עדיף להקבר בחולות

shongold

New member
לא הצלחתי והרי הכתבה המועתקת...

עדיף להיקבר בחולות חמש פעמים נתקע הפלייבק של ג'קו אייזנברג, עד שהוא אולץ לרדת מהבמה. אנחנו מחכים להתנצלות. אלא מה? מבוכה בהרמת הכוסית החגיגית של קשת לכבוד החג: הפלייבק של אורח הכבוד ג'קו אייזנברג נתקע חמש פעמים, ולבסוף הוא נאלץ לרדת מהבמה. ביום רביעי התכנסו אנשי קשת להרמת כוסית חגיגית בזאפה ברמת החייל. על תקן אורח הכבוד שהגיע כדי לעשות קצת שמח לאורחים, הוזמן הכוכב הנולד של הזכיינית לשיר את השיר המקורי שלו "נרדם על החולות‭."‬ למרבה הצער והפאדיחה עלה אייזנברג לבמה, התחיל לשיר, ואז הפלייבק שנוגן החליט להיתקע. בהפקה לא ויתרו והחליטו לנסות שוב, והנה, בפעם השנייה, הוא נתקע שוב. בקשת לא מוותרים בקלות, החליטו לנסות פעם נוספת, ואולי הפתגם פעם שלישית גלידה יוכיח את עצמו, אבל לא גלידה ולא נעליים. לפתע היה נדמה שהישועה בדמות דיסק פלייבק אחר של שלמה ארצי יציל את המצב. אייזנברג התחיל לשיר את הבית הראשון פלוס פזמון, ואז נחשו מה קרה? הפלייבק נתקע שוב. ניסיון נוסף, אייזנברג המובך מעדיף לקבור את עצמו בחולות ניצנים, מנסה שוב וכן, שוב הוא נתקע, בפעם החמישית. חמסה חמסה חמסה. אחד הנוכחים בארוחה סיפר כי אייזנברג לא ידע מה לעשות עם עצמו. אורח אחר בארוחה סיפר שכבר אחרי שלושת הניסיונות הראשונים התכוון אייזנברג לרדת, ואיכשהו השתכנע לבסוף. מסכן. תגובת "קשת" טרם התקבלה.

shongold

New member
ערן סוייסה מ - NRG

מי עם לא האתר הספציפי הזה שמח לאידו.... אבל נפלא לראות שהיה אורח הכבוד ושעושים לו כבוד זה מה שחשוב והשאר זוטות!

קניה 1

New member
היי שון, תודה ../images/Emo9.gif

אני בכוונה לא נכנסת לכתבה, לא מגיע להם כניסות על כתבה כזאת... יאללה, ממשיכה בנקיונות, ביי בינתיים

shongold

New member
היי קניוש - לא הגבתי אבל ראוי שיראו

לפחות שג'קו מקבל את ...הכבוד המגיע לו - אפשר להוציא את החיובי מתוך השלילי - זאת החוכמה ואני נכון לעכשיו בעבודה - ועל כן יש קצת זמן לשוטט בעולם הווירטואלי חג שמח!!!

Karina85

New member
נו באמת...

הוא היה צריך לשיר א-קפלה!!! מהמם אחד, זה ממש שטויות...

Nova5

New member
תודה, שון

אני גם מעדיפה כמו קניה - לא להגביר להם רייטינג. אבל מה זה בא לחבק אותו ולחזק...
נקודה טובה חוצמזה שהוא היה אורח כבוד - שזה קרה לו כשהוא היה בין האנשים "ידידותיים לסביבה" - אנשי קשת. בכתבה עצמה יש גם ירידה מסוימת גם עליהם. אנקדוטה היסטוריית בשביל ג'קו: מלחין גדול ומבצע אגדי - פאגאניני - נתקע על "החולות" שלו. (באופן מוזר בזמן המופע נקרעו לו מיתרים אחד אחרי השני. סה"כ לכינור יש 4 מיתרים. כנראה, ב"זאפא" במאה 19 גם ידעו איך למרמר לאומן את החיים...ולא היה חסר לו "ידידים"). פאגאניני לא עצר, המשיך לנגן למרות הכל , סיים את היצירה עם מיתר אחד בתדהמה מוחלטת של הקהל ובליווי מחיאות כפיים סוערות. קונצרט הזה עד עכשיו נחשב לאחד המדהימים בהיסטוריה של המוזיקה. מסקנה - לעתיד חשוב מאוד שמישו מאנשים הכי קרובים אליו או שהוא עצמו יבדוק היטב כל הציוד וכל האיכות. תמיד לקחת עוד עתק של פליבקים. יכול להיות שזה לא היה מקרי. הוא לא יכול להרשות לעצמו הרבה פאדיחות. בנוסף לכך כדאי מאוד לקחת גיטרה ולקרוע אותם אקוסטי. חשוב להיות מוכן לכל ההתפתחות! אולי בכל זאת אני אכתוב את זה באתר מעפן שלהם...

rifkin1

New member
איזה מדהים צביקה אדר

אמר מילים כל כך נכונים, והא כמונו מבין שהכל היתה מניפולציה תקשורתית אחת גדולה.

talytal

New member
איזו כתבה נהדרת!

בדיוק לכתבה מהסוג הזה חיכיתי בהקשר של כוכב נולד 5. בדיוק זה מה שקיוויותי שיהיה. ככל שיהיו יותר כתבות מהסוג הזה, בעיתונות ובתקשורת בכלל, נוכל לשים מהר יותר מאחורינו את כל העניין המכוער שהיה בקיץ האחרון, ולעבור לדברים החשובים באמת. וצביקה הדר פשוט בן אדם מקסים.

rifkin1

New member
היה לי כל כך כיף לקרוא את

הדברים שאמר צביקה, כל כך כנים ואמיתיים...פשוט כל מילה מיותרת. הכתבה הזו באה לי בטוב אחרי NRG...חחח

Nova5

New member
צביקה יצא בסדר מכל הצדדים

כתבה נכונה ומתונה, כמו שצריך
אבל צריך כתבות מסוג הזה מגומים שלא שייכים לטדי ולקשת

קניה 1

New member
בנות אתן לגמרי צודקות,

מה רע בביצוע אקוסטי, לייב? בכל מקרה, חבל...

עזבו שטויות, ושיהי חג שמח, ורק טוב

לכולכן ולגדול מכולם. אוהבת אותך כתוב לנו עוד שירים כי יש לך עדת מעריצים שמחכים ומחכים......,

למעלה