עדיין רעבה אחרי שבועיים

peham1

New member
עדיין רעבה אחרי שבועיים

אני שבועיים בדיוק אחרי הניתוח, אך לצערי אני עדיין לא מרגישה את תחושת השובע שכולם מדברים עליו.
גם כשאני אוכלת כמויות שנאמר לי לאכול אני עדיין מרגישה צורך לעוד.
האם משהו לא בסדר אצלי? איך יכול להיות שאני עדיין רעבה?

עדי1751

New member
מספר שאלות

כמי שנמצאת ממש לפני טבעת ברצוני לשאול:
1.איך עבר הניתוח האם היו כאבים אחרי?
2.מה אכלת בימים שאחר הניתוח ומתי חזרת אם בכלל לתזונה רגילה?
3.האם הצלחת כבר לרדת ומדוע העדפת טבעת על שרוול?
תודה עדי

peham1

New member
תשובה לעדי 1751

אני אחרי ניתוח שרוול ולא טבעת. ככה שאין לי הרבה מה לספר לך
סורי(:)

peham1

New member
עדיין רעבה אחרי ניתוח שרוול

אני אחרי ניתוח שרוול ולא אחרי טבעת.
שוב אני שואלת ורוצה לדעת......... למה אין לי עדיין תחושת שובע?
והאם זה נורמלי להרגיש עדיין רעבה? האם מוקדם להרגיש שובע?

אופירA

New member
מנהל
לא מוקדם עדיין. צריך לחוש מלאה כתוצאה מאכילה

השאלה אם את אוכלת מספיק.
מה את אוכלת בשלב זה, כל יום?
אצל מי נותחת ומאין קיבלת הנחיות לתפריט?

עדי1751

New member
שאלה חשובה

כמי שמתלבטת בין שרוול לםבעת אשמח מאד אם תצליחי להפיג לי את הפחדים מהשרוול האם היו לך כאבים? איך היתה ההתאוששות איך היתה הוצאת הנקז ומה את יכולה לאכול היום אחרי שבועיים
תודה מראש
עדי

מילקי110

New member
שרוול

שנה וארבעה חודשים אחרי .לפי מה שקראתי כאן אין ספק שעדיף שרוול

לפני השרוול הייתי אצל שני מנתחים ושניהם אמרו שהטבעת זה ניתוח רע .

באופן אישי לי לא היו כאבים אחרי והתאוששות די מהירה , יש בהתחלה קצת אי נוחות כזה אבל לא כאבים חזקים .

הוצאת הנקז : חששתי מזה מאד אבל לשמחתי זה לא כאב בכלל המנתח הוציא את זה , ועבר בקלות .

תוך חמישה חודשים ירדתי 30 קילו , בסה"כ עד היום - 45 קילו . לא זוכרת בכלל כיום כאבים וכו' שווה ביותר .( כמובן תלוי אצל איזה מנתח )

** רעב אחרי זה נורמלי לחלוטין , הכי מוזר זה שבוקר אחרי הניתוח מרגישים רעב וגם אמרתי בזמנו למנתח : לוקח זמן לכל העסק להירגע . מרגישים את השרוול בעיקר באוכל מוצק

עד היום אני שמחה מאד שעשיתי , אין ספק שעם הזמן הכמויות עולות אבל הן עדיין נורמליות ומרגישים שהשרוול שומר .( לדוגמא : ארוחה בחמגשית ממסעדה ליד העבודה לוקח לי שלושה ימים לסיים וזה אחרי שנה וארבעה חודשים )

בהצלחה .

גילור

New member
וואו. מה שמוכיח (שוב) שזה מאוד אינדיבידואלי.

אחותי עברה שרוול ואחרי 10 חודשים כבר אוכלת ממש כמו אדם רגיל (ורזה). אוכלת בארוחה 2/3 חמגשית בכיף ובלי בעיה. ואחרי ירידה של 56 ק"ג.

עדי1751

New member
קודם המון תודה

אשמח אם תוכלי לתת לי דוגמה של תפריט יומי שלך מה את מסוגלת לאכול
האם את זוכרת אחרי כמה ימים עברת לאוכל נורמלי? ואחרי כמה זמן הרגשת מאוששת לחזור לשגרה?
תודה עדי

מילקי110

New member
תפריט

תפריט יומי : לא בטוחה שזה בסדר , כלומר האם אני אוכלת בסדר.

בבוקר : חטיף אנרגיה עם קפה

ביניים : פרי ( פירות וירקות אגב זה כבד , אני מסוגלת לאכול אבל אני מרגישה שזה כבד זה גם סותם לכמה זמן , אכלתי ענבים מה שאולי לא הכי מומלץ כי אני יודעת שהם מלאים בסוכר אכלתי ממש קצת והרגשתי מפוצצת

ירקות חיים , מבושלים בתנור מסוגלת כן אבל זה נורא כבד , שמעתי על אנשים שחצי שנה מהניתוח ועדיין לא יכלו לאכול ירקות חיים , הזמנתי סלט עם חברה במסעדה , פעם אחרת אנטיפסטי וגם אכלתי ממש קצת לא מסוגלת לסיים את זה ואפילו

לא חצי מזה )

בצהריים משתנה : לפעמים חמגשית במסעדה ליד העבודה לדוגמא : לקחתי קצת קוסקוס עם ירקות , ולא הייתי מסוגלת לסיים את זה , יום אחר לקחתי אורז עם גזר וליד חזה עוף וגם כן הספיק לי ליומיים ( יכולתי גם לשלושה .. אבל פשוט לא רציתי יותר )

יום אחר אכלתי פיתה עם שווארמה ואכלתי חצי , לא הייתי מסוגלת בשום אופן שלם ..

ואז בערב משהו קטן : סלט ירקות בלי לחם נניח עם קרקר דל שומן .

** לפעמים בצהריים אני אוכלת כריך , דווקא כריך תלוי איזה כן יכול להיכנס שלם .

חוזרים לאכול רגיל בהדרגה בהתחלה הרי צריך רק נוזלים , אחרי זה אוכלים אוכל מרוסק , אחרי זה מתחילים להוסיף קצת דברים בהתאם למה שהדיטאנית תגיד לך . תדמייני קיבה של תינוק , אוכלים מעדנים , גרבר , גבינה לבנה

ואז בהדרגה ביצה מקושקשת , בהתחלה אסור לחם אלא רק צנימים .בהדרגה ... אחרי חודש ירקות .. ושוב זה אינדיבדאולי כי יש כאלה שלא מסוגלים לאכול דברים מסויימים .

** ואני שותה רק מים בטעמים , קפה ותה אני מסוגלת אבל שתייה קרה רק מים בטעמים , מים מינרללים\רגילים עושים לי בחילה ץ

לקחתי חופשת מחלה של שבועיים , אבל בגדול עבר לי ממש בקלות .( יש לציין שהניתוח מצריך גם משמעת עצמית , כי לדוגמא אם אני רוצה אני יכולה לחכות שעה ואז לאכול שוב , אפילו את החצי השני של הפיתה מהצריים אז לא מה שאנשים מסביב

חושבים : אה ניתוח ... מישהו אמר לי " מה את דואגת נפתרה הבעייה " אז זהו שממש לא , אם לא שומרים אז לא יורדים )

גלית 1967

New member
זה יסתכרן לך עד הזמן ועם זה שתעלה הכמות

ותעברי מנוזלים\טחונים לאכול מוצק יותר

למעלה