עדיפויות

עדיפויות

היי! אני רק רוצה לוודא משהו בקשר לרישום עדיפויות בהרשמה באינטרנט. אני מקווה שאתם זוכרים... אם אני רוצה לרשום סטטיסטיקה וכלכלה דו חוגי, אני רושמת ככה? 1. סטטיסטיקה - דו חוגי 2. כלכלה - דו חוגי וזה ברור שזה כאילו שניהם ביחד?

תודה ועוד משהו חשוב

נרשמתי לאוניברסיטה וזה רשם לי שזה שולם ומס' קבלה, אבל כשניסיתי להדפיס זה לא נתן לי ויצא לי מזה. אני יכולה לסמוך על זה שזה נקלט? ניסיתי להיכנס למצב מועמדות וזה לא נותן לי כלום, אבל רשום שזה לוקח 24 שעות להתעדכן במערכת. מישהו יכול להרגיע אותי?

בגלל שזה חמישי אני מצעיה לך לנסות ביום ראשון

תראי אני לא ביצעתי הרשמה באינטרנט. מקסימום תתקשרי לברר.

תודה!

אח"כ ראיתי שקיבלתי מהם מייל שהפרטים נקלטו בהצלחה. בכל אופן,לראות את זה בלשונית של מצב מועמדות לא הצלחתי, אבל אני מניחה שזה בסדר ושזה פשוט יקח זמן. אם זה לא יופיע ביום ראשון אז אני באמת אתקשר לוודא.

amitk80

New member
שיהיה בהצלחה

נפגש במסדרונות של סטטיסטיקה (אני לומד סטטיסטיקה ומערכות מידע) דו חוגי.

תודה רבה

סבבה : ) האמת שדירגתי גם מערכות מידע... ד"א, היית ממליץ על החוג לסטטיסטיקה בחיפה?

amitk80

New member
אז ככה

לגבי החוג למערכות מידע הייתי מאד ממליץ עליו (ואם יש לך שאלות את מוזמנת לפנות אלי במסרים אישים). לגבי החוג לסטטיסטיקה השאלה מה את מצפה מהחוג הזה? יש דברים טובים בו ויש דברים פחות טובים בו. מאחר וזה כבר הופך לשיחה קצת יותר אישית אני חושב שמסרים אישים זה עדיף כי זה לא מעניין את שאר חברי הפורום שיחות שהן קצת יותר אישיות ברמה של החוג וכו'. סבבה?

למעלה