איזה מידע למשל? תאריכי לידה שלך החברים בלהקה? איזה מתנות הם קיבלו ליומולדת? איזה מידע? מידע על השירים, אולי מילים של השירים [בלינק, אסור לצרץ מילים, זה לא חוקי..] ובכלל מנהל צריך להיות פה כדי למחוק הודעות לא חוקיות וכאלה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=371&msgid=2944801 SuperXero
מידע למשל כמו שמות הלהקה תמונות של הלהקה מידע על האלבומים שלהם על ההיסטוריה שלהם למשל דברים כאלה שיכול לעזור למעריצים להכיר יותר טוב את הלהקה זה פורום על הלהקה אז אתה לא חושב שזה מחייב שהיה מידע על הלהקה למשל בו נגיד ממאמרים או למשל אתרים של לינקין פארק דברים כאלה וגם הנמהל אם הוא היה מעריץ הוא יבין ויפעל יותר לטובת הפורום ככה אני חושב אני לא מחליט מי היה מנהל אל תחשוב תגיד אתה ניראה לי מעריץ של לינקין פארק אולי אתה תהיה מנהל הפורום? אין לי בעיה להמליץ עלייך כול עוד אתה מעריץ
תראה אני בסך הכול מביע דעה בפורום אני בסך הכול רוצה שהיה טוב בפורום אחרי שהרבה אנשים לחצו על ההנהלה לפתוח אותו אם היה מישהוא מנהל אני יקבל את זה אפילו אם הוא לא היה מעריץ אבל בהחלט לא יחשוב שזה כדאי ולא יחשוב שזה היה טוב לפורום
אני מביע דעה.. לא אמרתי לך לא להביע דעה, בשביל זה יש פורומים.. אז ככה, אני מוכן לנהל את הפורום, אבל למה שמישהו ירצה? אני גם הצעתי לפתוח פורום לינקין לפני 3 חודשים בערך, הם אמרו לי שאולי יפתחו, בסוף פתחו, אבל מאז יש לי כבר משתמש חדש..
ממש מיותר שמנהל הפורום יבין או יעריץ את לינקין. אם לBANANA לא אכפת לנהל את הפורום אז למה לא? התפקיד העיקרי של מנהל הפורום זה לנהל אותו. אם בשלב מסוים היא תקרא טיפה מה רשום בעטיפה ותזכור את השמות של חברי הלהקה זה יהיה נחמד, אבל ממש לא חשוב. אחרי הכל הפורום הזה הוא של מעריצים ולכן העיקר צריך להיות של המעריצים. רוצה מידע? לך לlinkinpark.com (אתר יפיפה דרך אגב) וזהו.
לא חושב שזה מיותר הנושא שמנהל הפורום היה מעריץ לך אולי זה מיותר אבל אני עם דעה אחרת אני לא חושב שbanana צריכה להיות מנהלת הפורום כי היא לא מעריצה ולפי דעתי לא ממש מבינה בלינקין פארק אבל זה דעה שלי התפקיד של מנהל הפורום הוא לא רק לנהל ולמחוק קללות או דברים כאלה מנהל הפורום צריך לספק מידע על הלהקה ולתת מידע כשמישהוא יצתרך צריך להיות מחוייב לפורום ואני חושב שמי שאוהב את הלהקה יכול להיות מחוייב לפורום תראי אולי את חושבת שמידע של שמות לא חושב אבל בכול אופן אם מישהוא מעריץ "חדש" שמע ונדלק על הלהקה הוא מחפש מידע ושואל בפורום במקום זה הוא יכול ללכת למאמרים שמנהל הפורום סתם על הלהקה ולקרוא עלייה והוא יכול לדעת הפורום הוא בעיקרון הוא של מעריצים את צודקת אבל למה שהוא ילך לאתר של לינקין פארק כדאי לקבל מידע למה שלא יבוא לפרום ויקבל מידע?
אני חושבת שחוכמת הגלידה צודק/ת בהחלט!!! נכון, לפעמים זה נחמד שמנהל הפורום מגלה עניין בנושא הפורום (
), אבל- אם אני כן אהיה מנהלת הפורום הזה- יכול להיות, שבגלל שאני אבלה פה חלק נכבד ביותר מזמני הפנוי- אני אחליט להתחיל להעריץ את הלהקה...חשבתם על זה? אבל זה לאאאאאאאאאאא ממש משנה, בכלללללל אופן....