עדי אשכנזי תנחה תוכנית טלויזיה?

OrtalK

New member
עדי אשכנזי תנחה תוכנית טלויזיה?../images/Emo23.gif

גונבה שמועה לאוזניי שבימים אלו היא נמצאת במגעים עם "קשת" לגבי תוכנית שהיא תגיש. הקוסנספט שלה עדיין בגיבוש, אבל הבנתי שזה יהיה תוכנית אירוח בסגנון "רובי ווקס" ותשלב דוקומנטציה עם ראיונות שטח. סחטיין
גם היא נכנסת לסטטיסטיקה של מגישי פינה אצל יאיר לפיד שמקבלים תוכנית טלויזיה
מה אתם אומרים
עדי אשכנזי משתדרגת. אתם בעד/נגד

AyalaN

New member
כן.

דיברו על זה כבר ממסך הזהב. אני לא ממש אוביקטיבית בעיניין.

לוּבּה

New member
אבל כלום עוד לא סגור..

היא אמרה שכרגע היא עסוקה בגלל המופע. ובראיון אחרי הזכייה היא אמרה "זה לא כל כך בקרוב, ולא כל כך באולפן. זה יהיה משהו בטלוויזיה. אבל לא כל כך מהר אני אעשה תוכנית משלי, טוק שואית כזו". אז אם תהיה תוכנית לדעתי היא תצא עוד חצי שנה-שנה. ואני דווקא בעד זה, אני אוהבת אותה עוד מהעונה הראשונה שלה אצל יאיר לפיד ואני חושבת שהיא תצליח להחזיק תוכנית.

לוּבּה

New member
והמחליף של עדי אצל יאיר לפיד-

ארז שלם יחליף את עדי אשכנזי כ’סטנדאפיסט הבית’ בעונה החדשה, לאחר שהופיע בשנים האחרונות ב"קאמל קומדי קלאב" ובשנתיים האחרונות בערב ’חממת הסברס’ בבית ציוני אמריקה בתל אביב.

liatal

New member
בעד רצחני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא מדהימה ומוכשרת להחריד, כל הכבוד!!! הלוואי שייצא לפועל

../images/Emo50.gif בתקווה שהשקעה תוציא

ממנה את מה שיש בה ואת ההומור הזה שלה רק שיהיו הצחוקים של עדי

kuper7

New member
../images/Emo47.gifעדי אשכנזי פשוט ענקית!

אם היא תנחה תוכנית זה מצויין!!!!! התעצבתי לשמוע שהיא לא ממשיכה בפינה הקרועת שלה אצל יאיר לפיד.. אבל עכשיו ששמעתי שיתכן ותהיה לה תוכנית משלה..מה עוד אפשר לבקש?

נגד ורק בגלל שאני כל כך אוהבת אותה

ולא יכולה לראות אותה נופלת כמו צביקה הדר ב"שישי שואו" שלו אין לי מושג בעצם יהיה בתוכנית וזה כבר מנבא לי רעות ומניסיון של תוכניות עבר צריך שהן יתבשלו זמן רב יותר מכמה חודשים ויגנזו בטרם יעלו כי זה תוכנית של 50-60 אחוז מצחיקה ולא 100% אני פשוט לא יכולה לדמיין שהתוכנית תיכשל, עדי תאבד את כל הקרדיט שנבנה מהפינה של יאיר, דרך המופע ועד לאשת השנה בבידור וחוזרת לאנונימיות קשה יותר מהימים בהם שום בית-ספר למשחק לא השאיר אותה אצלו לא אחרי השער המקסים במוסף סוף השבוע של ידיעות עם הפרצוף המתוק שלה עם הכותרת "פאני גירל"
הלב שלי לא יעמוד בזה
וגם העיניים לא

למעלה