עדי יהוה

קודם כל...

עדי יהווה שימשו מטרה לרדיפות הנאצים (יחד עם היהודים, הצוענים, ההומוסקסואלים והנכים והמוגבלים מבחינה נפשית או גופנית), כך שזה שם את כולנו בחברה טובה
אני מניחה, למקרא שמך, שזה האספקט שאתה מתעניין בו? כיום, ובארץ, הם נתונים לרדיפות יד לאחים הידועה לשימצה, ופרט זה גם הוא שם את יד לאחים בחברה טובה...
עדי יה´ הם כת נוצרית אוונגליסטית הנחשבת קיצונית אפילו בקנה המידה הנוצרי קיצוני. מסירותם לרעיון היא מוחלטת ובארה"ב ניתן למצוא אותם בחליפות מחויטות אופייניות, מוכרים תנ"ך (מורחב) מבית לבית בטכניקות של אנשי מכירות משוכללים כאשר "לא" הוא רק עילה לתחילתה של שיחה. הם מאמינים שהם הבעלים החוקיים של האמת היחידה (נו טוב, זה לא חדש) ואלה שאני הכרתי חזרו שוב ושוב על אותם משפטים, מבלי לפתח שיחה אמיתית. אספקטים מעוררי מחלוקת ציבורית בארה"ב הם סירובם לנושא תרומות הדם, וכן תביעה משפטית בה זכו ואשר התירה לילדיהם לא להישבע לדגל האמריקאי מדי בוקר, כפי שנהוג בארה"ב (צודקים. גם אני הייתי מסרבת) אולם עוררה עליהם את קצפם של האמריקאי הממוצע. עדי יה´ כופרים בשילוש הקדוש, בהאנשתו של האל, בתחיית המתים של ישוע, ובכלל באלוהותו, ובחלק מהנסים המיוחסים לו, מה שלא גורם להם להיות פופולאריים בקרב הפלגים הנוצריים האחרים, וגם שימושם בשם המפורש מרגיז מאמינים נוצרים ואחרים - אשר רואים בכך עבירה מכוונת על הדיבר הראשון. לאתר הרשמי של עדי יה´

תודה רבה

הכינוי שלי לא קשור .. הסיבה לכך ששאלתי היא כזו- אני לומד בתיכון בארה"ב ומתעניין במישהי פשוט יפהפייה שלומדת איתי באחד השיעורים. נודע לי שהיא מעדי יהווה, אז סתם רציתי לדעת קצת עליהם. שוב תודה :)

תודה ../images/Emo13.gif

כל פעם שאני רואה אותה הלב שלי נמס... אחח... אבל בטח לא יצא מזה כלום.. אני ביישן..

בפרספקטיבה היסטורית אישית

יגיעו ימים שבהם אפילו לא תזכור את שמה... תבחר לך מישהי שכן שמה לב אליך - ככה תצטייד בניסיונות של אהבה שמחה לקראת המשך חייך.

Jewish Answer

New member
שמעון היקר,

אין חכם כבעל הנסיון, ואתה מוזמן: 1)לבקר באתר המחקר שלי Yadleachim.org על "עדי-יהווה" (ומשם להמשיך ללינקים נוספים על החבר´ה האלה). 2)ליצור קשר עם מר אלברט עובד, יהודי בן 70 המתגורר בטברי´ה, שהיה 15 שנה בכת ועזב אותם (מסיבות שהוא כבר יסביר לך), בטל´ 046721955. ממנו תוכל ללמוד הרבה על האנשים עליהם דיברת. שמור על עצמך, אחי! יפהפיות לא חסר גם בין היהודיות... מאחל לך רק הצלחה, Jewish Answer

amichai58

New member
אין חכם כבעל נסיון 2

ראשית - התיחס לכל אחד כבן אדם (לא כמו נאצים), זה גם כבעל נסיון. שנית - אם אתה מתיחס לדברים כאלה ברצינות, תקרא שוב מה כתבה לך תאולוגיה על "יד לאחים"

אין צורך שיקרא את מה שאני כתבתי

מספיק שיקרא את מה שיד לאחים כותבים על עצמם...

amichai58

New member
בכל זאת יש אצלם נסיון התחזות (תמונה

לאחים נחמדים - בעוד שזו מחתרת דתית קיצונית הינה תמונה

amichai58

New member
אגב מקור התמונה

מאתר לא ממש מובן: http://geocities.com/market_church/

ברור שלא חסרות

רק קצת קשה למצוא אותן, בהתחשב בעובדה שאני הולך לבית ספר עם יהודייה אחת ו-1600 נוצרים.

למעלה