עדי ביטי,ירדן ג'רבי או אלינה. למי אתם מאחלים לזכות?

איציק3332

New member
עדי ביטי,ירדן ג'רבי או אלינה. למי אתם מאחלים לזכות?

סליחה מראש מעידן אבל השנה הביאו נשים חזקות יפות מכל בחינה. פשוט נהנה לראות את עדי המלאכית טובת הלב,את ג'רבי ספורטאית שקטה וצנועה,ואלינה הפייטרית החכמה..

סטילהוק

New member
אלינה שהוכיחה יותר מכולן שם שהיא מלכה שלא מפחדת מאף גבר.

ירדן ג'רבי זה לא כוחות, מדובר באלופת העולם. לאלין לא היה סיכוי מולה בדו-קרב. אך עצם זה שהיא היחידה שהסכימה להילחם מולה מראה עד כמה היא פייטרית, בניגוד לאלה שבחרה את ליטל החלשלושה ולכן גם לא פלא שניצחה מולה.

נהורית1

New member
יש לי הרושם שההתמרדות של אלינה תעלה לה ביוקר.

למרות שאלינה פייטרית, גם פייטר צריך לעשות חשבון נגד מי הוא מתמרד. היה לה עדיף להוריד להבות, עכשיו הלהבות האלה זה האש שישימו אותה עליו כמו תרנגולת צלויה. רק נס יציל אותה מהדחה.

סטילהוק

New member
זהר היה התקווה האחרונה של אלינה להינצל מהדחה

אחרי שאסי בוזגלו הדיקטטור של השבט סימן אותה כולם יצביעו נגדה כולל אלה העלק "חברה" שלה.

נס כזה לא יהיה

כי היא לא יכולה להתמודד על החסינות בגלל הדירוג החברתי. אם מישהו מבני בריתה יזכה וייתן לה אז אולי כן.

הדירוג החברתי

הוא המיקום של כל חבר שבט לפי בחירת החברים, מי שנמצא האחרון בדירוג במשימת פרס לא נהנה מהפרס ולא יכול להתמודד על חסינות אישית אם הולכים להדחה. הפעם אלינה הגיעה אחרונה כך שהיא לא יכולה להתמודד על חסינות אישית.

נהורית1

New member
באסה עם החידושים האידיוטים שלהם

סטילהוק

New member
אסור לה להשתתף בכלל במשימת החסינות האישית

אם כבר התקווה היחידה של אלינה היא שהשבט שלה יעדיף להחזיק אותה ולהדיח את דוד או עדי היותר חלשים פיזית בשביל לנצח במשימות החסינות מול שבט קפרה. קשה לי להאמין שאסי שאצלו הכל מחושב לפי כוח פיזי יעדיף להדיח את אלינה שחזקה יותר גם מדוד וגם מעדי ולהשאיר את שניהם במקומה. ואז אם אלינה מגיעה לאיחוד היא יכולה לחבור ביחד עם דוד או עדי לברית הרוב של קפרה ואז הם ישלטו במשחק לאורך כל האיחוד. חוץ מזה, אם אלינה מודחת היא הופכת לשומרת הבקתה ויכולה לבחור במי מהשבט שלה לעמוד לדו-קרב ולקחת את קולו במועצת השט, וגם את זה אסי ייקח בחשבון כשהוא יחשוב את מי עדיף לו להדיח. כי אם זו עדי או דוד הם יכולים להיפטר מהם בסבב הבא ולשלוח אותם לוילה, אך אם זו אלינה ממש לא בטוח שהם יוכלו להיפטר ממנה כל כך בקלות במשימות החסינות הבאות שיפסידו. ולכן זו תהיה אסטרטגיה גרועה מצידם להדיח את אלינה.

איציק3332

New member
עוד פרק מבאס,אסי באמת מגזים ומתנהג כמו רודן מוסלמי

ואני עוד הייתי בהתחלה לטובתו,אחרי שזוהר התנשא וכינה אותו בבון..עכשיו אני כבר לא יכול לראות את אסי

Shusha 77

New member
נכון הוא וישראל עברו את גבול הטעם הטוב אפילו בשביל השרדות

איציק3332

New member
ישראל שטן ואי אפשר להשוות אותו לאף אחד

ישראל אדם רע ואף אחד בהישרדות לא מתקרב לרוע שלו

למעלה