עדי התגעגענו אליך!!!

שרית7

New member
עדי התגעגענו אליך!!!

בתקווה שסיימת עם המילואים השנה... אה... שכחתי יש גם נסיעות תכופות לחו"ל. מטעם העבודה... אפרופו חו"ל אני טסה יום לפני סוכות ולא אהיה כאן כל החג... שלא תחשבו שנטשתי חלילה אין סיכוי כזה. אני אפרד רשמית כמובן ולזמן קצר... הספקת לקרוא קצת תגובות על מפגש המעריצים שערכו לגלי לפני שבועיים? צריך לעשות סיכום מפגש נחכה שמי שהצטלמו יפתחו תמונות וישלחו יהיה יותר טוב.

עדי 345

New member
הי שרית

אז חזרתי ממילואים, ישר לחג וזה היה אדיר! הבנתי שהיה מפגש מצויין, וגם שמעתם שיר חדש!!! נראה לי שהפורום הזה ממש בסדר ונחשפים ליותר אנשים. לאט לאט רואים שהקהל של גלי גדול מאוד. נהיה בקשר, עדי

שלמונזה

New member
שלום לכם אנשים ../images/Emo168.gif

תמונה ראשונה מהמפגש המדהים שהיה!!! תודה לרובי על הבית, לגלי על השיתוף פעולה, ולכולם על הארגון (שרית אסף ואלירן)

שלמונזה

New member
עוד תמונות ../images/Emo168.gif

אני וגלי...! לכל מי שעדיין תוהה מי אני, הנה תזכורת

שלמונזה

New member
גם זה הגיע למצלמה שלי ../images/Emo168.gif

גלי ושרית מצטלמות... אם יש בעיתיות עם פרסום התמונה (אם מישהו רוצה להשאר אנונימי) תגידו לי ואני אמחוק (כי לא שאלתי קודם)

שלמונזה

New member
ועוד תמונה אחרונה ../images/Emo168.gif

גלי שרית רובי, ושכחתי איך קוראים לשלישית שם

שרית7

New member
שוב אפרת ולא שרית...

עם החולצה הורודה זו "ווילו" ובתמונה הקודמת רואים את עודד החמוד מאחור עם המשקפיים

שרית7

New member
זאת לא שרית... זאת אפרת...

התבלבלת בגלל התלתלים האדמוניים.. לא נורא ראית אותנו רק פעם אחת בחיים מותר לך... תמונה יפהפיה אגב בלי שום קשר

שלמונזה

New member
אופס סורי! ../images/Emo168.gif

מהרגע שקיבלתי את התמונות הייתי בטוחה שזאת שרית... משום מה לא זכרתי את אפרת
סליחה אפרת
ויצאו תמונות כאלה חמודות, וגלי כזו מקסימה!

שרית7

New member
איזה יופי שיש תמונות!!!!

כל הכבוד על המהירות וזה גם סרוק באיכות נהדרת

R o b b i e D

New member
שלמונזה תמונות מדהימות!!!

יש לי גם תמונות שכבר פיתחתי אבל אין לי סורק
(( אז כשיהיה לי תפרסמו אותם בכיף. התמונה הכי יפה היא זו של עודד עם גלי אז אם הוא שומע.....

שרית7

New member
רובי יקר להזכירך לי יש סורק...

אחרי סוכות בתקווה שהמחשב שלי בבית יחזור מהגלות בשדות זרים בראי ושלם ועם כוחות מחודשים אני אשמח להמשיך ולסרוק.

R o b b i e D

New member
נהדר התמונות אצלך לסריקה מיד

חוץ מזה אני מתגעגע אליך מאד אז את קוראת את זה,מרימה אליי טלפון ואנחנו נפגשים. מה שלום שולמית הרוצחת ובתה הקטנה והחמודה??

שרית7

New member
לא ללכלך על שולמית כפרה עליה...

שולמית אמנם "אמסטף בהסוואה של פודל ננסי"אבל היא בסך הכל לא פרייארית לשולמית יש רצונות משלה אף אחד לא יגיד לה מה לעשות. סליחה גם סנופית ז"ל שלך היתה חולת נפש... כזכור לי...

R o b b i e D

New member
סנופית היתה פינצרית כידוע

ופינצרים עושים הרבה רעש על כלום. כלב נובח לא נושך
זכרונה לברכה. השולמית שלך חולת נפש עם תעודות וגם מכות חשמל לא יעזרו לה. עד היום אני עוד בטיפולים במרפק מההתנפלות שלה עלי.
אבל הבנתי איך קונים אותה? עם אוכל. חחח שולמית בי בי בי בי בי (bbbbbbb)

וואיייי יפית את גדולה!!!../images/Emo24.gif

תודה רבה על התמונות
אני מחכה לעוד תמונות, מאחרים

שרית7

New member
העיקר שאתה פה...

היה טראומטי לחזור לעבודה אחרי 4 ימי חופש רצופים מה יהיה אחרי סוכות אלוהים יודע... בטח אני אצטרך לקשור משקולות לרגליים כדי לנחות על הקרקע מהריחוף... באשר למפגש היה באמת נהדר היתה התרגשות גדולה והרבה אנרגיות נפלאות וגלי מאוד נהנתה ושמחה להכיר את כולם. יתכן מאוד שניזום מפגש נוסף בעתיד (אולי אפילו סוף דצמבר סביב יום ההולדת של גלי - עשינו את זה לפני שנים כשהייתי נערה - מי שרוצה יכול לראות תמונות בגלריית תמונות בשנות ה80 זה היה ב88 ביומולדת 35 של גלי - יש בלונים וגלי לובשת טרנינג כחול אי אפשר לפספס. אז עשינו לה מסיבת הפתעה בבית העיתונאים בת"א היא חשבה שהיא הולכת לראיון עם עיתונאי היה חושך וכשהיא נכנסה היא היתה בשוק). הפעם חובת הנוכחות תהיה מוטלת עליך. מצדי תוציא ולת"מ.

למעלה