עדיין רואים הישרדות?

mor000

New member
עדיין רואים הישרדות?

אז אני כמו אז לא מצליחה לעקוב אבל שוב יצא לי לראות את הפרק האחרון בו הודחו מולי וויקה... מה אתם חושבים על כל אחד מהמתמודדים? התחרות על החסינות ד"א הייתה די מעניינת, כולם מקשיבים לדן אבל מצד שני חושבים שהוא שקרן ולא אמין.. איפה ההיגיון? יש הימורים מי ינצח?

נעה 124

New member
עדיין עוקבת.. פחות או יותר

סה"כ, בכל פרק נראה לי יותר ויותר הגיוני שזה מבויים. כולם שם יפים מדי, הם לא נראים רעבים, הם מעצבנים מדי, הם מחליפים בגדים.. יותר מדי פרטים קטנים לא מדוייקים. אבל בתור מעריצת הישרדות-האמריקאי אני לא מרשה לעצמי לפספס את החיקוי הישראלי.. סה"כ אין שם מישהו שאני יותר מדי אוהבת או יותר מדי שונאת, חוץ מנעם[
] ודן נעם חמוד.. אבל זה לא כי הוא משחק טוב או משהו, אני סתם נהנת להזיל עליו ריר..
ודן.. אני כל כך שונאת אותו! איך הוא יכל לכתוב את עצמו, כל הזמן, בכל המשחק?! גם בתור השקרן הכי טוב, גם זה שיתקע סכין בגב, גם יגיע לגמר.. הוא כזה סנוב! בקשר לשאר אין לי ממש דעה.. אה! בעצם יש לי! [XDD], בקשר לשחר, וגם קצת ליעל- הן הכי חכמות שם, אבל לא מראים אותן בכלל! למה? כי הן פחות יפות, בעיקר שחר.. בפרק הקודם לדעתי לא דיברו איתה אפילו פעם אחת.. ואני חוזרת ומציינת- חצי מהזמן זה נראה מאוד מבויים..

mor000

New member
אני מתערבת

שהיה שם המון קטעים מבוימים, מלבד זאת שמה שרואים על הטלויזיה זה רק שעה מ24 שעות... חסרים המון פרטים, מראים מה שיביא רייטינג.... נועם בהחלט בנאדם יפייפה ובהחלט הייתי מעדיפה לראות אותו על המסך ולא את דן, אני לא יודעת מה הבנות מוצאות בו, הוא גם לא נראה הכי טוב וגם הפרצוף שלו מאד מאד מעצבן. בהתחלה חשבתי שעורכים את הפרקים ככה שכל מי שיראה את התכנית לא ממש יאהב אותו אבל אחר כך התברר שגם חברי השבט שלו לא ממש אוהבים אותו אז כנראה שהוא בן אדם כזה....

סער ג1

New member
מעניין אותי לדעת אם אתם חושבים

שהגרסה האמריקאית טובה יותר... מה יותר טוב בה? מה יש בה שאין בגרסה הישראלית? אולי זה גיא זו-ארץ הדרמטי מדי או המשימות הבינונית לעומת המקור? או שאולי אנחנו לוקחים בהליכה את האורגינל? הביעו דעתכם!

נעה 124

New member
אני מעדיפה את האמריקאית

בעיקר בגלל שזה המקור, ואין על המקור, אבל גם כי גיא זוארץ ממש מעצבן, ומשהו בעריכה לא הגיוני.. איכשהו כל הפרק ערוך ככה שכל הזמן רואים את המתמודדים מדברים, והמשימות קצרות וחסרות פואנטה. הם עושים פרקים של שעה, עם תוכן שיכל להצטמצם לתוכן של פרק של 20 דקות. וגם באופן כללי, אנגלית זאת שפה שאני הרבה יותר נהנת לשמוע מעברית

amit678

New member
אני עדיין רואה הישרדות...

למרות שאחרי שהדיחו את מולי בפרק האחרון זה נהיה פחות ופחות שווה
... אני בכל זאת חושבת שזה יותר טוב מהגרסה האמריקאיתכי פה הם כולם מדברים עברית וזה ריאליטי שהרבה יותר מתקשר אלינו, אני לא יודעת ממש איך להסביר את זה אבל השורדים האמריקאים מאוד שונים מהשורדים הישראלים. באמריקאי כולם באו כדי לזכות ואם דן מנו היה נוסע להישרדות האמריקאי הוא היה נחשב תחמן קטן לעומת מה שהולך שם ופה הרבה באו בגלל הפרסום או ההרפתקאה אז הם לא רק מרוכזים בכל האסטרטגיות שלהם אלא בזה שהם בעצם בחופשה בקריביים והרבה יותר נחמד לראות אותם מאשר את האמריאים שכל מה שהם עושים זה לתכנן מזימות ולכרות בריתות עם כולם... אבל גם המקור ממש טוב!!
אני גם לא ראיתי היגיון בזה שאחרי משימת החסינות כולם הסכימו פה אחד גם על זה שהוא תחמן, שקרן והכי נמהר לתקוע סכינים בגב לאנשים וגם על זה שהוא בטוח יגיע לגמר. זה לא העלה לאף אחד שם נורה אדומה לראש שאולי אם הוא מועמד לגמר ובנוסף גם שקרן ותחמן שיתקע לך סכין בגב אם רק תסתובב לרגע כדאי העיף, אותו ואז יהיה סיכוי לעוד אדם להיכנס לגמר... הייתי בטוחה שמישהו יעלה על זה אבל להדיח אותו אפילו לא עלה בגדר שאלה... איפה מולי שישר זיהה איזה נחש הוא ושהוא חייב ללכת אפילו שהוא חזק והוא ניסה לכרות עם מולי ברית?! אני לא יודעת אם שמתם לב אבל בזמן האחרון נראה כאילו ההפקה יותר מידי מתערבת במתרחש. יותר מידי צירופי מקרים קורים על האי: דן, מועמד כמעט בטוח להדחה, מועבר שבט כי "ניצח הכי הרבה פעמים מהבנים באתגר הכח הכפול". יעל, גם מועמדת עיקרית להדחה, זוכה בחסינות... זה לא רק הרבה צירופי מקרים, זה פשוט ההפקה. אוף מרגע לרגע אני מבינה כמה צריך להדיח את דן הזה יותר ויותר וכמה שזה לא יקרה בקרוב
...

אוף טופיק הישרדות

או: מולי. זה התחיל לפני כ-3 שבועות עם הראיון לכתבה, יומיים אחרי מכן ראיתי אותו בבניין של חבר שלי - מסתבר שהוריו גרים שם. לאחר מכן אחותי מוסרת לי כי היא ראתה אותו בקרביץ בקניון ערים, והיום אני עובד בארומה, מנקה את שולחנו של הבחור שסועד יחד עם חברתו, וברקע כולם מתלהבים ושולפים פלאפונים. עכשיו אני פותח ליאור שליין ורואה אותו שם, ומחר אני רואה אותו בצילומים לאיזו תוכנית ב-24. אני רואה אותו יותר משאני רואה את סבתא שלי! זה סלבריטי זה?

SpongBobit

New member
אמג. אתה יואב ../images/Emo2.gif

היי, אני קוראת קבועה בבלוג שלך ^^ מעריצה מושבעת ! אבל, אולי די לרדת בשמות על ט"ה ?

barv15

New member
ברור :)

אני ממש לא מבינה את ג'יבארו. כולם יודעים שדן שקרן ותחמן, אבל בחסינות הם מעיפים אנשים הרבה יותר חזקים [ גם מבחינה נפשית, לא רק פיזית] כמו למשל עומר, ולא אותו.
די מבאס עכשיו שהשבטים יתאחדו :\ אבל עדיין סבאנה שולטים

למעלה