עדין לא הייתה חברה

efds

New member
עדין לא הייתה חברה

שלום
אז ככה אני בן 25 , ואף פעם לא הייתה לי חברה / בת זוג ולא הייתי אם אף בקטע עם בחורה, גם לא התנשקתי ונגיעות ולא כלום, אני בתול. וממש בא לי שתיהיה לי חברה ואני לא יודע מה לעשות,
אני לא יודע מה זה להיות עם בחורה וכל זה, מה כדי לעשות?
ואני לא מתחיל עם בחורה שאני רואה גם בגלל שאני ביישן ...

תודה

ELLA1992

New member
מי שמתבייש מתייבש

מציעה לך להפסיק להתבייש, כי חבל, החיים קצרים, אז למה?
אם מישהי מוצאת חן בעינייך, לך על זה, במקרה הכי גרוע היא תסרב, לא קרה כלום אבל יכול להיות גם שהיא תסכים,
תדמיין כמה הזדמנויות פספסת בגלל הביישנות
זה לא משנה בן כמה אתה,אף פעם לא מאוחר מדי
בהצלחה

לרצות.

כשתרצה לעשות תחפש באמת תשובות ושאלות שיניעו אותך, כי החוסר, הבדידות, התסכול
המיני או מה שזה לא יהיה יתגבש אצלך לרצון. לא תקבל כאן שום פתרון קסם.
לאף אחד אין, וגם אנשים ונשים יפות ומוצלחים לפעמים מתקשים להתחיל עם מישהי
שדווקא מוצאת חן בעינהן.

אתה לא בשנות השמונים ואנשים היום מוצאים תשובה לכל דבר לבד, בחושך, בבית, דרך המחשב. ממש בא לי זה ילדותי ולא יודע מה לעשות זה שקר. תתחיל מאיפה שהוא, ותמשיך עד שתמצא משהו שעובד לך. אני לא מדבר אליך מלמעלה אלא כי הייתי שם, כולם היו שם. בין אם זה בביישנות של גיל הנעורים (כולם נולדים לבד ומתים לבד), או בגילך.

כשתרצה תמצא מה לעשות בנידון.

Shamy

New member
אני אתחיל מהפתרונות הקלים לקשים

וכולם מחייבים אותך לצאת מאזור הנוחות...אף בחורה לא תנחת בזרועותיך אם לא תצא מאזור הנוחות והביישנות ותפעל 1.פתרון הקל ביותר,פנה למישהי בפייסבוק שנמצאת בקבוצה בחורים שווים בין חברות(גם אני שם כי ידיד שלי ביקש שאפרסם אותו ממזמן..) 2.פתח כרטיס באתר הכרויות..המלצה שלי היא okcpuid או אלפא (אם כי הוא בתשלום) 3.תחפש בחורה בחוגים החברתיים שלך (שידוך) 4.חפש בחורה בחוגים חברתיים בהם מסתובבות נשים עם תביבים דומים לשלך (ספורט?סלסה שמעתי שזה אחלה דרך מהרבה בחורים! אולי אמנות? ...אני בטוחה שתחשוב על דרך ואני דווקא מציעה לך לא באר או מועדון כי שמה הרבה יותר קשה!השוק שם מאוד שוק בשר..) 5.פתרון הכי קשה כנראה עבורך,למצוא wing man ולהתחיל עם בחורות בפאבים/מועדון וכו' אני חושבת שאולי כדאי לך לפנות גם לייעוץ כדי לטפל בחוסר בטחון/ביישנות/חרדה חברתית שנוצרה אצלך שגרמה לך לשיתוק מול בחורות,זה נפוץ אבל לפעמים כלים דיאלקטיים חיצוניים יעזרו יותר ממה שכל אחד פה יוכל להגיד לך..אני בתור בן אדם חרד יכולה רק לומר לך שעד שלא תנסה ומה שנקרא לעבור טבילה באש,החרדה לא תתמוסס אבל רק ככה עוברים אותה ועם הזמן היא מתמוססת כאילו לא הייתה אז אל תוותר ...מי שנלחם מתחזק

juggernaut

New member
יש כמה אפשרויות.

יש לך חבר'ה קרובים?
זה "כלי" קריטי לפעמים.
הם יכולים לגבות אותך כשאתם פוגשים אנשים חדשים ולגרום לך להראות טוב יותר, הם יכולים לעזור לך להתפתח חברתית בסיטואציות שלבד ממש קשה להצליח בהן.
גיליתי הרבה פעמים שהחבר'ה שלי הם אלה שבסופו של דבר עזרו לי להכיר ולצאת.
&nbsp
בנוסף - אני גיליתי שמה שעוזר לי בעיקר זה שאני לא חושב כל כך הרבה.
לפתוח בשיחה נהיה נורא קשה כשאתה מתחיל להריץ כל מיני סיטואציות בראש של "איך היא תענה אם אני אגיד לה X"
&nbsp
והדרך הכי קלה...
פתח חשבון באתר הכרויות(אוקייקיופיד) או טינדר.
אני מכיר המון אנשים שזה עובד להם טוב ממש(מודה שלא ממש ניסיתי, זה פחות הקטע שלי. אני טוב יותר פנים אל פנים. אבל יש אנשים שזה ממש הציל אותם)
לך על זה, זה בחינם ומגניב.
&nbsp
אה... והכי חשוב - תהיה שמח.
תהיה אופטימי.
תצחק, תהיה נחמד לאנשים.
גיליתי שחיוביות זאת תכונה מאוד מושכת, אנשים אוהבים אנשים שמחים וחיוביים שאוספים סביבם אנשים מחייכים.
וברגע שאתה אדם מחייך ושמח שמשרה דברים טובים סביבו... הכל יותר קל.

למעלה