עדיף כנראה מאוחר מאשר אף פעם...

KeyserSoze82

New member
עדיף כנראה מאוחר מאשר אף פעם...

שלום לכולם, מדהים לגלות רק אחרי 25 שנה שיש שם/הגדרה לתפישה הייחודית הזאת שלי (טוב נו, קצת פחות ייחודית ממה שחשבתי כנראה) בכל הנוגע ליחסים של בינו לבינה. מצד שני לאחר סקירה קצרה של הפורום ונושאיו, טוב לדעת שאני נמצא בחברה טובה
אני מניח שיש לי עוד המון ללמוד בנושא, שכן נתקלתי בו רק היום לראשונה, ומקווה שהגעתי למקום הנכון לחלוק תהיות ומחשבות לגבי מצבנו הייחודי. אם עצם השימוש במילה "מצבנו" עלול להישמע אולי בעל קונוטציות שליליות, אז לא לכך הכוונה, שכן לא מצאתי דרך אחרת להגדיר את השונות הזו אליה אני עדיין מנסה להתרגל ולעכל. ואם מישהו תוהה לגבי הכינוי, אז הסיבה לבחירתו (לכל מי שמכיר את סרט יצירת המופת "החשוד המיידי"), היא ההמחשה של משפט מאוד נכון לטעמי ששמעתי לאחרונה: "אין אנו מגבשים את זהותנו על פי מה שאנשים חושבים עלינו, ואף לא על פי מה שאנו חושבים על עצמנו, כי אם על פי מה שאנו סוברים שאנשים חושבים עלינו..."

שלום../images/Emo13.gif

ברוך הבא לשערינו,יש כלכך הרבה חוסר מודעות לזה מצד החברה,ככה שאני לא מתפלאת שרק היום ראית את ההגדרה,גם אצלי זה היה ככה ואין ספק שכמה דברים בחברה שלנו (טוב,נו,לא כמה,אלא הרבה) חייבים להשתנות. והמשפט הזה ממש נכון
בכל מקרה ברוך הבא

ברוך הבא../images/Emo135.gif

אכן הגעת למקום הנכון לתהיות, מחשבות וכל השאר. שב, תוריד נעליים, תרגיש כמו בבית.

p019

New member
ברוך הבא../images/Emo212.gif

חלק מהמצב הקיום האנושי - כולנו עדין מנסים להבין את עצמנו ואת הסביבה - ובהחלט נשמח לשמוע עוד דעה.

snoopytush

New member
ברוך הבא, הבא ברוך!../images/Emo140.gif

מזל טוב על הצטרפותך לפורום! מקוה שתרגיש בבית! על מה זה הסרט החשוד המיידי? ואיך זה קשור לאמיניים? נשמע אקשן משהו.

KeyserSoze82

New member
זה לא קשור...

זה לא קשור לא-מיניים, סתם להסביר את הכינויי הזה שבחרתי, ואת המשפט אותו ציטטתי, שכל כך מתאפיין בדמות הזאת בסרט... בכל מקרה, אם את לא מכירה, אז לרוץ לראות (לטעמי ממש חוסר השכלה לא להכיר קלאסיקה כזאת, אבל אולי זה רק אני....) ותודה על הברכות, בהחלט מרגיש כאן נוח בפורום, במיוחד עם קבלות פנים חמות כאלו

למעלה