עדי לשליטע!!!!

Shiri from the block

Active member
עדי לשליטע!!!! (אית'ן אתה כבר לא לשליטע כי אתה סנוב../images/Emo11.gif) עדי../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif איזה כיף שהתחילו לשדר את הסדרה ב AXN!!!! סאם../images/Emo23.gif אגב אני לא חדשה או משו, סתם התחשק לי לרשום לעדי הודעה../images/Emo9.gif אבל מידי פעם אני אציץ ../images/Emo8.gif

redsnowhite

New member
שירי פרום דה בלוקק../images/Emo23.gif פורום בראד פיט נסגר../images/Emo7.gif לא שהיה בו משהו בחודשים האחרונים אבל עדיין...חחח

Shiri from the block

Active member
כן אני יודעת../images/Emo10.gif שלחתי לסטאר מסר, היא ענתה לי.. היא אמרה שהיא רוצה לבדוק אפשרות להחזיר את הפורום.. אבל לא נראה לי שזה יקרה בקרוב

darklighter

New member
שלומות לך../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif ואני דווקא מעדיפה את דין על סם... אז את רואה בקצב של AXN או מורידה?

Shiri from the block

Active member
כולם מעדיפים את דין../images/Emo7.gif התרגלתי להיותי היחידה שמעדיפה את סאם, עוד מימי בנות גילמור../images/Emo99.gif ששם קראו לו דין!../images/Emo46.gif AXN. אין לי כוח להוריד../images/Emo122.gif

darklighter

New member
אתה בעצמך פקאצה!../images/Emo190.gif ואני אוהבת את שניהם אבל את דין יותר../images/Emo99.gif

Charmed Or

New member
אמאשלך.../images/Emo112.gif כתוב בחתימה שלי מה אני מעדיפה P: אבל בכללי את דין. הוא הרבה יותר מגניב!

I'm Back people! ../images/Emo24.gif די נטשתי בזמן האחרון (בטח לא שמתם לב ../images/Emo3.gif) היה לי בעיות מחשב בשבועיים האחרונים..אבל תנק' גאד הן חלפו! והכל טוב ויש לי מסך חדש ושווה..../images/Emo9.gif אז לא יצא לי לראות את שני הפרקים החדשים של SN לצערי אבל הם כבר בהורדה ואני אראה אותם בקרוב! ../images/Emo13.gif מקווה שיהיו טובים כי ממש התגעגעתי..בעיקר לראות את ג'נס בפעולה..../images/Emo99.gif

darklighter

New member
ברוכה השבה ותתחדשי על המסך../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo190.gif

Charmed Or

New member
הו, שלום שירן!../images/Emo112.gif לא דיברנו מאז ועידות-זינה של 2006 :p עדי בהחלט שליטה :] ואת מוזמנת להיות פעילה בפורום. דין יותר שולט. ../images/Emo23.gif

למעלה