תפריט
תפריט יומי : לא בטוחה שזה בסדר , כלומר האם אני אוכלת בסדר.
בבוקר : חטיף אנרגיה עם קפה
ביניים : פרי ( פירות וירקות אגב זה כבד , אני מסוגלת לאכול אבל אני מרגישה שזה כבד זה גם סותם לכמה זמן , אכלתי ענבים מה שאולי לא הכי מומלץ כי אני יודעת שהם מלאים בסוכר אכלתי ממש קצת והרגשתי מפוצצת
ירקות חיים , מבושלים בתנור מסוגלת כן אבל זה נורא כבד , שמעתי על אנשים שחצי שנה מהניתוח ועדיין לא יכלו לאכול ירקות חיים , הזמנתי סלט עם חברה במסעדה , פעם אחרת אנטיפסטי וגם אכלתי ממש קצת לא מסוגלת לסיים את זה ואפילו
לא חצי מזה )
בצהריים משתנה : לפעמים חמגשית במסעדה ליד העבודה לדוגמא : לקחתי קצת קוסקוס עם ירקות , ולא הייתי מסוגלת לסיים את זה , יום אחר לקחתי אורז עם גזר וליד חזה עוף וגם כן הספיק לי ליומיים ( יכולתי גם לשלושה .. אבל פשוט לא רציתי יותר )
יום אחר אכלתי פיתה עם שווארמה ואכלתי חצי , לא הייתי מסוגלת בשום אופן שלם ..
ואז בערב משהו קטן : סלט ירקות בלי לחם נניח עם קרקר דל שומן .
** לפעמים בצהריים אני אוכלת כריך , דווקא כריך תלוי איזה כן יכול להיכנס שלם .
חוזרים לאכול רגיל בהדרגה בהתחלה הרי צריך רק נוזלים , אחרי זה אוכלים אוכל מרוסק , אחרי זה מתחילים להוסיף קצת דברים בהתאם למה שהדיטאנית תגיד לך . תדמייני קיבה של תינוק , אוכלים מעדנים , גרבר , גבינה לבנה
ואז בהדרגה ביצה מקושקשת , בהתחלה אסור לחם אלא רק צנימים .בהדרגה ... אחרי חודש ירקות .. ושוב זה אינדיבדאולי כי יש כאלה שלא מסוגלים לאכול דברים מסויימים .
** ואני שותה רק מים בטעמים , קפה ותה אני מסוגלת אבל שתייה קרה רק מים בטעמים , מים מינרללים\רגילים עושים לי בחילה ץ
לקחתי חופשת מחלה של שבועיים , אבל בגדול עבר לי ממש בקלות .( יש לציין שהניתוח מצריך גם משמעת עצמית , כי לדוגמא אם אני רוצה אני יכולה לחכות שעה ואז לאכול שוב , אפילו את החצי השני של הפיתה מהצריים אז לא מה שאנשים מסביב
חושבים : אה ניתוח ... מישהו אמר לי " מה את דואגת נפתרה הבעייה " אז זהו שממש לא , אם לא שומרים אז לא יורדים )