עדיף מאוחר מאשר אף פעם
ועצה..

עדיף מאוחר מאשר אף פעם ../images/Emo8.gif ועצה..

רציתי להגיד מברוק על הפורום. פורום חשוב ומעניין ביותר. בימי יואל השתתפתי באהבה רבה בפורום של שאול אורן, אבל עם כל הלכלוך של וואלה, לא נכנסתי לשם יותר.. אני שמחה לראות מקום חדש שבו אפשר ללמוד, ללמד, לשמוע ולהתעדכן. שיהיה
(מקולגה בפורום סמוך). בנוסף, רציתי להגיד שזה לא פייר. הפורום הזה הוא ממש דריכה על יבלות מבחינתי
כמעט חצי שנה שלא התאמנתי, אחרי תקופה ארוכה של אימונים אינטנסיביים ביותר, ואין לכם מושג כמה זה חסר.. לצערי, באימונים שלי דחקתי את עצמי עד לקצה ולא שמתי לב לכל מיני סימנים בדרך (קריעה, אימון יתר וכו´) עד למצב של מחלת CFS (תסמונת העייפות הכרונית) שמונעת ממני להתאמן ולשמור על ההשגים המדהימים שהשגתי (לשמחתי.. יכול להיות שבתוך חודש-חודש וחצי אני אוכל לחזור לאמונים, אז עוד יש עתיד). אז... המסקנה והעצה שלי לכולכם.. קחו מהניסיון שלי, אל תגזימו. לא חייבים להתאמן 5-6 פעמים בשבוע 4 שעות בכל פעם, אפשר להשיג את אותו הדבר גם בפעילות מתונה יחסית ולשמור עליה לאורך זמן... שנהיה רק בריאים. (ואלי ל. נחמד לראות אותך גם כאן, מה קורה עם ניר ר וכל החברה האחרים?)

אלי ו.

New member
היי עינת

טוב לראות אותך פה. ניר ר, בסביבה, אני רואה אותו לפעמים בוואללה. המצב שם על הפנים (נו, קצת שמחה לאיד בשבילך) הפורום של רון כבר לא פעיל כמה שבועות, ופורומים מומחים נסגרים כל הזמן. הצטערתי לשמוע על ה CFS ושמחתי לשמוע שאת בדרך להתאוששות. תשארי בסביבה, ותאזני קצת את כל הטסטוסטרון שמסתובב כאן.

ידעתי שזה המצב עוד לפני 8 חודשים..

זו הסיבה שעזבתי עוד לפני שמשהו התחיל שם, ועובדה.. הם מתפרקים לאיטם.. ראיתי ששאול מסתובב כאן (לפי תגובה שלו במאמרים), וחבל שרון וקבוצת מומחי הספורט שלו לא נחתו כאן, אבל הפורום הזה עושה רושם מקצועי למדיי.. אני אהיה כאן כל עוד העייפות שלי לא תחליט שהגיע הזמן לפרוש
ותודה..

למעלה