עדיין קשה לי לעכל אבל

• פותח הנושא both
  • פורסם בתאריך

both

New member
עדיין קשה לי לעכל אבל

אתמול בערב יצאתי בפני אחותי בשיחת טלפון. הרבה זמן פחדתי לדבר איתה בכלל כי ידעתי שזה יכול לצאת והרגשתי שזה לא היה הזמן המתאים עדיין. דווקא אתמול לא חשבתי שאעשה את זה כי רק התקשרתי לברך אותה לרגל יום הולדתה ולא רציתי להעמיס עליה את כל זה, אבל מכיוון שאחותי ואמא שלי תמיד מרגישות שמשהו קורה דרך הקול שלי, מסתבר שאמא שלי דיברה איתה קודם ואמרה לה שהיא מודאגת ממני, שהיא חושבת שמשהו עובר עלי ואני לא משתף...אז אחותי חקרה וחקרה עד שבסוף הוצאתי הכל. זה עבר טוב בסה"כ והיא לא היתה בשוק טוטאלי, לא שחשבתי שיהיה אחרת כשאומר לה...אני תמיד דואג יותר איך יהיה עם אמא שלי ואחי כשאספר להם...הם הרבה פחות פתוחים לאנשים שונים מאשר אחותי ואמא שלי תמיד קיוותה שאהיה יותר בת ממה שאי פעם הייתי. בכל אופן, עכשיו שאחותי יודעת, אני חייב לדבר גם עם שאר המשפחה כי אחותי לא תהיה מסוגלת "לשבת" על זה יותר מדי זמן.
תחזיקו לי אצבעות, אני מתכנן לדבר עם אמא שלי ביום שישי הקרוב!

לגבי איך אני מרגיש היום..אז עדיין לא עיכלתי לגמרי שסיפרתי לאחותי הכל ושאני יכול כבר לדבר איתה בלשון זכר מבלי שהיא תהיה בשוק, אבל אני בהחלט מרגיש טוב יותר עכשיו שאני יודע שלא אצטרך לשקר בכל פעם שישאלו אותי מה קורה איתי.

susu94

New member
הייי!!

כל הכבוד על האומץ והיציאה בפנייה ! :) בהצלחה בהמשך !

snoopytush

New member
מחזיקה לך אצבעות

דברים יוצאים כשהם צריכים לצאת
אולי הגיע הזמן

lily kane

New member
מקווה שילך טוב

מחזיק לך אצבעות
אבל גם אם לא וגם אם כן
אנחנו כאן לתמיכה!

both

New member
תודה לכולם ועדכון

אתמול בערב דיברתי עם אמא שלי וסיפרתי לה. השיחה התחילה כשהיא שאלה אותי מה קורה ואמרתי שיש לי משהו קשה לספר לה ואז היא שאלה למה הסתפרתי כל כך קצוץ (דיברנו בסקייפ), ואני אמרתי שהסיבה היא חלק ממה שיש לי לספר לה. השאלה הבאה שהיא שאלה היתה לא צפויה: "מה, את רוצה לשנות את המין שלך?" עניתי: "כן, משהו כזה" , וכך התחילה השיחה בנושא. סיפרתי לה הכל ועניתי על כל השאלות שלה. היא החזיקה את הדמעות ולא נתנה לעצמה לבכות אבל ראיתי כמה קשה היה לה במשך השיחה. היא אמרה שהיא לא יכולה לעצור אותי אם אחליט לעבור שינוי כי היא לא יכולה להרגיש את מה שאני מרגיש אבל ביקשה שאחשוב טוב טוב לפני שאחליט. אח"כ היא הזהירה שאכין עצמי לתגובה קשה מצד אחי ברגע שאספר לו (אחי ממש לא אדם פתוח וגם הוא לא ראה אותי כילד, לפני שהדחקתי הכל וכשעוד נתתי לעצמי להיות בן, אז זה יהיה ממש שוק גדול עבורו, לדעתי ועושה רושם שגם לדעת אמא שלי). עם אחי אדבר כנראה בשבוע הבא, כי עד אז הוא לא בבית.

אז זהו, מתחיל לעכל שאמא שלי יודעת ותחושת הקלה תופסת את מקום הלחץ.
נשאר עוד לצאת בפני משפחתה של אשתי ובעתיד בפני ילדיי (אני מתכוון לקחת זמן עם זה) ואולי בעבודה (אבל בינתיים אין צורך).

תודה לכולכם שהחזקתם אצבעןת ועל כל התמיכה לאורך הדרך שאני עובר. כולכם אנשים וחברים נהדרים!

lily kane

New member
גם אתה אדם נהדר

ואנחנו שמחים שאתה כאן
ואני שמחה שאחרי שנים של לחץ
יש סוף סוף מקום להשלמה עצמית והקלה

למעלה