עדיין קשה, עדיין כואב

tell me why

New member
עדיין קשה, עדיין כואב

הפציעה קשה הפעם מכל שברון לב. לא מוצאת מנוח, רק מסתובבת, סהרורית, לא מבינה מה קרה, איפה שגיתי. למה הפנה לי את גבו - למרות שהבטיח שלא יעשה זאת... כואב מדי.... מתי זה יגמר? מתי הלב יתאחה?

tamidb

New member
מנסיון- רק הזמן מרפא

לקחת כל יום כפרויקט- לעבור רק אותו על הצד הטוב ביותר. לעשות רשימה של כל הדברים השליליים בו- יש נטיה לזכור רק את הטוב. ותמיד לזכור שאם מעל באמון הבטיח ולא קיים הוא באמת לא שווה את הכאב. רק התנסויות מעין אלו ילמדו לבחור נכון יותר בפעם הבאה.

tell me why

New member
לא, הוא לא ממש מעל באמון

אני מאמינה שגם הוא כואב. זה מסובך. רק קיוויתי שנלחם יחד, קיוויתי שהאהבה תנצח. קיוויתי - והתבדיתי. למה רק אנחנו מאמינות באהבה??? למה אני כזו מטומטמת?

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

לא רק אנחנו אמינות באהבה, יש גם גברים כאלה. הם אולי נדירים - אבל בטוח שיש. אני יודעת שזה לא יעזור אם אומר לך שחבל על הדמעות ועל הכאב שלך - אבל זה באמת נכון. תלמדי לאהוב קודם כל את עצמך, לחיות עם עצמך בשלום. זה הכי חשוב. אף אחד מעולם לא יכול לקחת ממך את עצמיותך. לא תמיד כולם אוהבים את אותו דבר, וקורה שגם בני זוג אינם מתאימים ולא "משדרים על אותו גל". אז לימדי מהטעויות וחפשי מישהו אחר. בטוח שיש - רק הביטי לצדדים
מאחלת לך
ב-
והרבה
ים.

matal girl

New member
תמשיכי להאמין

באהבה ותמשיכי להאמין בעצמך. קבלי באהבה ובהבנה את המצב הנוכחי אל תילחמי במה שלא ניתן לשנות כרגע. עצמי את העיניים ושאלי את עצמך- מה יש בי שאני יכולה לחזק בשביל עצמי? מצאי בעצמך את נקודות האור והכוח. הם קיימות בתוכך. הזמיני את עצמך לריפוי ולשינוי בך! ואז בהדרגה הדברים יראו לך אחרת. אם הוא בחר כרגע ללכת ואין לו את הכוח של הביחד-קבלי את זה אל תחושי תסכול. מסרי לו מסר מהתת מודע שאת משחררת אותו לדרכו ולהחלטתו ואת לא כועסת. מאחלת לך אושר ושלווה ושולחת לך חיזוקים רבים!! ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

tell me why

New member
תודה לכולכם

כרגע - קשה לי מדי, עצוב לי וכואב.... ימים יגידו לאן מועדות פניי. הצלקת תישאר לנצח. הלב סדוק ואין אמונה באהבה יותר.

למעלה