עדיין עם כאבי בטן

קריןעדי

New member
עדיין עם כאבי בטן

שלום, בני הקטן עשה ביופסיה לפני יותר מ-3 שבועות ומאז הוא בדיאטה ללא גלוטן. תזכורת קטנה: הוא הצליאקי השלישי במשפחה...כך שאני יודעת בדיוק מה לעשות לגבי הדיאטה. עדיין יש לו כאבי בטן, כל כך חזקים שלא מאפשרים לו לזוז ! יש ימים שהוא גם לא אוכל כלום כי הוא פשוט לא מסוגל ! מתי נראה סוף סוף שיפור ? ומה אפשר לעשות כדי לעזור לו כשיש כאבים כל כך עזים ?!

d a p h n a

New member
קודם כל, חשוב לוודא שאתם באמת לא מפספסים משהו

כלומר שאתם באמת מקפידים היטב על עניין הגלוטן, שאין זיהום משני איפשהוא וכו'. שנית, באופן מצער לפעמים לוקח זמן עד שהגוף מתנקה. שלישית, יכול להיות שכדורים שעוזרים לעיכול (למשל כדורים נגד גזים) יוכלו אולי לסייע כאן. רביעית - הרבה פעמים אצל צליאקים "מתחילים" יש גם רגישות למוצרי חלב, בין השאר פשוט כי מערכת העיכול במצב לא טוב ולכן קשה לה לעכל חלב. יכול להיות שכדאי להתייעץ עם הרופא לגבי המנעות מצריכת חלב לתקופה מסויימת.

קריןעדי

New member
תודה

על תשובתך... לגבי הדיאטה אני בטוחה שאין פספוסים כי עם 3 ילדים חולי צליאק יש כבר נסיון. לגבי הדברים האחרים אני אבדוק. פשוט מאוד קשה לי לראות את הילד שלי סובל...

בוקר טוב קריןעדי

מצטרפת להמלצותיה של דפנה ומקווה שהילד יתחיל להרגיש טוב יותר מהר מהר
חג שמח, אמא של הבנים

טליאמתי

New member
כואב הלב לשמוע.

אני הייתי הולכת לרופא. לא מחכה אפילו עוד רגע. אולי יש עוד בעיה שקשורה (או שלא קשורה) לצליאק? אני מאוד מקווה שזה יעבור ובקרוב

למעלה