עדין כואבת את אושרו

עלמה 3

New member
עדין כואבת את אושרו ../images/Emo10.gif

אתמול אחה"צ היתה אזכרה לסיום שנת אבל של אביו של בעלי. בביקורם אצלנו בחג, סוכם שניפגש שנית לכבוד האזכרה של סבא.... כאמור היה ביקור נפלא, מלבב עם נשיקות פרידה והרבה חיבה.... ואכן, הגענו לבית העלמין כפי שסוכם יחד עם כל בני משפחת המורכב - ורק משקיפה הגיעה, נראת , עצובה , כועסת משהו לא מוגדר.... שאלנו איכן משקיף , מדוע לא הגעיע, מסרה תשובה קרירה שאין לה מושג ! כל הניסיונות לאיתורו לא צלחו ולה עדין אין מושג.... במקביל מיוחדת שלי כל כך התלהבה ושמחה לפגוש אותה שוב וכל כך קיפצה לעברה, ומשקיפה הגיבה בקרירות... סיבבה פניה , נתנה גבה והתעלמה באופן מוחלט מאיתנו........ וממיוחדת שלא הבינה את פשר העניין, אתמול חיבקה ונשיקה ופתאם , לא נחמדה... ואיך אפשר לא להיות נחמד לפעוטה בת 3. אביה שאל אותה מה פשר הפרצוף החמוץ ואיך היא לא יודעת , למה משקיף לא הגיע......... היא פרצה בזעם...... שנמאס לה להיכנס בעינייניהם... בין האמא לאבא, מורכב מסר שכבר אין להם כל עניין משותף פרט להם כילדים.. ולא מבין איך הכל התהפך בין יומיים.... הוסיף ואמר שאמה שלה כואבת ומסכנה וכל כך אכולה על ימי חג הנפלאים שעברו יחד, והיתה חייבת להרעיל ולהכניס ....ועכשיו הוא מבין את פשר הפרצוף......... משקיפה אכן אישרה את דבריו , בכתה כאבה אמרה שנמאס לה ממנה.. אך חוששת לאבד אותה ???????????. ואישרה כי לא הרשתה למשקיף להגיע, והיא הגיע על דעת עצמה אבל חייבת כבר לחזור............... במשך כל העת וגם כשהלכה , התעלמה ממני וממיוחדת , אפילו לא טרחה לומר שלום ונשיקות הפרידה - " התמוגגו" זהו ... כואב... ארוך........ מרגיז... עד מתי ? תהיה כואבת את אושרם של גרושה וילדיה שלה ?????????????????????. עלמה

המשקיפה זו...

ה-
ית? והמשקיף הוא בן זוגה? המורכב זה בן זוגך? והמיוחדת היא ביתם? הבנתי נכון?

עלמה 3

New member
לא, את יכולה להציץ ב- ת.ז.

לצורך העניין - המשקיפים הם ילדיו של בעלי... מורכב - הוא בעלי.. מיוחדת היא ביתנו הקטנה המשותפת.. קפיש..

העין ה 3

New member
פרי, הכוונה בת.ז.

היא למאמר שמופיע במאמרי הפורום בשם: מי אנחנו? משפחות מורכבות. כל אחד מהמשתתפים הקבועים יכול להכניס לשם את סיפורו האישי בקצרה (ע"י מסר לרולן). בעבר קראו למאמר הזה "משפחות מורכבות - ת.ז".

diana1973

New member
אני מבינה את כאבך וכאב מיוחדת

אבל צריך גם להבין את משקיפה, אני חושבת שלילדים להורים גרושים, שאחד מהצדדים מרעיל אותם, נורא קשה. אני מדברת מתוך נסיון אישי, האקס שלי עושה מלחמותץ דרך הילד והדבר היחיד שיצא מזה הוא שהילד בטיפול פסיכולוגי. מקווה שלאט לאט הדברים יסתדרו, צריך לתת לילדים (משקיפים) זמן גם אם זה כואב (ואני יודעת זה נורא כואב).

עלמה 3

New member
אני לא כואבת, יתכן ולא הייתי ברורה

התכווניתי שהגרגמלית - עדין כואבת - על כן מתנהגת כך. אני גם לא יודעת עם ביתי המיחודת , כואבת את הקשר הזה כרגע, היא כולה בת 3, ברגע שאני יראה וידע שמשהו בתקשורת הזאת עושה לה כואב... אז אני ידאג לא תהיה תקשורת... יש לי עקרון שהפעלתי בעבר מה שגורם לכאב ונזק לילדיי לא יהי איתי ולידי וגם אם זה יעלה לי בלא להיות עם בעלי ! אנחנו לא שק איגרוף של אף אחד ולא נועדנו בכדי לאכול אפילו לו במעט מתיסכולים חולניים.... המשקיפה אינה ילדה, חיילת - כמעט בת 20. ילדה גדולה ברת החלטות... ואחרי טיפול פסכולוגי. היא רק צריכה להיות החלטית ולעמוד על שלה.

*יערית

New member
"הגרגמלית "לצורך העיניין

כנראה שאכולה בתוכה שדברים מסתדרים להם בצד השני...היא בטח מבכה ובוכה על שאביהם עזב אותה לטובת אחרת, והנה הוא מוציא הון עתק עבור אחרת ועבור ילדיה ולא עבורם{חלק מהמלל שאני שמעתי בילדותי} נכון המשקיפה היא ילדה גדולה בת 20..תשאלי אותי האם הייתי בוגרת בגיל 20 לעומת מה שאני היום?ממש ממש לא! הייתי ילדותית מאוד,אמא שלי ידעה לנגן לי היטב על המצפון{בעצם עד היום הזה}זה יבוא לה מתי שהוא ההחלטיות והעמידה על רצונותיה שלה... אבל זה תהליך ועיניין של זמן...נשאר לכם להתעלם,לקבל זאת בהבנה,להסביר למיוחדת שהמשקיפה כועסת עבור כל דבר אחר שבעולם רק לא עליה, לנסות לטייח התנהגות כזו שאולי עם הזמן תשתנה. ואת האמת...את לא צריכה את זה על הראש....לכן תחיי לידה ולא בתוכה

עלמה 3

New member
אביהם לא עזב בגללי .......

הכרתי אותו כ- 5 שנים לאחר גירושיו, אני לא הסיבה לגירושיו וגם הוא לא. היא בגדה בו...ועזבה... אני גם מאמינה שלטנגו צריך 2. היא בעצם מבכה שהוא הצליח ומאושר בבנית התא המשפחתי והיא עדין לא מצאה את אושרה... לבד על הגב שבתות וחגים.... תודה , יעריקה - אוהבת אותך - על מה שאת
עלמה

*יערית

New member
את מספרת לי../images/Emo35.gif

אני כבר מכירה את הסיפור וכמובן הרחתי את הגרגמלית הזו פעם אחת
{או שלא}.... בהחלט האושר שלו,הבנייה המחודשת שלו גורמת להרבה כעס,תיסכול,אטימות,שטלתנות, מרידה,המרדה,הסתה! את בטח לא מוצאת את עצמך שם בין המילים שכתבתי בנ"ל
לכן אמרתי...את והמיוחדת יכולות לחיות לידם ולא בתוכם..המורכב יש לו עסק קשה יותר, איך לפייס ולפשר את ילדיו...זה לא קל.. {אבא שלי פשוט לא עשה כלום...אחת ב..הוא הופיע קיבל יחס לשעה שעתיים וזהו..לא השקיע הרבה מאמצי} ומכיוון שלמורכב זה קשה...ממליצה בחום שאת השיחות האלו הוא יצור איתם...אחרי הסערה תבוא פריחה
אני אומנם אופטימית מידיי....אבל זו הגישה שלי, כך אני מנבאה לעצמי...ואלוהים עדי שכך קורה
תודה עלמה

עלמתי

לפני הכל מה שלום הקטנטונת שלך? ירד החום? שנית רחמים על המשקיפה שבאמת עוברת ייסורים וקרועה מהמצב למרות שבגילה יכלה להעמיד את אמה במקום..

עלמה 3

New member
היי יונתי

מיוחדת, מתאוששת לה... יש לנו ביקורת היום ונראה מה יוחלט לגבי הטיפול התרופתי... הודיעו לנו היום ממוקד חירום שיש תוצאות חיוביות לגבי חיידק שאיבחנו... ויתכן שנחליף תרופה... לגבי משקיפה, נכון - לא מבינה למה לא העמידה אותה במקומה ! יונה, אנילא מחברת יסוריה וקשייה כלפיי יחסה לילדיי - למרות גילה... היא צריכה ללמוד לעשות הפרדה, בין אמה לאחיה... נראה לך הגיוני , שלמחרת תפגוש את מיוחדת - ורגע עכשיו פוססססססססססססס אני לא צריכה להיות נחמדה .......... לדעתי - אפילו פסיכאטר ותרופות לא יעזרו כאן..... עלמה

עלמתי

העיקר שהמיוחדת מתאוששת ושאולי סוף סוף יתנו לה תרופות מתאימות ובעיקר מרגיעות ולא כאלה שמקפיצות אותה עד לב השמים,כי כל השאר הבל הבלים... העיקר הבריאות

*יערית

New member
מצטרפת ליונתינו../images/Emo24.gif

בתקווה שהמיוחדת מרגישה טוב, והמשקיפה...היא בהחלט קרועה לשני הצדדים, רוצה להשאר לויאלית לאמא ...רוצה לקבל את ה"תבנית" החדשה של אביה...אך כשאמא בוכה בצד השני בכל פעם ומנגנת על המצפון זה קשה ובילתי ניסבל...! אומרת לך זאת רק מניסיון אישי שלי....זה קורע ולפעמים צריך להבליג ..ולהבין שהיא לא במצב רוח רגיל, שעובר עליה משהו.... יבוא יום..אני בטוחה שהיא תדע לעצור את המלל ההרסני שהיא שומעת מאמה. הרבה
עלמה....אל תישברי לנו שוב!

rolan

New member
צעד קדימה

שניים אחורה ככה זה זה כואב גם לי כאב, לקרוא את מה שכתבת עלמתי, ממש ממש בלב... אחרי השמחה הגדולה בחג בום טראח זה משנה פנים פתאום מחליפים מסיכה כמו בתיאטרון אוףףףףף אבל עלמתי אל תתייאשי, בבקשה עוד יבואו ימים טובים הם יגדלו עוד קצת יפתחו עוד שרירים ויוכלו להחזיר לאמם

עלמה 3

New member
תודה לכן בנות יקרות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

על התמיכה .. על החיזוק..... אוהבת אתכם
עלמה

למעלה