אני רוצה אותם גם שם, ולא הצלחתי לעשות זאת.
תודה.

rafid1

Active member
מנהל
חשבתי שאת לא אוהבת את GMAIL...

יש לי עוד רעיון (למי שלא אוהב אתר X או Y ) - תתקיני קליינט על המחשב שלך (OUTLOOK או אחר שאת אוהבת) ותתמשקי עם שרת הדואל איתו... כמובן שאפשר תמיד דרך האתר עצמו.
&nbsp
אגב, פורום חלונות/דפדפנים ואינטרנט - אולי מתאימים יותר.
&nbsp

evike

Well-known member
מנהל
נכון, אבל מכיוון שיש לי אותו, ולעיתים רחוקות, מסיבותי

אני כן משתמשת בו, אז אני רוצה שגם הכתובות תהינה שם.
תודה, אפנה גם אליהם, ואבדוק בקשר לאאוטלוק.

evike

Well-known member
מנהל
בדיסקוס לעומק עם הבן שלי, הבנו את הבעיה. היא לא אצלי

היא אצל יאהו. זה קורה כנראה כל פעם כשהם משדרגים או משפרים משהו בשרת שלהם, ולא נותנים את דעתם לשפות המעטות שנכתבות מימין לשמאל, וזה גורם לתקלות מוזרות. (בשפת הטכנאים זה נקרא RTL)
זה יסתדר בסופו של דבר, לאחר שתהיינה עוד תלונות.
בכל מקרה, אני לא יכולה לעשות כרגע כלום, רק יאהו יכולה לטפל בזה.

ובקשר לאאוטלוק, לא בא בחשבון, אני צריכה להכנס למייל שלי לא רק מהמחשב שבבית.
תודה לכל מי שניסה לעזור.
שבת שלום.

evike

Well-known member
מנהל
רגע. אם חשבון המייל לא תקין, לא ניתן לרראותו בשל הבאג

שבכתיבה מימין, אז איך אפשר לראותו באאוטלוק? לפי הבנתי, באאוטלוק רואים בדיוק מה שבמייל האורגינלי. כלומר, במקרה שלי לא אראה כלום, נראה לי שזה לא יעבוד.

sweetums

New member
ציינת שדרך הממשק האנגלי הבעיה לא קיימת?
אז כנראה שהבעיה בממשק של יאהו ולא בשרת עצמו.
&nbsp
אם לא תהיי מרוצה מהמשק, תמיד תוכלי למחוק את החשבון באווטלור דוט קום.

evike

Well-known member
מנהל
ממשק, שרת. האמת, ממש לא משנה לי, כי זה לא פותר את הבעיה

נכון, בממשק האנגלי אין בעיה, הבעיה כרגע, להפוך את הממשק העברי לאנגלי, שכרגע בשל התקלה לא ניתן.
כתבתי גם שהבן שלי נכנס לחשבון שלי מהמחשב שלו, וגם שם היתה בעיה, וגם שם לא ניתן היה להחליף לממשק האנגלי.
אז אם החשבון שלי מוגדר לעברית, לא יעזור האאוטלוק, כי הוא לא ישנה את פירטי החשבון.
אני יודעת שהממשק האנגלי תקין, מבירור עם אנשים שהחשבון שלהם מוגדר לאנגלית. ואלו שבעברית, הם שחווים את התקלה.
בכל אופן תודה.

sweetums

New member
הבעיה שלך תיפתר רק ע"י יאהו
ותלויה בסדר העדפות שלהם.
בינתיים את מוזמנת לגשת לדוא"ל דרך שירותים אחרים (outlook.com,fastmail.com וכו') או להמתין.

לא הייתה לי שום בעיה לשנות עכשיו את שפת הממשק מאנגלית (בריטית) לעברית ולהפך
https://help.yahoo.com/kb/mail-for-desktop/reset-language-vi98.html

evike

Well-known member
מנהל
ניסיתי שם, כמה פעמים, מכמה קישורים

זה פשוט לא ניתן. צירפתי צילום מסך, אצרף שוב.
לך לא היתה בעיה, כי הממשק שלך באנגלית, והוא עובד. אז יכול להיות שגם הפוך הוא לא חסום.
האמן לי, שלו היתה אפשרות, לא הייתי מחפשת עזרה בפורומים. אני תמיד מנסה קודם כל לבד, ומבקשת עזרה גם מהבן, שהוא איש מחשבים כבר כ 24 שנים, מגיל תיכון.
גם הוא לא הצליח.
אני יודעת שאני צריכה לחכות לטוב ליבם של אנשי יאהו, זה יקרה מתישהו, מנסיון בתקלה של לפני כשנתיים. לכן גם הייתי רוצה שעוד אנשים החווים את התקלה, יתלוננו.
בינתיים אני מסתדרת איכשהו, בדרך קצת עקלקלה.
לכתוב מיילים אני יכולה, ולראות אותם אני ניגשת לנייד, או לאקספלורר, שמכיוון שהוא בגירסה ישנה, 8 (מקסימום ש XP מאפשר) הוא הפך לי את הממשק לממשק הישן מאד של יאהו, ואפשר שם רק לראות מיילים, ולא לשנות כלום.
אילו הייתי לחולטין ללא היאהו, הייתי פועלת אחרת.

sweetums

New member
אז תפתחי קריאת תמיכה גם על זה
אני הצלחתי לשנות מאנגלית לעברית ומעברית לאנגלית, אז כנראה שהבעיה ביוזר שלך.
יאהו מעולם לא הייתה פופולרית במיוחד בארץ, אני מהמר שרק מיעוט משתמש בממשק העברי. לכן זה ייקח הרבה זמן, בזמן הזה את מוזמנת לבדוק את האלטרנטיביות ולגלות שהם לא רעות.

למעלה