עדיפיות

נחשון25

New member
עדיפיות

לאחר שניסיתי שנה שעברה להתקבל (ולא הצלחתי) נרשמתי שוב השנה ,אני בטוח שרפואה זה התחום בו אני רוצה לעסוק בחיי אך בעדיפות שניה לא רשמתי שום דבר שקשור בצורה ישירה לרפואה- אני לא מסוגל לחשוב על עצמי מתעסק בתחום קרוב או במקצוע פרה-רפואי ולא בתור רופא. האם זה אומר שאני לא אוהב מסםיק את התחום? העניין הוא שממה ששמעתי כמעט ואין סיכוי לעבור לרפואה תו"כ התואר הראשון ולכן אני לא רוצה להתחיל ללמוד משהוא שאני לא שלם איתו ובסוף "להתקע" אם תואר שלא רציתי. נשמע לכם הגיוני?

נשמע לי מאוד הגיוני

אני חושבת בדיוק אותו הדבר, אפילו שאני כרגע בביולוגיה בתל אביב במטרה לעבור לרפואה על סמך הציונים. גם אני לא מסוגלת לראות את עצמי עוסקת במשהו אחר חוץ מרפואה, אפילו לא בתחום קרוב. בשנה האחרונה, אחרי שזכיתי לראות קצת איך זה באמת לעסוק במשהו שקרוב לרפואה, אבל לא רפואה, ההרגשה הזאת רק התחזקה. בקשר למעבר לרפואה מתואר אחר, זה לא שאין סיכוי בכלל, ולפי מה שאני מכירה, הסיכוי גם לא אפסי. למרות זאת, יש סיכויים הרבה יותר טובים ברוב המקרים להתקבל לרפואה על סמך בגרויות מאשר על סמך רקע אקדמי. בקיצור, ממש אין לך סיבה להרגיש רע עם זה. לדעתי זה רק אומר שאתה באמת רוצה רפואה ולא משהו אחר.

נחשון25

New member
דרך אגב

מישהוא יודע מה היה הסכם בטכניון שנה שעברה? מה הקטע לרשום טווח של 92-94. שיתנו את הסף ... לטינית תודה (את כל הזמן על הצ'אט?)

אין על מה ../images/Emo13.gif

עד כמה שאני יודעת, הסף של הטכניון בשנה שעברה היה קצת פחות מ94. דרך אגב, קוראים לי אושרית. אם התכוונת לפורום, אז אני מחוברת עכשיו יותר מהרגיל כי יש חופש. בשבוע הבא אני אהיה כאן קצת פחות.

rachelalm

New member
הגיוני מאוד

תשמע זה מאוד הגיוני. כך לפחות אתה לא מתוסכל כמוני.. יש לי תואר בפסיכולוגיה ביד ואני ממש לא יודעת למה פניתי ללמוד את התחום, כן אל תלך על משהו שאתה לא רוצה.

למעלה