עדי השמיעי קול!

swann

New member
בדיוק רציתי לפתוח כזאת הודעה...

מישהו יודע מה קורה איתה ? מחכים לעדכונים...

יובית

New member
מצאתי את עיקבותייה בשעה 6:24

עדי ביקרה בפורום עוברים לאמריקה. אם כך, עדיין אין חדש. אבל מי יודע......אולי ברגעים אלה? עדי, לידה קלה ושיהיה במזל טוב

לילה בפורום ישראלים בחו''ל

אמרה שהצפרדע מאחר... רצה לתת לה להנות מהחג עד הסוף...

אני עדיין כאן...../images/Emo105.gif

וכך גם האדון, שלא שמע על זה שהוא היה אמור להוולד לפני שלושה ימים... בינתיים, היה לי חג עמוס, התרוצצתי עם אמא במנהטן שלושה ימים עד שכבר אני חצי הרוגה, והיום יום נקיונות והתארגנויות... אבל כל הגוף כואב לי משום מה. מי יודע, אולי אדון
יחליט להופיע. בינתיים, סליחה על ההיעלמות, החג ואמא והחברים שהיו פה מיום רביעי העסיקו אותי
מבטיחה להודיע כשמשהו יקרה (למרות שאני מתחילה להתייאש ולהרגיש ששום דבר לעולם לא יקרה כאן)... חג שמח לכולכם ותודה על הדאגה!

קבעו לנו תור לזירוז

מחר בשמונה בערב, רק שלי יש הרגשה שהצפרדעון יצא עוד הלילה ולא יחכה לזירוז. משום מה גלי הכאבים של היום אולי מרמזים לי על זה. אבל מי יודע... תודה לכולן על האיחולים, אני אדווח על התפתחויות :) עדי

Ho Oh

New member
עדי, אל תשאירי אותנו במתח

להרבה זמן. מחכים בקוצר רוח ושתהיה לידה קלה ללא הזירוז.

טוב אז הצפרדע שמע שיש לו צו פינוי

ונראה לי שהוא מחליט לבוא לבד. ה"פקק הרירי" השתחרר הבוקר ואני חושבת שיש לי צירים כל בערך רבע שעה, למרות שאני לא ממש בטוחה שזה צירים כי זה פחות כואב ממה שתיארתי לעצמי אבל זה מרגיש כמו גלים של כאבי מחזור שנמשכים איזה עשרים שניות ונעלמים. אני מחכה עוד שעה לראות מה קורה, ואז אני אתקשר למרפאה. אולי אפילו היום יהיה כבר צפרדע!

iditbs

New member
זה נשמע כמו הדבר האמיתי,

שיהיה בקלות ובמהירות!

ronnieyuval

New member
עדי - נראה לי שזה ממש קרוב!

צירים יכולים להרגיש כמו הרבה דברים - יש כאלה שזה כואב להן בטירוף מההתחלה ויש כאלה שזה מתחיל חלש ועם הזמן מתגבר. אבל אם זה בא בגלים שנמשכים בזמנים קבועים ובאים כל X דקות (פחות או יותר קבוע), אז זה ממש נשמע שזה זה!!! הפקק הרירי כשלעצמו לא תמיד אומר הרבה (מכירה כאלה שהסתובבו שבועיים בלי הפקק), אבל ביחד עם כאבי הגלים שיש לך נראה לי שהצפרדע בדרך!

שרונה13

New member
עדי ../images/Emo70.gif שתהיה לך לידה קלה

אצלי אגב גם היה לי תור לזירוז ביום האחרון של ה 42 והפשושית החליטה לצאת כמה שעות קודם...

../images/Emo95.gif../images/Emo65.gifפעמיים כי טוב!!מזל טוב

ובעוד את צורחת בין ציר לציר אנו פה חוגגים ושולחים לך ברכות!!

למעלה