עדיף שיסתום

דורי 1981

Well-known member

Harrington

Well-known member
מנהל

עדיף שיסתום​

מה שאמר בתכל'ס נכון, מה לעשות :). אין לזה שום קשר לנרצחים ושאר טענות שהועלו שם. כמו שלפעמים מצחיק לשמוע מליונר מלין על יוקר מחיה, כך אותו כנ"ל לגבי קיבוצניק. ככה פשוט. אמנם דעתי שונה ואני סבור שגם כאלה, משני הסוגים, יכולים לפעול למען עניינים שהם בעצמם לא מכירים. זו דעתי בכל הדברים האלו בהם הטענות האלו נשמעות לפעמים (ע"י כל הצדדים כידוע). אבל זה לא שקרעי אמר כאן משהו לא נכון.

אז... בהיותו נבחר ציבור, אולי בעיניך "עדיף שיסתום". מסתבר שהציבור רצה אחרת. אשריהו.

דורי 1981

Well-known member
העיתוי שלו אומלל. בכלל, עדיף לשתוק ושיבקשו ממך לדבר- מאשר לדבר ושיבקשו ממך לשתוק. לא יודע אם אלון שוסטר מיליונר או יתר חבריו לקיבוץ. דבר אחד בטוח, היחס של קרעי לאנשים יחזור אליו.

Harrington

Well-known member
מנהל
העיתוי שלו אומלל. בכלל, עדיף לשתוק ושיבקשו ממך לדבר- מאשר לדבר ושיבקשו ממך לשתוק. לא יודע אם אלון שוסטר מיליונר או יתר חבריו לקיבוץ. דבר אחד בטוח, היחס של קרעי לאנשים יחזור אליו.
העיתוי היה רלוונטי במסגרת תגובה בכנסת לדברי הקיבוצניק. רוצה לבוא בטענות למישהו? פנה לקיבוצניק שטען לכתחילה, לא לזה שהגיב לו.

Harrington

Well-known member
מנהל
בושה שאדם כזה הוא שר בממשלת ישראל. יש לי משהו יותר חמור להגיד - אסתפק בכך.
יפה. אז במשפט הראשון הסתפקת בסיסמה ריקה מתוכן ובמשפט השני הצהרת על כך שאין לך כוונה לכתוב משהו מעבר לסיסמאות ריקות מתוכן. בין לבין ניסית להסתיר את העובדה שלא טרחת להתייחס עניינית כהוא זה לדברים עליהם אתה מתיימר להגיב. מתנצל שאני מצביע על עובדה זו בכל זאת :).

אז יקירי... אם וכאשר תחשוק נפשך או יתאפשר הדבר מבחינת הרמה המנטלית והשכלית הנדרשת, לקיים דיון ענייני ר"ל ולא רק לזרוק סיסמאות נבובות ולברוח מהר, תרגיש חופשי לעדכן, בשביל זה אני כאן. אם תעדיף להמשיך בשיטה הנוכחית, בכיף, אבל במקרה כזה, אכן נסתפק בכך.

לילה טוב ושקט.

דורי 1981

Well-known member
אז יקירי... אם וכאשר תחשוק נפשך או יתאפשר הדבר מבחינת הרמה המנטלית והשכלית הנדרשת, לקיים דיון ענייני ר"ל ולא רק לזרוק סיסמאות נבובות ולברוח מהר, תרגיש חופשי לעדכן, בשביל זה אני כאן. אם תעדיף להמשיך בשיטה הנוכחית, בכיף, אבל במקרה כזה, אכן נסתפק בכך.

לילה טוב ושקט.
אין צורך בהשכלה תיכונית על מנת לנהל פורום. גם בממשלה הקריטיריונים לקבלה הם אפס. והעשייה (או היעדרה) בהקדם.

למעלה