קודם כל...
עדי יהווה שימשו מטרה לרדיפות הנאצים (יחד עם היהודים, הצוענים, ההומוסקסואלים והנכים והמוגבלים מבחינה נפשית או גופנית), כך שזה שם את כולנו בחברה טובה
אני מניחה, למקרא שמך, שזה האספקט שאתה מתעניין בו? כיום, ובארץ, הם נתונים לרדיפות יד לאחים הידועה לשימצה, ופרט זה גם הוא שם את יד לאחים בחברה טובה...
עדי יה´ הם כת נוצרית אוונגליסטית הנחשבת קיצונית אפילו בקנה המידה הנוצרי קיצוני. מסירותם לרעיון היא מוחלטת ובארה"ב ניתן למצוא אותם בחליפות מחויטות אופייניות, מוכרים תנ"ך (מורחב) מבית לבית בטכניקות של אנשי מכירות משוכללים כאשר "לא" הוא רק עילה לתחילתה של שיחה. הם מאמינים שהם הבעלים החוקיים של האמת היחידה (נו טוב, זה לא חדש) ואלה שאני הכרתי חזרו שוב ושוב על אותם משפטים, מבלי לפתח שיחה אמיתית. אספקטים מעוררי מחלוקת ציבורית בארה"ב הם סירובם לנושא תרומות הדם, וכן תביעה משפטית בה זכו ואשר התירה לילדיהם לא להישבע לדגל האמריקאי מדי בוקר, כפי שנהוג בארה"ב (צודקים. גם אני הייתי מסרבת) אולם עוררה עליהם את קצפם של האמריקאי הממוצע. עדי יה´ כופרים בשילוש הקדוש, בהאנשתו של האל, בתחיית המתים של ישוע, ובכלל באלוהותו, ובחלק מהנסים המיוחסים לו, מה שלא גורם להם להיות פופולאריים בקרב הפלגים הנוצריים האחרים, וגם שימושם בשם המפורש מרגיז מאמינים נוצרים ואחרים - אשר רואים בכך עבירה מכוונת על הדיבר הראשון.
לאתר הרשמי של עדי יה´