עדי מתוקה

L o o K At Me

New member
ווווואו איזה אורך ../images/Emo13.gif

קודם כל לגבי הניק שלי.....אין לו תמשמעות שכולם חושבים....יש סוסה שקוראים לה לוק את הר look at her והשם שלי הוא עיוות של השם שלה.... לגבי חברות טפו טפו טפו יש הרבה ומה לעשות שיש לי אח עם פיגור אבל הן באות אליי ולא אליו תמיד בהתחלה יש חששות אבל הן מוסרות מהר מאוד... וכן הם מנסים להשתיק....אבל אני הייתי מוכנה להסתפק בפורד 88' מסבא ולא בג'יפ חחחח כשמסתכלים במיוחד ילדים קטנים ושיש לי עצבים אז אני עושה מלחמת מבטים עד שזה מביך אותם והם מסיתיפ את המבט....זה עובד
פפפ שהם צריכים לצאת אז זה עובדה הם יוצאים ואני תקועה בבית מזמינים בייביסיר רק שיוצאים לארוע משפחתי ואז אני באה או שנניח אני לא בבית -בעיר אחרת פפפ זה מעצבן....אז לרוב אני מזמינה חברות לסרט בדיוידי חחחח שטויות של בנות.....בטח השכנים הדתיים חושבים שאני מופרעת חחחחח לגבי התרחקות.....זה לא שהיה כז ה חיבור מהתחלה חוץ מקשר דם כי בכל זאת....הוא לא כזה מבין...הוא אוהב רק את ההורים סבא וסבתא ומטפלת.... אולי הוא אוהב אותי חחחחחחח לא סתם.....יש לו גם קווים אוטיסטיים אז זה קצת מסובך..... ולסיום אני יחזור חחחח איזה תגובה ארוכה....ד"א בן כמה אתה.?

L o o K At Me

New member
פ אל תזלזל

אני קראתי את הכל..... ועכשיו אני ילך לנוח כי כל הבוקר הייתי בבית חולים... עפתי מסוס.....לא נעים...כואב מאוד...ויצאתי בנס

L o o K At Me

New member
פפפפפפפ עפתי מסוס

אתמול בשיעור....לא שברתי כלום למזלי....יצאתי בזול..... אבל כואב לי.... וזה הקוף שממנו עפתי...תמונה גרועה מלפני כמה זמן...

L o o K At Me

New member
מהבחיינה הזאת שאח שלי מזהה

אותנו אז איכדהו זה עוד מנחם את ההורים שלי

L o o K At Me

New member
נפילה זה באמת כואב.....

עדיין כואב לי..... אני רוכבת כבר שש שנים עם קצת הפסקות זה תחביב מי יודע אולי אני יצא להתחרות.יש מלא סוגי תחרויות...מערבית....אומנותית וקפיצות..... אח שלי לא יכול לשבת על סוס.....

L o o K At Me

New member
אני ייתן לך מצב.......

יש פעמים שאני באה לקחת אותו מבית ספר והוא בא אלי ושמח ומזהה וי ש פעמים שהוא לא מזהה ולא מתייחס אלי

L o o K At Me

New member
מממ דחיה....

.נחמד שמדברים עליי
הייתי עונה לך אבל משום מה מאז יום רביעי איבדתי כל יכולת של להביע את עצמי.......

L o o K At Me

New member
וואי קודם כל תרשו לי להגיד

שאתם פשוט מקסימים....
דוגרי...... באמת יש איזשהו אמממ איך אני יגדיר את זה.....רגש..של דחייה... כאילו אולי זה ישמע מגעיל.....אבל כל קשר איתו זה לא עושה לי הכי טוב שבעולם....ומשום מה אין לי מושג למה... זה ישמע מגעיל אבל ככה אני מרגישה בניגוד אליך ולשחר שאתם נהנים מהקשר....זה עושה לכם טוב....לי זה לא.... ושחר..עדיין כואב לי
וזה לא מצחיק.....אבל יש לי משקפיים חדשים

L o o K At Me

New member
../images/Emo13.gif

זה יהיה מסובך איך להסביר מה דוחה.......כאילו.... זה חוסר נוחות את צודקת....... אני לא מצליחה לתאר איזה סיבות גורמות לזה....... מממ..שהוא מסביבה הכל יותר מתוח כזה....... פאי אפשר לתאר..אני יודעת....... אבל צדקת זה חוסר נוחות אולי יותר מדחיה

L o o K At Me

New member
תאמת.......ממש לא מוזיז לי שאני

לא בקשר איתו.... והתחלתי עם הרכיבה כי שהייתי קטנה אז רכבתי על פוני ואהבתי ואז בכיתה ו' נסעתי לחברה שלי שיש לה חווה ורכבתי ח אומנם רק הליכה אבל התאהבתי ואז היה פרסומת לחווה וכל יום שישי שהייתה הפרסומת בעיתון השארתי תעיתון פתוח כדי שההורים יקחו אותי ואז הם לקחו ומאז הכל היסטוריה.. ובקשר למשקפיים אני בטוחה שתמצא קונה

עמיקםרז

New member
../images/Emo178.gif סליחה שאני מתערב...

רק הערה קטנה: כשהקמתי את הפורום, לא סתם קראתי לו "משפחות אנשים עם פיגור". הכוונה שלי היתה מלכתחילה לפתוח את הפורום לא רק להורים, אלא גם לבני משפחה אחרים, ובפרט לאחים ולאחיות. אז תרגישו נוח...
ואם כבר התערבתי, אז רק רציתי להגיד לכם שקראתי את ההתכתבות שלכם בעיון, והיא כל כך ריגשה אותי, ש... נו טוב, העיניים שלי מאז ומתמיד נמצאות במקום נורא רטוב... אז תודה שחלקתם איתנו את מה שסיפרתם ואת הרגשות שלכם. אוהב אתכם, עמיקם

עמיקםרז

New member
היי

אני מקווה שזו היתה הנסיעה האחרונה לחודשים הקרובים... הייתי בכנס בויסבאדן שבגרמניה והמשכתי ממנו לשבוע נוסף של טיול בגרמניה באיזור ה-Schwarzwald, כולל העיר באזל שבשוויץ, לידה ביקרנו במעון פנימייה אנתרופוסופי לאנשים עם פיגור ובמרכז העולמי של התנועה האנתרופוסופית.

עדי מתוקה

עמיקם עידכן אותי שהוא מצא הודעה שלך מה-2/7 שנמצאת בדף השני, ומשום מה אף אחד לא שם לב אליה מכיוון שהיא לא סומנה כהודעה חדשה (כנראה תקלה של תפוז). בכל אופן, אשמח אם תספרי לכולם שוב עליך ועל אחיך התאום בעל הפיגור. (כידוע לך גם אני אמא לתאומים). מאוד מאוד נשמח לקבל אותך בפורום שלנו
שלך, אורית

L o o K At Me

New member
אוריתתתת../images/Emo24.gif

אני אומנם לא כותבת אבל אני קוראת כל יום.....חחחח עדייין כואב.....במיוחד בבקרים שאני מתעוררת כי בלילה אני מסתובבת וישנה על המקום הפגוע ומשומה אני לא מרגישה כלום.... יש גם סימנים כחולים....... אני מתה כבר לחזור לרכב.... אז מה שלומך??

עמיקםרז

New member
../images/Emo140.gif

היי אורית, אכן חזרתי אתמול (או יותר נכון: שלשום) בלילה והיה ממש נחמד. גם אני התגעגעתי, אבל אני רואה שהסתדרתם יופי ואני גאה בכם!! חזרתי לתוך ערימה של זימונים לאין ספור ישיבות ודיונים, ואני מבין שאנחנו מתראים כבר ביום א' ב-9, נכון? אז ביי בינתיים ושבת שלום.

עמיקם

אתה בא מחר לנעמי? אני לא אגיע לצערי כי בעלי טס ביום ראשון לפנות בוקר לחו"ל, אז עדיף שיישן כמה שעות לפני. לגבי יום ראשון, זכרתי שיש משהו אבל לא רשמתי ביומן. תזכיר לי טוב? לי כתוב רק ועדת תקנון ב-16:00 שבת שלום גם לך

למעלה